Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

....mindegy csak nyerjünkdjkiki írta:Szerintem 4-0
ozsimiki írta:Forca Barcaaa!!!
2-1 lesz.
ozsimiki írta:Forca Barcaaa!!!
2-1 lesz.

messze van még a bl. először két meccset kéne nyerní egy 11emberrel védekező rakásszerencsétlenség ellen.kakasugynok007 írta:Azzal én is kiegyeznékZolee23 írta:Idén úgy tűnik be kell érni a bajnoksággal, és a BL-el (?).
Ottvan Di Mariarrobbiefcb írta:Nyugi Srácok! Kellett már ADNI valamit a madridnak, mert kezdett nagyon ciki lenni a helyzet náluk. Special 5 kibulizta a bíróknál a "nagytiszteletű" elnökkel egyetemben, hogy a 2. sárgágak ne osszák már ki a fehérmezeseknek, mert gáz lenne 89 emberrel megint kapni egy 5-öst...

de kérlek! mikor provokáltalak én?! ha mutatsz ezen(?) kívül még1-et,önként bannolom magam 1 hétre. nem kenyerem a tiszteletlenség és ezt sem annak szántam. pep nem motiválta kellően a srácaitokat,pedig nagy volt a szombati lazaság után a fogadkozás. ennyi a történet,csak mivel ideged van neked is,ezért máshogy jön le. holnap nem így reagáltál volna valószinűleg. várom az idézetet privátban és ha megvan egy bocsánatkérés mellett száműzetésbe vonuloklluisllach89 írta:De miért csinálod ezt velem?daffy írta: a leugatásod után a minimum,hogy nem érdekelsz.
mivel csababarca normálisan képes volt írni,mert tudja,hogy nem provokáltam,ezért ő megérdemelte a bocsánatkérést
![]()
![]()
Nem igaz, a vereség még oké, de te is
Azzal én is kiegyeznékZolee23 írta:Idén úgy tűnik be kell érni a bajnoksággal, és a BL-el (?).

-1 percSztilo írta:Kiváncsi leszek mennyi lesz a hosszabbítás