Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy 3-0nak örülnék.neobarca írta:A szatyor elleni párosítást már ma el kell dönteni!!!
ez így van,de a másik meccsen kikapott tőlük az arsenal.zsoltman írta:Véleményem:Ha nagy csapattal játszik a Doneck,Arsenal 5-1re verte őket!
A Roma meg látjuk milyen gyenge az olasz foci Haldoklik!!Lásd Inter
Nem lesz itt baj 3-0 re nyerünk!
ez így van,de a helyzetek kihasználásától el is tekinthetünk,mert azt nem tudjátok végrehajtani már jó néhány hete. a labdabirtoklással nem mentek tovább,ezt megmutatta az arsenal is kis híján. a sahtarban pedig nem bendtnerek botladoznak. ennek ellenére sima továbbjutást tippelek,mert 2 meccsen kijön a különbség. holnap nyernetek kell bármilyen arányban,a visszavágón pedig irányítani és kész.pitta19 írta: Azért ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor a két csapat között legalább három gól van.
Mondjuk ha jól játszunk és belőjük a helyzeteket gyakorlatilag bármilyen ellenfélről elmondhatjuk ugyanezt.
Szerintem a hétvégi Villarel elleni megnyert derbi óriási plussz lehet a csapatnak, remélem hogy holnap rád cáfolnak és a visszavágó már tét nélküli lesz!
Ha a szívemre teszem a kezem, akkor azt mondom hogy nem lesz sok gólos párharc, és hogy nagyon meg fogunk szenvedni. Most akkor mondjuk azt hogy a Hercules meg a Barca közt 5-6 gól különbség van? Mégis otthon simán kaptunk tőlük kettőt és egyet se rúgtunk. Kellemetlenül játszó csapat a Shaktar. Valahogy a jól védekező csapatokkal sose boldogultunk valami könnyen.pitta19 írta:
Azért ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor a két csapat között legalább három gól van.
Mondjuk ha jól játszunk és belőjük a helyzeteket gyakorlatilag bármilyen ellenfélről elmondhatjuk ugyanezt.
Szerintem a hétvégi Villarel elleni megnyert derbi óriási plussz lehet a csapatnak, remélem hogy holnap rád cáfolnak és a visszavágó már tét nélküli lesz!
Azért ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor a két csapat között legalább három gól van.Mihu írta:Megmondom őszintén, hogy engem rendkívül frusztrál, sőt mi több, idegesít, hogy a fórum 70%-a itt úgy kezeli a Shaktar elleni párharcot, mint két kötelezően lejátszandó meccset![]()
Nemtudom hogy mi a rettentő optimizmus oka...az ukránok kegyetlen masszívan védekeznek, a kontráik brutálisan gyorsak és veszélyesek. Eddig minden találkozásunkkor megszenvedtünk ellenük. Nem értem meg hogy miért kell ilyen lekezelően gondolni a Shaktar-ra. De sokan ezek közül az emberek közül azt hangoztatták hogy a Tottenham lazán kiveri a Madridot...és most ott járunk hogy Madridban simán kiestek...Úgyhogy én Guardiola-hoz hasonlóan csendre és nyugalomra intenék mindenkit. Én jobban félek ettől a párharctól, mintha a Real-t kaptuk volna, vagy az Intert. Ha holnap nem nyerünk legalább 2-vel, akkor kezdhetünk izgulni szerintem.
szerintem ő tv-t írt de nem erre gondolt, hanem, hogy keresd meg a frekvenciát és mentsd el abba a dobozba ami a tv-melett van-műholdvevő..chonggy írta: Mivel szerbiai vagyok,nekem műholdon keresztül vannak csak magyar csatornáim...
Ez mind szép és jó,de hova kell azt a QAM-ot bepötyögtetni?jokeszvarga írta:Sziasztok!
Az alábbi linken lépésről lépésre leírják,a Digisport plusz megkeresésének lehetőségeit:
http://www.digisport.hu/news/3067/
Tv-d menüjében. Vagy az automatikus keresés a csatornák közt, vagy a manuális, ahogy tetszik. Pörgeted, amikor meglátod a digi+t, elmented, ennyi.chonggy írta:Azt hogy kell?socio66 írta: hogy érted hogy még?
ha van digisportod,akkor lennie kell plusznak is,keresd meg a frekvenciáját.
magától nekem se jött be.![]()
ha a skacok túl elfoglaltak lennének, akkor magad is kereshetsz linket..számomra legegyszerűbb a rojadirecta.es , és a myp2p.eu -n...sopcast csak sopcastos linket nyit meg értelemszerűen, de az is felvan tüntetvedaffy írta:megnyitod ezt az oldalt. legörgetsz az aljára és az ott található linkekből letöltöd a program egyik verzióját. feltelepíted. ha kezdődik a meccs,akkor beraknak ide egy linket,melyre rákattintasz és megy a meccssamy85 írta: sajnos ez nekem Kínaiul vanBevallom férfiasan csak azokhz értek(számgépen) amiket rendszeresen csinálok...
megnyitod ezt az oldalt. legörgetsz az aljára és az ott található linkekből letöltöd a program egyik verzióját. feltelepíted. ha kezdődik a meccs,akkor beraknak ide egy linket,melyre rákattintasz és megy a meccssamy85 írta:sajnos ez nekem Kínaiul vanRewolution5 írta:sopcast-tok csak van..mecss előtt a kollégák ugyenebben a topikban elhalmoznak benneteket akár sopcastos linkkel is-az alatt rendre jól működik[/size]Bevallom férfiasan csak azokhz értek(számgépen) amiket rendszeresen csinálok...
Azt hogy kell?socio66 írta:hogy érted hogy még?LM10 írta:20:40
Labdarúgás
Bajnokok Ligája, Barcelona-Sahtar Doneck ÉLŐ
DIGISPORT PLUSZ
Kár, hogy még nincsen pluszom
ha van digisportod,akkor lennie kell plusznak is,keresd meg a frekvenciáját.
magától nekem se jött be.
sajnos ez nekem Kínaiul vanRewolution5 írta:sopcast-tok csak van..mecss előtt a kollégák ugyenebben a topikban elhalmoznak benneteket akár sopcastos linkkel is-az alatt rendre jól működik[/size]
sopcast-tok csak van..mecss előtt a kollégák ugyenebben a topikban elhalmoznak benneteket akár sopcastos linkkel is-az alatt rendre jól működikpityi13 írta:még sima digi sportom sincs nem hogy plusz.![]()
![]()
![]()