Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Llegenda del Barça
a meccs előtt még kicsit fáztam attól, nehogy az legyen a szitu, mint anno a milan ellen, amikor otthon minden a miénk volt, mégis egy olyan sima négyest kaptunk, h csak na.
ez a csapat nem az akkori és ez a meccs nem az a meccs volt.
brutális különbség volt a két brigád között és ezt nem arcoskodásból mondom, ugyanezt nyilatkozzák a mencseszteriek is, akik előtt külön le a kalappal ezért (is). meg lehet nyilvánulni így is egy vesztes meccs után, nem biztos, h mocskolódásal kell oldani a feszkót, ugye speciálisötös? dehát vannak úriemberek ugye, és vagy te b+. ennyit erről.
a mi játékunkat nem tudom, h lehet-e még tovább fokozni, de mondhat bárki, bármit, most egyértelműen ez a világ legjobbja. a vb-t is ezzel nyerték meg a spanyolok, a bajnokság is ezzel lett a miénk és most a bl is emiatt esett le. ilyen sikerekhez vezet az, ha alázatos vagy, megalapozott elképzelések szerint dolgozol rengeteget, és persze, ha tudsz "egy kicsit" focizni és van egy ilyen generációd, mint a mostaniak.
az általam látott csapatok közül (1982-mostanáig), mostmár biztosan állíthatom, h a jelenlegi brigád a legjobb.
nem tudom meddig fog ez tartani, de mindenképpen köszönet ezekért az évekért a barcának!
ez a csapat nem az akkori és ez a meccs nem az a meccs volt.
brutális különbség volt a két brigád között és ezt nem arcoskodásból mondom, ugyanezt nyilatkozzák a mencseszteriek is, akik előtt külön le a kalappal ezért (is). meg lehet nyilvánulni így is egy vesztes meccs után, nem biztos, h mocskolódásal kell oldani a feszkót, ugye speciálisötös? dehát vannak úriemberek ugye, és vagy te b+. ennyit erről.
a mi játékunkat nem tudom, h lehet-e még tovább fokozni, de mondhat bárki, bármit, most egyértelműen ez a világ legjobbja. a vb-t is ezzel nyerték meg a spanyolok, a bajnokság is ezzel lett a miénk és most a bl is emiatt esett le. ilyen sikerekhez vezet az, ha alázatos vagy, megalapozott elképzelések szerint dolgozol rengeteget, és persze, ha tudsz "egy kicsit" focizni és van egy ilyen generációd, mint a mostaniak.
az általam látott csapatok közül (1982-mostanáig), mostmár biztosan állíthatom, h a jelenlegi brigád a legjobb.
nem tudom meddig fog ez tartani, de mindenképpen köszönet ezekért az évekért a barcának!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ez a döntő után fordult meg a fejemben, hogy mennyivel jobb szájízzel mentem volna ágyba az elbukott elődöntő párharc után, ha úgy játszott volna a Real mint a Mu. Nem álltak be teljesen védekezni, hajtottak, küzdöttek, nem borult el az agyuk, és végig meg volt bennük a tartás, az önérzet, az ellenfél tisztelete.
Ezért gondolom azt hogy mind a két csapat megérdemli a gratulációt, és a tiszteletet. A Barca úgy gondolom egyértelmű, hogy miért. ( A mostani eszméletlen sorozata, illetve motiváltsága miatt.)
Ezért gondolom azt hogy mind a két csapat megérdemli a gratulációt, és a tiszteletet. A Barca úgy gondolom egyértelmű, hogy miért. ( A mostani eszméletlen sorozata, illetve motiváltsága miatt.)
- noname
- Llegenda del Barça
Villas-Boas nem tűnt bunkerfoci hívőnek. Hasonlóra számítok mint a Donyeck ellen. Egy bizonyos szintig jó a Porto, de ha egy szinttel feljebb lépnek, már megmutatkoznak a hiányosságok.Messithebest írta:Egyébként, Barca - Porto, mire számítotok? Tudom hogy még messze van, de..... Villas-Boasra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit rak össze. Sokan Mou-utódnak tartják.
A Fifa egy szégyen
- Messithebest
- Director del Fútbol
Egyébként, Barca - Porto, mire számítotok? Tudom hogy még messze van, de..... Villas-Boasra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit rak össze. Sokan Mou-utódnak tartják.
Szerk.: Olvastam, hogy 126 millió eurót kapunk a BL győzelemért! Lehet megvenni akárkit
Szerk.: Olvastam, hogy 126 millió eurót kapunk a BL győzelemért! Lehet megvenni akárkit

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.05.29. 08:18:23-kor.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- albicelesteX
- A Vadász
[quote="gergo9"][/quote]
Csicseri...sehol nem volt egész meccsen.Egyébként nagy divat lett most utálni a Barca-t.
De ezen csak jót mosolygok.Amikor egy Sir Alex elismeri,hogy simán jobb volt a Barca...hihetetlen.
Szerk.:Nem tudtok adni olyan linket ahol a pályán történő ünneplést lehet nézni?Ezek a kereskedelmi mocskok már ezt is elveszik az embertől.Emlékszem anno az m1.en lehet nézni végig...pfejjj de utálom már ezt a sok sz.rt ami ebben az országban van...
Csicseri...sehol nem volt egész meccsen.Egyébként nagy divat lett most utálni a Barca-t.

Szerk.:Nem tudtok adni olyan linket ahol a pályán történő ünneplést lehet nézni?Ezek a kereskedelmi mocskok már ezt is elveszik az embertől.Emlékszem anno az m1.en lehet nézni végig...pfejjj de utálom már ezt a sok sz.rt ami ebben az országban van...

- Messithebest
- Director del Fútbol
Ez csodás meccs volt, és Respect a Unitednek is! Csak páran nem voltak formában. Szegény Hernandez szerintem nem tudta mi az a les. De mi nyertünk, a MU-nak gratula, és respect mert 1 percig sem adták fel, és még a végén sem jutott eszükbe hogy rugdosódjanak 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Jugador del Barça
Hajdú B. azt mondta, hogy holnap 4-kor kezdődik.Ilúvatar írta:Fontos kérdés![]()
![]()
![]()
![]()
Mikor lesz az a BL serleggel való menetelés busszal a Nou Camp -ba? holnap? illetve hánykor?
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Üdvözletem Drága Komák!
A helyzet korántsem fonák!
Én vagyok Palócföld vidámja,
Mert a miénk lett a Bajnokok Ligája!!!
A pofámról ugyan lesül a bőr,
Mert a Paulanerbe én foglaltam először,
De a melóm nem engedett sehova,
Hogy húzza meg a mozit a Jehova!
Mikor Vityánk a sípjába fújt,
Éreztem a hátamon a történelmi súlyt,
Hogy újra előttünk az esély
És a sikerre az esély nem csekély!
Aztán gurított egy szépet Pedrito,
Még lesről Rooney volt kedvtiló,
De Leonak elsült drága arany lába
Majd az MU-harakiri bedőlt egy Villába.
Innentől röhögve végeztem a melót,
Az MU-fanoknak mondtam egy "Helló!"-t,
Végigizgultam a maradék perceketű
És láttam királlyá változni pár herceget.
Örüljünk öblösen, kurjantsunk velősen,
Ez a CSAPAT tartson minket bivalyerősen!
Boruljunk le Előttük, legyen bennünk alázat,
Mert ismét egész Európát érte gyalázat!!!
K.
A helyzet korántsem fonák!
Én vagyok Palócföld vidámja,
Mert a miénk lett a Bajnokok Ligája!!!
A pofámról ugyan lesül a bőr,
Mert a Paulanerbe én foglaltam először,
De a melóm nem engedett sehova,
Hogy húzza meg a mozit a Jehova!
Mikor Vityánk a sípjába fújt,
Éreztem a hátamon a történelmi súlyt,
Hogy újra előttünk az esély
És a sikerre az esély nem csekély!
Aztán gurított egy szépet Pedrito,
Még lesről Rooney volt kedvtiló,
De Leonak elsült drága arany lába
Majd az MU-harakiri bedőlt egy Villába.
Innentől röhögve végeztem a melót,
Az MU-fanoknak mondtam egy "Helló!"-t,
Végigizgultam a maradék perceketű
És láttam királlyá változni pár herceget.
Örüljünk öblösen, kurjantsunk velősen,
Ez a CSAPAT tartson minket bivalyerősen!
Boruljunk le Előttük, legyen bennünk alázat,
Mert ismét egész Európát érte gyalázat!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- xbalix
- Jugador d'estrella
Hat ez hihetetlen volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Most ertem haza, de meg mindig a hatasa alatt vok. Udv Londonbol mindenkinek!!!!
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
- vlxe
- Capitá del Barça
Most értem én is haza!!! Nem sokat tudok írni, de ez a mai döntő életem végéig emlékezetes marad! Messi és Villa góljainál teljesen kikeltem magamból... A madridi 2-6 óta nem volt ilyen komoly reakcióm a mérkőzés láttán
Három éve nekünk van a legjobb csapatunk, HIHETETLEN 

- Deus
- Boixos Nois
Most jöttem haza. Igazán fenomén hangulat volt ott a Kálvin téri kocsmában.
A meccs meg még jobb volt: Hihetetlen, nincs szó rá. MU -nak esélye se volt ellenünk. Folyamatosan támadtunk az első félidőben, így a Pedro gólja előtt már tudtam hogy ki fog nyerni a végén. Még a Rooney szép LESgólja is után, 90% -ban biztos voltam benne, hogy mi viszünk haza a kupát. Egy ilyen mentalitású csapat ellen nem tud mit tenni MU. Guardiola valamit matatott a játékosok agyában, s a végeredmény: 3 gól.
Villa gólja mekkora volt tejóég... Mikor lőtt már ilyen gólt utoljára...
MoM egyértelműen Messi volt.
Mind a két Wembley döntő le lett pipálva, köszönnyük, kéremkapcsojjjaki.
A legeslegszebb momentum az Abidal esete volt: Ő emelte a kupát, csapatkapitányként.
szerk: csak most kapcsolok, hogy mind3 gólunk távollövéses...
Ez lehetett a Pep új taktikája, mert MU -nál arra számítottak hogy tili-toli lesz egészen az 5-ösig. Hát pedig nem
Kassai meg jól fújta a meccset, semmi oltári hibát nem követett el.
MU -t meg tisztelni kell. Ők is fociztak, kicsit sajnáltam őket hogy kikaptak, de vagy ők vagy mi
A meccs meg még jobb volt: Hihetetlen, nincs szó rá. MU -nak esélye se volt ellenünk. Folyamatosan támadtunk az első félidőben, így a Pedro gólja előtt már tudtam hogy ki fog nyerni a végén. Még a Rooney szép LESgólja is után, 90% -ban biztos voltam benne, hogy mi viszünk haza a kupát. Egy ilyen mentalitású csapat ellen nem tud mit tenni MU. Guardiola valamit matatott a játékosok agyában, s a végeredmény: 3 gól.
Villa gólja mekkora volt tejóég... Mikor lőtt már ilyen gólt utoljára...
MoM egyértelműen Messi volt.
Mind a két Wembley döntő le lett pipálva, köszönnyük, kéremkapcsojjjaki.
A legeslegszebb momentum az Abidal esete volt: Ő emelte a kupát, csapatkapitányként.
szerk: csak most kapcsolok, hogy mind3 gólunk távollövéses...

Kassai meg jól fújta a meccset, semmi oltári hibát nem követett el.
MU -t meg tisztelni kell. Ők is fociztak, kicsit sajnáltam őket hogy kikaptak, de vagy ők vagy mi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2011.05.29. 01:03:18-kor.

- Dave87
- Capitá del Barça
Már vagy 2 órája töprengek, hogy mit írjak ide (merthogy ugye egyetlen hírcsövemként Ti szolgáltok a Csapat felé, és valamit muszáj)
.
Egyszerűen zseniális, ember feletti, amit az idei Barcelona mentálisan és fizikálisan véghez vitt.
Rengeteg, rengeteg meccsel a hátuk mögött, megannyi futballt, sajtót és magánéletet érintő akadályt leküzdve szinte lefocizzuk a pályáról az angol labdarúgás szíve csücskét.
Amikor megtudtam, hogy Abidal kezdő, könnybe lábadt a szemem. A Többiekre nem keresem, mert nincsenek jelzők.
Mit nem adnék, ha egy ilyen csapatnál padoznék egy évet 0 játékperccel...
Campeones! Jóccakát

Egyszerűen zseniális, ember feletti, amit az idei Barcelona mentálisan és fizikálisan véghez vitt.
Rengeteg, rengeteg meccsel a hátuk mögött, megannyi futballt, sajtót és magánéletet érintő akadályt leküzdve szinte lefocizzuk a pályáról az angol labdarúgás szíve csücskét.
Amikor megtudtam, hogy Abidal kezdő, könnybe lábadt a szemem. A Többiekre nem keresem, mert nincsenek jelzők.
Mit nem adnék, ha egy ilyen csapatnál padoznék egy évet 0 játékperccel...

Campeones! Jóccakát
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Gratula a csapatnak, tanári játék volt! A távoli lövéseket én is üdvözöltem.
Látszik hogy van benne lehetőség.

-
- Capitá del Barça
Az egész idényben (főleg a tavaszi calsicókon) hiányoltam a távoli lövéseket.
Az első félidő is úgy ment le, hogy bepasszok az ötösre (mondjuk elég veszélyesek is voltak). Aztán kijöttek a fiúk a szünet után, és csak kapkodom a fejem: 16-20 méterről küldik a kapura a lövéseket, nem bepasszolnak. És mindezt úgy, hogy méterekre a legközelebbi védő. Villa még lekezelni is le tudta a labdát. Totál taktikai váltás, és nem tudtak ezzel mit kezdeni. A második gól előtt amit meg Park művelt...
totál KO lett a gyerek, úgy kifáradt, hogy futni nem tudott. Már csak csápolt, mint betépett csóka a goa-partin. A másiknak meg begörcsölt a lába a 60. percben. Mi történt az angolokkal? Eddig ők voltak mindig fizikálisan fölényben, brusztolós, darálós focistíluskukkal. Erre most csak néztem, hogy annyit bírtak csak, mint IFI-B-ben...
Erre tud valaki magyarázatot adni?
Az első félidő is úgy ment le, hogy bepasszok az ötösre (mondjuk elég veszélyesek is voltak). Aztán kijöttek a fiúk a szünet után, és csak kapkodom a fejem: 16-20 méterről küldik a kapura a lövéseket, nem bepasszolnak. És mindezt úgy, hogy méterekre a legközelebbi védő. Villa még lekezelni is le tudta a labdát. Totál taktikai váltás, és nem tudtak ezzel mit kezdeni. A második gól előtt amit meg Park művelt...
totál KO lett a gyerek, úgy kifáradt, hogy futni nem tudott. Már csak csápolt, mint betépett csóka a goa-partin. A másiknak meg begörcsölt a lába a 60. percben. Mi történt az angolokkal? Eddig ők voltak mindig fizikálisan fölényben, brusztolós, darálós focistíluskukkal. Erre most csak néztem, hogy annyit bírtak csak, mint IFI-B-ben...
Erre tud valaki magyarázatot adni?
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
ÉRDEKESSÉGEK
Xavi, Iniesta és Messi triója több jó passzt adott, mint a Manchester United csapata összesen (305:301)
Lionel Messi beállított egy BL-rekordot: 18. gólját szerezte a küzdelemsorozat egyenes kieséses szakaszában, beérve Raúlt és Andrij Sevcsenkót.
Hét Barca-játékos passzolt legalább 84 százalékkal. Összesen egy MU-játékos, a csereként beálló Scholes érte el ezt a mutatót.
A Barcelona 19-szer kísérletezett kapura lövéssel, a Manchester United mindössze négyszer.
Mostantól Spanyolország büszkélkedhet a legtöbb BEK/BL-győzelemmel, tizenhárommal.
Xavi, Iniesta és Messi triója több jó passzt adott, mint a Manchester United csapata összesen (305:301)
Lionel Messi beállított egy BL-rekordot: 18. gólját szerezte a küzdelemsorozat egyenes kieséses szakaszában, beérve Raúlt és Andrij Sevcsenkót.
Hét Barca-játékos passzolt legalább 84 százalékkal. Összesen egy MU-játékos, a csereként beálló Scholes érte el ezt a mutatót.
A Barcelona 19-szer kísérletezett kapura lövéssel, a Manchester United mindössze négyszer.
Mostantól Spanyolország büszkélkedhet a legtöbb BEK/BL-győzelemmel, tizenhárommal.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Példát vehetne a tolmács!bzozo írta:„Többet vártam a csapatomtól, de el kell, hogy ismerjük: egy jobb csapattal szemben maradtunk alul. A legjobb csapattal szemben, amellyel valaha játszottunk, ilyen remek ellenfelünk sose volt. Jó szezonunk volt, sajnos a vége csalódás, de nem szégyen kikapni ettől a Barcelonától. Bebizonyítottuk, hogy jó csapat vagyunk az európai kupaporondon, de van olyan, hogy egyszerűen szembejön egy erősebb ellenfél. Ez az este erre bizonyíték" – mondta Ferguson a sajtótájékoztatón.
csak ennyi
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
én nem felejtettem elhady írta:holnap is játszunk egy bl döntőt!!!!!!.......a kézisek.

VISCA EL BARCA
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Picit bánom, hogy nem a Paulanerben néztem, mert minden bizonnyal még mindig ott ünnepelnék velük, de máshova voltam hivatalos.
Úgyhogy megmondhatom ilyen gyorsan, hogy ez a csapat egyszerűen fergeteges! A MU-t így lejátszani a pályáról, helyzetek tömkelegét kidolgozni, azokból hármat bevarrni, magabiztosnak lenni az első 10 percet leszámítva. Már csak ennyi maradt:

„Többet vártam a csapatomtól, de el kell, hogy ismerjük: egy jobb csapattal szemben maradtunk alul. A legjobb csapattal szemben, amellyel valaha játszottunk, ilyen remek ellenfelünk sose volt. Jó szezonunk volt, sajnos a vége csalódás, de nem szégyen kikapni ettől a Barcelonától. Bebizonyítottuk, hogy jó csapat vagyunk az európai kupaporondon, de van olyan, hogy egyszerűen szembejön egy erősebb ellenfél. Ez az este erre bizonyíték" – mondta Ferguson a sajtótájékoztatón.
csak ennyi
csak ennyi

VISCA EL BARCA