D
E
.
.
.
quote]
Maximálisan egyetértek veled. Annak idejénúgy gondoltam nem lehet jobban utálni a José féle Cselszit és a Realt!!! DE lehet, a kettőt egyszerre, José és Real!!!

Még add hozzá, hogy a Pedrot megtaposták elég gusztustalan módon, ami elkerülhető lett volna. Ebben az évben pedig ellenünk nagyon sok sárga lapjuk a bíróknál maradt! A két színészkedésünk tényleg szánalmas volt, de szerintem ők sem színészkednek ha nem tudják hogy van értelme: tehát olyan vandálok a Real játékosok a meccsen hogy a bíró már bármikor megeheti a lapot. Egy sportszerű meccsen biztosan nem lett volna ennyi kamuesés.Fecooo írta:a kommentátorok elérték, h megutálják a Barcát... ezek se látták a kupadöntőt... ott a bodycheckek sose értek lapot, itt meg felháborodnak, h Messi nem kap lapot... egy tény: Busi és Pedro idiótán lejáratta a csapatot, felesleges volt színészkedni, de a másik oldalon a lákátos is oscar-t érdemelt volna...műgirnyó természetesen bírózni ...fog, de lássuk a tényeket: pepe bármit csinálhatott, nem kapott lapot semmiért, volt pedig két lerántása is, adebayor megpofozta Puyolt, nem kapott lapot, "nálunk" szinte minden szabálytalanságra lapot adott a spori... de lehet bírózni nyugodtan... hogy is mondta tavaly műgirnyó? "szánalmas, h nem bírják elviselni a vereséget a barcások"
hadd engedjük meg magunknak, h most örüljünk, úgy vélem megérdemeltük az előzmények és az egészéves szemétségek után...
Ha sárgát kapott, akkor igen. Eredmény sem kedvező a madridiaknak, de ha még Cé is lapott kapott, akkor Pepe, Ramos, C nélkül jöhetnek a Camp Nouba.Barca Norbi írta:"Cristiano Ronaldo sárga lapot kapott a mai mérkőzésen és 3 sárga lapja miatt ki kell hagyni a következő mérkőzést."
Ez igaz? Mármint, hogy kihagyja a visszavágót. Eredmenyek.com-on olvastam meccsösszefoglalóba.
De legalább a BL serleg biztonságban lesz tőlükBoixos írta: madrid.... murinnyó b+...... mekkora kalap szarok vagytok!![]()
és még a királykupát is összetörtétek...
Én benne lennék abban a szavazásban is, de pár éve már elfogadtam,h ilyen egy fórumBarcaforever írta:Nem szavazhatnánk arról, h akik egész héten sírtak, h végünk van meg így meg úgy már szinte temették a saját csapatukat is kapjanak egy kis bannt és gondolkodjanak, h ki is a divatszurkoló!!!???ozsimiki írta:A Barca vs Real-t fél óra múlva kinyitom, addig Barcások és Madridisták egyaránt, gondolják át mondandójukat, mert ha átléptek egy bizonyos határt, egyből 1hetes bann minimum.
Majd lehet bírózni természetesen, de ilyen alattomos szabálytalanságokat amiket megúszott a Madrid mostanában, én nem tenném. Itt is pl Marcelo rálépett Pedrora, azelőtt Arbeola,és a többi..
Lehet itt bírózni.....Csak az majd magyarázza meg a 127-459 sikeres paszt, meg a 29-71es labdabirtkolást is, h semmi köze hozzá ennek....José azt hitte Angliába van, ahol úgy fütyülnek, ahogy ő lenyilatkozza.This is Messsssiiiii!This is Barcelonaaaaa!