Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Léfe
Entrenador del Barça

2011.04.21. 06:55:32

T.Eagicó elöttem szolónak teljesen igaza van. Nem lehet mindig-mindent megnyerni. Jobban akart a Reál,ez az igazság. Sajnos az első félidőben egy középcsapatszintet hoztunk, de megusztuk, azután jol ment második részben. Lényegesen többet mozogtak a fiuk és gyorsabban. Csak nem jött a gól. Aztán a hosszabitásban ismét leeengdtünk, ki tudja miért. Idén már nem nyeregetünk könnyen, nehezen jönnek a gólok. Lelassult a csapat és többen formán kivül vannak. Az elszántsággal is bajok vannak. Karácsonykor mintha lezárult volna egy időszak. / nem tudni meddig/
A kapu elött-tegnap is-megáll a tudomány. Messi hátrajön, Pedró-Villa régota gyenge, ki rugjon golt. Csak az egy Messzire nem lehet épiteni, és Ő sem hozza magát. Minőségi cseréink -föleg elöl-nincsenek. A bajnokság megvan, tehát idén akkor is van siker ha kiesünka BL.-ből, bár remélni mindig lehet. De az az érzésem, ha nem hozunk a nyáron 5-7 posztra akkor soványabb év /évek/ jönnek. Mou pedig nagy edző, nehogy már mi modjuk meg mi lgyen az Ő taktikája. Azt játszatta amit sikeresnek vélt és igaza van. Undoritó a hibát másban kersesni.
Fecó
Eagico
Barça B

2011.04.21. 01:50:59

Először is grat a Real-nak! Kemények voltak, hajtottak, megérdemelték...
Sőt, azt hiszem ez már nagyon kijárt nekik, végre kiengedték a gőzt, vége az átoknak. Élvezzék ki, ez így van rendjén!

A Mi részünkről pedig szintén csak jót tehet ez a vereség. Óriási lehetett már a teher, hogy folyton győzni kell! És ez asszem látszott is a fiúk játékán, kicsit fásultan, kicsit motiválatlanul mentek ki a gyepre ma este. Talán a második félidőben megnyerhettük volna, de a befejezések sajnos sohasem sikerültek.

És itt látom a jelenlegi csapat gyengeségét, történetesen Villa és Pedro formán kívüli játékát. Szinte teljesen impotenssé teszik a támadó szekciót, tényleg szinte nullával felér a teljesítményük. Ja és ugyebár cseréjük szinte nem létezik. Messi pedig nem oldhat meg mindent egyedül.

Kíváncsi vagyok, hogy a két lábadozó támadónk mikorra szedi össze magát... Pedro-nál már ma látni véltem biztató jeleket... reménykedem!

Hajrá Barca!
E.
Deus
Boixos Nois

2011.04.21. 01:28:29

Rivaldo11 írta:Ezúttal nem jött a gól sajnos, de benne volt a játékunkban-és ha azt nézzük, h. előttünk áll még 180 perc, ez fontos.
Nagyon remélem hogy e szilárd optimizmusod fogja legyőzni az én szilárd pesszimizmusomat. Én kb teljesen el vagyok veszve.
KépKép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.21. 01:17:26

Ilúvatar írta:Rivaldo11, teljesen értem hogy mire célzol. Második félidő az csodálatos volt, de mi értelme volt csodálatosan focizni, ha nem születik gól belőle? Épp ez a játék lényege, hogy gólra játszunk, nem passzokra.

Hajam az égnek áll, mikor túlbonyolítjuk a támadásokat, mikor egyszerűen kapura is lehet lőni. Ha megnézed a Pedro lesgólját, ott Pedro nem tökölt a labdával, hanem rávágta és beakadt a hálóba. Ezt kellett volna csinálni még egyszer. De inkább passzolgattak, ami nem lenne baj, de ilyen defenzív betonvédelem ellen zéró hatása van. Átlövések hiányoztak.
Ezúttal nem jött a gól sajnos, de benne volt a játékunkban-és ha azt nézzük, h. előttünk áll még 180 perc, ez fontos.
Rivaldo-A Legnagyobb.
margarin
Jugador del Barça

2011.04.21. 01:16:17

Igazad van Lacus ,de ez már kőkemény üzlet is és az hogy szépen játszunk,ma már édeskevés ahogy ezt ma is bizonyítottuk.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
margarin
Jugador del Barça

2011.04.21. 01:13:49

Azért ez erős nem?
Gondolj már arra mennyi szép percet kaptunk ettől a csapattól,ne hogy már gyalázd őket!!!!!!!!!!!!!!!
lacus9
Barça C

2011.04.21. 01:13:09

dreamY_Y írta:
lacus9 írta: Nem . Nem én írtam, hogy a BARCA jobban akarta a kupát.
egyszerüen az bosszant, hogy már évek óta látom, hogy a mourinho tönkre teszi a labdarugást, és ez másnak nem tünik fel???????????
Elnézést, elnéztem ez esetben valóban. Te azt irtad, hogy jobban megérdemelte volna a Barcelona. Ezzel nem értek egyet, tényleg örülnék ha ezt kifejtenéd mégis miért érdemeltétek volna meg.
Egyszerüen azért, mert a BARCA játéka napról- napra szórakoztató, a Reallal ellentétben.
Volt idő amikor nem tudtam, és nem is akartam különbséget tenni a két csapat játéka között. ( Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo ), hogy csak a közel múltot említsem.
Sajnos a Real játéka egyre inkább hasónlít mourinho eddigí csapatai játékára, ami szerintem megöli a LABDARUGÁS szépségét.
A BARCA nem játszott jól a meccsen, de így is élvezet volt nézni, a labdaérintéseket, az egy éríntős játékot, még ha hiba is csuszott a dologba.
Szerintem már ezért mrgérdemelte volna a BARCA a győzelmet.
lacus09
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.04.21. 01:10:59

Ez egy nagy rakás F.O.S. !!!
Pep ezt küldte a pályára ! Egy motiválatlan, szerencsétlen csapatot! Ezzel akartunk nyerni?! A reál semmivel sem mutatott többet mégis felül kerekedtek! Miért ? mert baromi kicsi a kispad ,fáradtak a sztárjaink!
Megköszönhetjük Pepnek a balfarokságot, hogy nem lehetett igazi cseréket igazolni csak alibi sztárokat,mint Affelay,akik nulla teljesítményt tudnak beleadni.
Az igazi sztárgárdát Rijkaard építette fel ,az Eto'o-Touré kettőssel,akik az ilyen helyzetekben olyat tudtak alkotni,amit A Villa-Busi kettős sosem fog! Szégyellheti magát a vezetőségtől kezdve az egész csapat! Nagyképű, mihaszna banda!
Ezzel a játékkal a BL-ből is megérdemelnénk egy szép nagy különbségű kiesést! Nagyon dühös vagyok. Villa,Messi, egy kalap fekáliát sem tett ma le az asztalra, úgyszintén Xavi vagy Pedro. Fáradtak vagyunk és ez az edző hibája. Remélem nyáron lesznek igazolások és jövőre más lesz a helyzet. Az idény végére egy fáradt, sablon csapat lettünk és a reál felülkerekedett. A BL-ből is csúfos kiesés lesz. Ne legyen igazam,de itt a Guardiola-éra vége !
Deus
Boixos Nois

2011.04.21. 01:08:24

Rivaldo11, teljesen értem hogy mire célzol. Második félidő az csodálatos volt, de mi értelme volt csodálatosan focizni, ha nem születik gól belőle? Épp ez a játék lényege, hogy gólra játszunk, nem passzokra.

Hajam az égnek áll, mikor túlbonyolítjuk a támadásokat, mikor egyszerűen kapura is lehet lőni. Ha megnézed a Pedro lesgólját, ott Pedro nem tökölt a labdával, hanem rávágta és beakadt a hálóba. Ezt kellett volna csinálni még egyszer. De inkább passzolgattak, ami nem lenne baj, de ilyen defenzív betonvédelem ellen zéró hatása van. Átlövések hiányoztak.
KépKép
margarin
Jugador del Barça

2011.04.21. 01:05:42

Ne vicceljünk már:)
Bármennyire is nehéz kimondani: a Real megérdemelten nyert ,egyszerűen jobb taktikát eszeltek ki,ha gusztustalan ha nem ez van.Arról nem is beszélve hogy sokkal jobban akartak mint mi.
Tényleg észre kellene már venni hogy hiába passzolgatunk ezret ha nem tudunk előre játszani.Egyszerűen nincs használható csatárunk.Messit meg tönkreteszik 3 an,szerencsétlen így is nagyon akart és megpróbált mindent.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.21. 01:02:21

Ilúvatar írta:
margarin írta:"Gyerekek! Legyenek boldogok! Csak nyerjük meg a BL-t!"
Ezek után már nem vagyok biztos benne hogy meglesz a BL. Hiszen eddig két el clasico alatt csak egy 11es gólunk volt. Ez már figyelmeztető jel, nem szabad félvállról venni a Realt a BL -ben.

BL -ben is ugyanezt a taktikát fogja alkalmazni José, mi meg képtelenek vagyunk focizni e taktika ellen.
Én pont máshogy látom. A 2. félidőben meg tudtuk csinálni azt, h. lendületből átmentünk az első 3-as falon, és jó tempóban értük el a 16-os környékét. Mourinho a taktikájával épp ezt akarta elkerülni. De nem működött már. Csak idő kérdése volt a gól, a 2. félidőben nagyon bennünk is volt, de nem maradnak midig ki a helyzetek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.04.21. 01:01:29

A mostani helyzettel épp csak az a baj, hogy van egy sérülésből visszatért Pedronk, van egy formán kívül levő Messink és Villank, illetve egy lényegében használhatatlan Affelayunk, meg egy sérült Bojanunk. 5 támadóból egy sérült, 3 formán kívül van, 1 meg nem jó, legalábbis még nem jó. A formán kívüliség nem csak a helyzetek kihagyásában nyilvánul meg, hanem a kevés hasznos mozgásban, kevés mindenben. Meg van kötve a kezünk, 5 támadó abszolút nem kevés, ez pech, hogy így kijött.

Le kell vonni a tanulságot, (a második félideji játékunkat nem bírta volna a Reál az egész meccsen) és a következő meccsre kell koncentrálni, mert még egy címet sem nyert a csapat!
lacus9
Barça C

2011.04.21. 01:01:15

margarin írta:Párunknak már feltűnt:))),de amíg szerzi a trófeákat addig senkit nem érdekel,max minket a szenvedő feleket!
Ahogy Cruyff mondta: mourinho a címek edzője, nem a labdarugásé!!
lacus09
dreamY_Y
Barça C

2011.04.21. 01:01:04

lacus9 írta: Nem . Nem én írtam, hogy a BARCA jobban akarta a kupát.
egyszerüen az bosszant, hogy már évek óta látom, hogy a mourinho tönkre teszi a labdarugást, és ez másnak nem tünik fel???????????
Elnézést, elnéztem ez esetben valóban. Te azt irtad, hogy jobban megérdemelte volna a Barcelona. Ezzel nem értek egyet, tényleg örülnék ha ezt kifejtenéd mégis miért érdemeltétek volna meg.
margarin
Jugador del Barça

2011.04.21. 00:59:30

messideco írta:Bant a piramis építőinek :roll:
Nah betört ide is az MLM:))))))))))))))))))))))))))))
messideco
Presidente del Barça

2011.04.21. 00:58:08

Bant a piramis építőinek :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
margarin
Jugador del Barça

2011.04.21. 00:57:16

Párunknak már feltűnt:))),de amíg szerzi a trófeákat addig senkit nem érdekel,max minket a szenvedő feleket!
Deus
Boixos Nois

2011.04.21. 00:56:58

margarin írta:"Gyerekek! Legyenek boldogok! Csak nyerjük meg a BL-t!"
Ezek után már nem vagyok biztos benne hogy meglesz a BL. Hiszen eddig két el clasico alatt csak egy 11es gólunk volt. Ez már figyelmeztető jel, nem szabad félvállról venni a Realt a BL -ben.

BL -ben is ugyanezt a taktikát fogja alkalmazni José, mi meg képtelenek vagyunk focizni e taktika ellen.
KépKép
lacus9
Barça C

2011.04.21. 00:54:50

dreamY_Y írta:
lacus9 írta:
dreamY_Y írta: Papa, te első félidőben aludtál?
Nem vagyok papa még hála isten.
Sajnos az első félidőben is arról szólt a a Real játéka, hogy a labdás embert mindenáron meg kell állítani, ha labdád szerzünk előre kell vágni, majd lesz valami. Ez a mourinho féle taktíka. Reklamálhatsz, de sajnos ez az igaszság.
Ilyenkor az IGAZI foci rajongó arra következtet, hogy a következő ilyen összecsapást nem érdemes nézni, merts ugyis taktika lesz.
Remélem tévedek!!!
üdv Egy foci rajongó
Hehe, nem a kor alapján tettem a megszólitást. :D
Nem szeretnék Veled vitatkozni a labdarúgásról, biztosan jó vitapartner lennél de semmi erőm hozzá, ezért csak egy dologba szeretnék belekötni:
Azt irtad, a Barca jobban akarta a kupát. Ez szerintem nagyon nem igy van, a Real küzdött, szivét lelkét kitette a csapat nagyrésze mig nálatok ezt csak pár embernél láttam.
Nem . Nem én írtam, hogy a BARCA jobban akarta a kupát.
lacus09
margarin
Jugador del Barça

2011.04.21. 00:53:39

"Gyerekek! Legyenek boldogok! Csak nyerjük meg a BL-t!"

A Próféta szóljon belőled:))))))))))
Félek ezzel a"lényegtelen kupagyőzelemmel" nagyon megerősítettük a Madridot....

Ha ma nyertünk volna akkor feladják lélekben a bl-t is ,így viszont még durvább bunkerfoci lesz még nagyobb szív és még több undormány Mou taktika.
Az egész vereségben ez a legidegesítőbb:)
Buitre
Jugador d'estrella

2011.04.21. 00:51:47

szted Pepe megérdemelten fejezhette be a meccset? vagy Arbeloa?
úgy gondolom Pepe nem érdemelt sárgát amikor megkapta, a rácsúszásért kellett volna neki felmutatni. szerintem a bajnokin sokkal keményebb volt, mint ma.

Arbeola más kérdés, az a taposás erősen narancssárga volt, úgy gondolom a bíró nem akarta ilyesmikért adott ítéletekkel befolyásolni a meccset.

ellenben én azt nem értettem, Alves miért csak a 7. elkövetett szabálytalanság után kapott sárgát.

ezeket velünk az elfogódottság mondatja. szerintem. viszlát a BL-ben :wink:
samy85
Capitá del Barça

2011.04.21. 00:50:23

dreamY_Y írta:Azt irtad, a Barca jobban akarta a kupát. Ez szerintem nagyon nem igy van, a Real küzdött, szivét lelkét kitette a csapat nagyrésze mig nálatok ezt csak pár embernél láttam.
Rosszul áttad nálunk senki nem akart...(kis tulzással)
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
neobarca
Director del Fútbol

2011.04.21. 00:47:58

Gyerekek! Legyenek boldogok! Csak nyerjük meg a BL-t! A bajnokság már zsebben van. Katalóniában az számít... Én tom. 3évet éltem ott.... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
dreamY_Y
Barça C

2011.04.21. 00:47:25

lacus9 írta:
dreamY_Y írta:
lacus9 írta:A labdarugás szégyene ez a mourinho.
A BARCA végig jobb volt, jobban megérdemelte volna a győzelmet!
.
Papa, te első félidőben aludtál?
Nem vagyok papa még hála isten.
Sajnos az első félidőben is arról szólt a a Real játéka, hogy a labdás embert mindenáron meg kell állítani, ha labdád szerzünk előre kell vágni, majd lesz valami. Ez a mourinho féle taktíka. Reklamálhatsz, de sajnos ez az igaszság.
Ilyenkor az IGAZI foci rajongó arra következtet, hogy a következő ilyen összecsapást nem érdemes nézni, merts ugyis taktika lesz.
Remélem tévedek!!!
üdv Egy foci rajongó
Hehe, nem a kor alapján tettem a megszólitást. :D
Nem szeretnék Veled vitatkozni a labdarúgásról, biztosan jó vitapartner lennél de semmi erőm hozzá, ezért csak egy dologba szeretnék belekötni:
Azt irtad, a Barca jobban akarta a kupát. Ez szerintem nagyon nem igy van, a Real küzdött, szivét lelkét kitette a csapat nagyrésze mig nálatok ezt csak pár embernél láttam.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.04.21. 00:47:02

mindenesetre grat a győzelemért, akármennyire is fáj leírni ezt...[/quote]

Csak erre az egy mondatodra szeretnék reagálni.Mindösszesen 15 éves vagyok,tehát nem tartozok az idősebb korosztály közé,közel sem,de azért büszkén mondom hogy immáron 5. éve szorítok a Barcelonáért!Még pár éve,mikor a legvégén elbuktuk a bajnokságot,még a könnyeim is kicsordultak,merthát szabályosan nekiálltam sirni a tévé elött,hogy elbuktuk!Ma már ezzl nem így vagyok,főleg azok után amennyi örömöt ez acsapat adott nekem az elmólt 3 évben,egy ilyen vereség valahogy nemtud annyira lehangolni,mert egy 20 perce még eléggé magam alatt voltam,de mostmár a Bl-re gondolok,és arra hogy ez acsapat jobb,és nem létezik hogy ez 180 perc alatt nem fog kijönni!Nekem annyira nem fáj leirni hogy gratulálok,természetesen nem jó érzés,de vhogy azért csak ki tudom nyögni!De alényeg,amit ki szeretnék hozni az egészből,hogy aki letört a mai vereség miatt,az nézzen fel youtubera,nézze meg ini gólját és ünneplését a Chelsea elleni elődöntő meccsen,nézze meg az öszi Clasico összefoglalóját,és gondoljon jövő hét szerdára,mert én nagyn azt érzem hogy ott mi fogunk örülni,és nem mou,és adíszes társaság!!!
Szal fel a fejjel mindenkinek!
Visca El Barca!!!
Kép
Válasz küldése