Én is jobban preferálnám, de szerintem Pep nem fogja feladni a 4-3-3at. Ha így lenne akkor ki lehetne ahhoz hasonló taktikát alakítani, amit az őszi el classicon alkalmaztunk. Az én elgondolásom szerint:Messi jobb oldal, távol Pepétől. Pedro, Ini baloldal akkor Arbeola és Lass(?) elintézve.Andris írta:1. az rég voltsjd írta: A 2009es BL-döntő előtt amikor Abi eltiltott volt, Keita állítólag kijelentette, h ő nem fog semmiképpen balhátvédet játszani, szóval nem csak Pep áll így hozzá
2. biztos vagyok benne, hogy ez nem így történt, maximum megmondta hogy nagyon nem szívesen. de az van amit a mester mond, ezt Keita jól tudja, talán jobban, mint bárki.
3. Szerintem d is ez alapján mondta amúgy, én is emlékszem ilyesmire.
Ugyanakkor továbbra is tartom magam egyrészt ahhoz, hogy nem is kell balbekk, másrészt ahhoz hogy valószínűsége is van a 3 középsővédős dolognak.
A másik oldalon Messi és Alves, akkor Marcelo és Dí Maríaval van dolguk, de meglehetne oldani, hogy Messi és Villa cserélgetik a helyüket megzavarva a védelem másik részét, Xavinak pedig Pepével lenne dolga, Ini segít neki, meg Busquets akinek majd a az irányítót játszó Özilt kell megzavarnia, Xabi Alonsot Xaviéknak ki kell venni a játékból. Így CRt és DMet ki lennének vova a játékból, ha esetleg sikerül előre vágni a labdát akkor Puyol,Piqué,Busquets és Maxwell megoldaná és ha kontráznának az egész védelemnek együtt kell mozognia a szélsővel, és középen nem szabad üres területet hagyni.
vélemények ?