Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te szerelmes vagy belém szerintem.Antifoci írta: Azt talán még mag a nagy Rivaldo 11 sem gondolja komolyan ha nem állítják ki pepét ,marceló és ade...ezt csinálja.
Ott sem törlik el. Emlékezz csak vissza Alves miért nem játszott a döntőben..Tdavid írta: Én úgy tudom h csak a döntőkre törlik el.
Szerintem is nagyon jó húzás volt Affelay. Neki köszönhetjük tulajdonképpen a 0-2-t, mivel ha az első nem ment volna be, akkor szerintem nem lett volna második. Ha viszont van első, akkor általában van második. Én elfogadnék egy 0-0-t is a Nou Camp-ban, de azért remélem oda teszik magukat a fiúk... A keret meg egyre fogy, de erre vannak a fiatal és tehetséges játékosaink.Gali írta:Jobb a szerénység!Mikaos írta:Jobbak vagyunk, és ez most látszik az eredményen is.
Sajnálom a kiállítást, így megvan hókuszpóknak a szokásos dumája...évekre
5-0-át akarok a Camp Nou-ban!!!
Elégedett lennék 1-2 gólos győzelemmel is.
Azt hiszem Messi már ünnepelheti az újabb BL gólkirályi címét.
Afellay beállítása telitalálat volt.
Köszi szépen, fantasztikus gólt lőtt, és erre mondják a madridisták, hogy Messi csak akkor lő gólt ha Xavitól vagy Iniestától 100% ziccert kap, majdnem a félpályáról indult!robertfcb írta:http://www.youtube.com/watch?annotation ... feature=ivhectorvti írta:Messi 2. gólját hol tudnám megnézni...sajna nem tudtam nézni a meccset
Injoy it!:D
Komolyabb állófutball volt a pályán.
Ráadásul arról beszélnek fél órája, hogy nem kellett volna Pepét kiállítani. Csak ugye Adebayor szép megmozdulását elfelejtették, Marcelo mutatványára is csak legyintettek. Szóval a pártatlanság ott is megvanozsimiki írta:Legalább Bozsik normálisakat mond.
Többi tényleg azon siránkozik,h a hentes nem hentelhette el Messit a szólójánálmert már nem volt pályán...hm ez aztán a foci szépségét segítő hozzáállás
Jobb a szerénység!Mikaos írta:Jobbak vagyunk, és ez most látszik az eredményen is.
Sajnálom a kiállítást, így megvan hókuszpóknak a szokásos dumája...évekre
5-0-át akarok a Camp Nou-ban!!!
Igen, lehet rajta vitázni, de Pepe-nek kapnia kellett volna már hamarabb sárgát, márpedig egy sárgát mindenképp megért ezt a szándékos és csúnya talpalás. Nekünk is kellett volna 2-3 sárgát kapni,de egyikből sem következett volna piros.Antifoci írta:Gratulálok , a jobb csapat nyert ! Itt folytathatnám hogy de..
De minek úgyse lehet itt senkit meggyőzni semmiről, meg nem is kell.
Ha leszáll a köd mindenki eldöntheti hogy az volt vagy sem...
A kommentátorok is egyértelműen lehozzák hogy nem, pedig erősen barcások.
Azt talán még mag a nagy Rivaldo 11 sem gondolja komolyan ha nem állítják ki pepét ,marceló és ade...ezt csinálja.
Valószínűleg otthon tovább mentetek volna mindenképp .
Grt.
RespectAntifoci írta:Gratulálok , a jobb csapat nyert ! Itt folytathatnám hogy de..
De minek úgyse lehet itt senkit meggyőzni semmiről, meg nem is kell.
Ha leszáll a köd mindenki eldöntheti hogy az volt vagy sem...
A kommentátorok is egyértelműen lehozzák hogy nem, pedig erősen barcások.
Azt talán még mag a nagy Rivaldo 11 sem gondolja komolyan ha nem állítják ki pepét ,marceló és ade...ezt csinálja.
Valószínűleg otthon tovább mentetek volna mindenképp .
Grt.
Kalap1988 írta:Legyünk higgadtak és ne bántsuk madridista társainkat, már csak Daffyra is tekintettel. Nem voltunk rosszak, taktikailag Pep tökéletesen felkészítette a csapatot, az MVP javult, főleg a kis zsenink, a középpálya gyenge volt ma, a védősorban pedig benne volt 1-1 hiba, főleg Pique-ben. Összességében megérdemelten nyertünk, de az a pár színészkedés nem tetszett, sokszor nem haraptunk úgy a labdára egy-egy fault után, ahogy szoktunk, hanem reklamáltunk, játékban pedig 10-szer ennyi van ebben a csapatban. Kicsit lassan gondolkodunk mondjuk őszhöz képest ( ez fáradtság, de kezdünk kijönni belőle), főleg a középpályán, ebben fejlődni kell sokat, mert egy aggresszívan letámadó Mu ellen mondjuk a döntőben ( persze van egy visszavágó, de innentől azért jóval több esélyünk van, legalább 70%-ot adnék ránk) sokkal gyorsabbnak és pontosabbnak kell lenni. A kiállítás szerintem jogos volt, de szerintem sem vezetett annyira jól Stark, egy-két sárga lap még kijárt volna nekünk ( mondjuk Ade esete viszont egyből piros lap nálam, de Pepe véleményes kiállítása után nem is szabadott megejteni) és tényleg csak Pepe egész hozzáállásáért járt a kiállítás, mert már hamarabb kellett volna kapnia sárgát és akkor még ennyi kérdés sincs.
http://www.youtube.com/watch?annotation ... feature=ivhectorvti írta:Messi 2. gólját hol tudnám megnézni...sajna nem tudtam nézni a meccset
De kiírták mikor sárgát kapott "Misses next match". Kihagyja a következő meccset, ahogyan Pepe, és José is.Tdavid írta:Én úgy tudom h csak a döntőkre törlik el.bowlinggolyo írta:A meccs közben volt egy olyan kiírás, h Ramos a köv meccsen nem játszhat,ezzel kapcsolatban lnne egy kérdésem.Nem úgy van, h az elődöntőkre eltörlik a lapokat?
Köszönöm nincsennek alvási problémáim.albicelesteX írta:
Én siránkoztam.Nyugodtan bannolhattok,ha ma jobbat alszol.Ennyit megér az hogy nyert a csapat.
Más:Modik ezeket a csírákat akik 1 hozzászólással és friss reggel jönnek madridistaként nyálat verni nem lehet eltakarítani egyből?
Én úgy tudom h csak a döntőkre törlik el.bowlinggolyo írta:A meccs közben volt egy olyan kiírás, h Ramos a köv meccsen nem játszhat,ezzel kapcsolatban lnne egy kérdésem.Nem úgy van, h az elődöntőkre eltörlik a lapokat?
a ratyisport szánalmas erőlködéssel próbálja utánozni azt a szakmaiságot, amit mondjuk teremteni tud egy meccsnek a tv2 hajdú b-vel vagy anno méhessel. legjobb lehalkítva nézni a meccset, én a "ÉS TÁMAD AZ ARZELÓNA" című aranyköpés óta ezt teszem. a meccs előtti, közbeni és utáni szakértést pedig nagyon távol kerüld el, mert levisz az életről egy értelmes embert.Tdavid írta:Istenem Digin már bíróznak...
Nem kapott sárgátBarca Norbi írta:"Cristiano Ronaldo sárga lapot kapott a mai mérkőzésen és 3 sárga lapja miatt ki kell hagyni a következő mérkőzést."
Ez igaz? Mármint, hogy kihagyja a visszavágót. Eredmenyek.com-on olvastam meccsösszefoglalóba.