Barça a Bajnokok Ligájában
- trey88
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
áá meg tudom nézni a meccset, itt vagyok grúziában és úgy volt hogy éjszakai vonatoznom kell a többiek miatt, de hála Messinek (értsd istennek) az összes jegy elfogyott már, így hajnalban megyünk:D TOVÁBB KELL JUTNUNK!!! BARCA O MUERTE!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ne haragudj de ezzel picit vitatkoznék!Nem hiszem, hogy beárnyékolná az idényt egy búcsú, ami nem fog megtörténni, mert remélhetőleg, okos taktikus játékkal 1et begyötrünk!Egy bajnokságnak sokkal nagyobb presztízse van a szememben mint egy BL-nek, egész idényen keresztül kell magas szinten játssz, itt meg elég csak egy rossz 20 perc és kiesel!Pont amiatt, hogy idén még precízebb a csapat, s sorra nyeri a meccseit, nem egy BL 8ad döntő kell meghatározza az összképet!Mindez saját magánvélemény, persze, én is izgulok, de nincs nagyobb drukk bennem, mint a Zaragoza elleni derbi előtt, s az is 1:0 lett és ez is 1:0 leszGauchomester írta:Jobban izgulok, mint egy klasszikus előtt. A BL mindig más, mindig különleges hangulata van, tényleg minden évben a legnagyobb gyomorgörcs a szurkolóknak. Én úgy vagyok vele, hogy játékban, stílusban, a játékoskerettel való szimpátiában az idei év a legszebb, legjobb a Pep éra alatt, és nagyon szép, hogy kupadöntőt játszanak, a bajnokságban 7 pont az előny, még gyengébb játékkal sem hibáznak, de egy korai BL-búcsú az egész idényt, az 5-0-át, a gálákat beárnyékolná. Ennek a csapatnak egyszerűen tovább kell jutnia, mert ha odafigyel, és úgy játszik, ahogy tud, nincs nála jobb. Olyan játékot képvisel, ami megérdemli azt, hogy ismét megnyerje a sorozatot, persze ezért tenni is kell. De bízom Villa jó formájában, nagy nyomás alatt pedig legendásan hideg fejjel tud játszani a csapat.
Jó szurkolást mindenkinek!

Wenger megtalálta Van Persie-t..

[/img]
- neobarca
- Director del Fútbol
No para gyerekek! Nem lesz itt gond figyeljétek meg! Könnyed játékkal mossuk le őket a pályáról! Amikor nagyon kell összeszedjük magunkat. Csak minél előbb lőjük meg az első gólt!
VISCA EL BARCA!
VISCA EL BARCA!
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Remélem nem kivárásra játszunk, hanem egyből nekik esünk.....lesz ami lesz.
Gyomorgörcsöm nekem is van,tavaly kint voltam milánóban ,egyszerűen nem hittem el ami történt ,de bízom a csapatunkban.Visca el Barca!
Én személy szerint alig aludtam valamit....és reggel is úgy ébredtem fel hogy az adrenalin szintem az egekben volt, most meg szimplán gyomorgörcsöm van! De szép is ez a foci! 

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Jobban izgulok, mint egy klasszikus előtt. A BL mindig más, mindig különleges hangulata van, tényleg minden évben a legnagyobb gyomorgörcs a szurkolóknak. Én úgy vagyok vele, hogy játékban, stílusban, a játékoskerettel való szimpátiában az idei év a legszebb, legjobb a Pep éra alatt, és nagyon szép, hogy kupadöntőt játszanak, a bajnokságban 7 pont az előny, még gyengébb játékkal sem hibáznak, de egy korai BL-búcsú az egész idényt, az 5-0-át, a gálákat beárnyékolná. Ennek a csapatnak egyszerűen tovább kell jutnia, mert ha odafigyel, és úgy játszik, ahogy tud, nincs nála jobb. Olyan játékot képvisel, ami megérdemli azt, hogy ismét megnyerje a sorozatot, persze ezért tenni is kell. De bízom Villa jó formájában, nagy nyomás alatt pedig legendásan hideg fejjel tud játszani a csapat.
- samy85
- Capitá del Barça
De jó neked!!!RonaldinhoX írta:Mar itt ülök a reptéren és alig várom hogy elkezdődjön a meccs!
Nem attól félek hogy nem vagyunk 5-ször jobbak mint az Arsenal
Hanem attól inkább hogy ezt meg tudjuk-e mutatni!Real ellen sikerült......
Remélem a helyszínen a győzelmet éled át!!!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- samy85
- Capitá del Barça
Egyszerűen nekünk kell birtokolni a labdát! Az nélkül Londonban is szenvedtek! Nekik is ha nincs a labda mentálisan is megzavarhatja őket!!!nagyatyesz írta:Na ez az! Én is ezt láttam, de ettől még izgulok!Nekem akkor a tavalyi Inter elleni meccs ugrott be, ahol volt néhány perc rövidzárlat, előnyt szereztek, és utólag tudjuk, hogy elég is volt. Most azért az Arsenal nem fog csak védekezni, nem fog úgy betömörülni, mint az Inter tavaly. Viszont gyorsak, és jól kontráznak, szóval arra figyelni kell. És szerintem sokat fognak távolról is próbálkozni. Én csak azt remélem, hogy az első félidőben betalálunk, és akkor nem lesz baj. Hajrá Barcagyu75 írta:sziasztok
... megint olvasgattam a hozzászólásokat s sokaknak aggályai vannak. Nos én úgy látom a dolgokat hogy nincs itt mitől tartani. Az első meccsen ugyanis nem megvertek minket hanem az arsenal berúgott két helyzetet a 4- ből . Mi meg kihagytunk kb 6-7 a 8-ból. Amikor Arshavin berúgta a másodikat akkor csak néztem ... most mi van ? a semmiből egyszercsak vesztésre álltunk, pedig meccs közben többször is elkapott a nevetés hogy az Arsenal azt sem tudja hol a labda. De hát van ez így a foci nevű játékban. Holnap ha besikerul egy gyors gól akkor 2-3 al nyerünk , ha nem akkor nehezebb lesz ... már nagyon várom a holnap estét
Nyerni kell mindegy hogy hogyan!!!
Visca el Barca!

csak egy miatt aggódom a kelleténél jobban: az utóbbi időben csupa olyan meccsünk volt, hogy helyzetek,helyzetek,helyzetek...... bár a legutóbbi 1:0 most (is) nyerő lehetne!! meg aztán egyszer ennek is vége lesz és jönnek a gólok.....csak hát ma este lesz e?! higgyük, bízzunk! (jobb híján)
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Mar itt ülök a reptéren és alig várom hogy elkezdődjön a meccs!
-
- Entrenador del Barça
Na ez az! Én is ezt láttam, de ettől még izgulok!Nekem akkor a tavalyi Inter elleni meccs ugrott be, ahol volt néhány perc rövidzárlat, előnyt szereztek, és utólag tudjuk, hogy elég is volt. Most azért az Arsenal nem fog csak védekezni, nem fog úgy betömörülni, mint az Inter tavaly. Viszont gyorsak, és jól kontráznak, szóval arra figyelni kell. És szerintem sokat fognak távolról is próbálkozni. Én csak azt remélem, hogy az első félidőben betalálunk, és akkor nem lesz baj. Hajrá Barcagyu75 írta:sziasztok
... megint olvasgattam a hozzászólásokat s sokaknak aggályai vannak. Nos én úgy látom a dolgokat hogy nincs itt mitől tartani. Az első meccsen ugyanis nem megvertek minket hanem az arsenal berúgott két helyzetet a 4- ből . Mi meg kihagytunk kb 6-7 a 8-ból. Amikor Arshavin berúgta a másodikat akkor csak néztem ... most mi van ? a semmiből egyszercsak vesztésre álltunk, pedig meccs közben többször is elkapott a nevetés hogy az Arsenal azt sem tudja hol a labda. De hát van ez így a foci nevű játékban. Holnap ha besikerul egy gyors gól akkor 2-3 al nyerünk , ha nem akkor nehezebb lesz ... már nagyon várom a holnap estét
ha úgynézük akkor a nekik is a védelem a gyenge pont meg ugye a kapus bár a Barca ellen általában a kapusok jó napot fognak ki de Djouruonal meglehetne fogni a védelemetlluisllach89 írta:Arsenal kerete:
Goalkeepers: Maunel Almunia, Wojciech Szczesny
Defenders: Johan Djourou, Gael Clichy, Emmanuel Eboue, Kieran Gibbs, Laurent Koscielny, Bacary Sagna, Sebastien Squillaci,
Midfielders: Cesc Fabregas, Andrey Arshavin, Jack Wilshere, Tomas Rosicky, Samir Nasri, Abou Diaby, Denilson
Strikers: Nicklas Bendtner, Marouane Chamakh, Robin Van Persie

Rio Ferdinand Tweet : "Messi just flicked it up and over the keeper like he was on Fifa11... "
Visca el Barca

-
- Director del Fútbol
Arsenal kerete:
Defenders: Johan Djourou, Gael Clichy, Emmanuel Eboue, Kieran Gibbs, Laurent Koscielny, Bacary Sagna, Sebastien Squillaci,
Midfielders: Cesc Fabregas, Andrey Arshavin, Jack Wilshere, Tomas Rosicky, Samir Nasri, Abou Diaby, Denilson

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- samy85
- Capitá del Barça
hasonlókép látom a dolgokat, de nem tom mennyire volt csapat a zara ellen fejben gyenge! v csak tartották a labdát és rutinvól győztek, ugy gondolkodtak h ez meglessz rutinból, és nem villantunk a bl meccs elött!gyu75 írta:sziasztok
Szerintem nem kell aggódni senkinek, A fenébe is mi vagyunk a Barcelona és mi lesszünk a 12. sőt 13. játékos is!!!
meg kell lennie a továbbjutásnak!

Szerintem csak verjék meg az Arsenalt holnap, hogy továbbjussunk, aztán mindenki úgy nyargal, ahogy jónak véli! 

Football, bloody hell. /SAF/
- Logan10
- Jugador d'estrella
az 5-0 ás clássico előtt valakivel azon vitatkoztam itt hogy Cé le fogja futni Piquét. Erre ő küdlött nekem arról a meccsről egy videót ahol megnéztem Piqué nem csak helyezkedéssel hanem futással is simán beérte.Azért meg kell hagyni hogy Piqué barátunk lefelé néz magasságról Ronaldóra. De Busi nem gyorsabb Piquénél igaz ős is fogason alszik XD
Csak a Barça
majd Piquet felhivom edzésen fussanak versenyt

Rio Ferdinand Tweet : "Messi just flicked it up and over the keeper like he was on Fifa11... "
Visca el Barca

- Messithebest
- Director del Fútbol
Jogos...szajko írta:100 méteres futáson CR 25 métert verne Piqué-re(lehet kicsit túlzok). Piqué helyezkedéssel szedte le CR-t és nem azért mert gyorsabb.Messithebest írta: Ezt melyik pizsamádban álmodtad?![]()
Piquénél biztosan nem gyorsabb.... Emlékezz a tavalyi (2-0) Clasicóra,Piqué oda vissza verte egész meccsen CR-t.....

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Hello előted lévő leirta a válaszomatMessithebest írta:Ezt melyik pizsamádban álmodtad?elnino4 írta: Busi megoldja gyorsabb mint Pique![]()
Piquénél biztosan nem gyorsabb.... Emlékezz a tavalyi (2-0) Clasicóra,Piqué oda vissza verte egész meccsen CR-t.....

Visca el Barca

100 méteres futáson CR 25 métert verne Piqué-re(lehet kicsit túlzok). Piqué helyezkedéssel szedte le CR-t és nem azért mert gyorsabb. És Busquets tuti gyorsabb "Mr. Shakiránál",mert Busi fordulékonyabb míg Piqué kicsit lomha szerintem. Zaragoza elleni meccsen ha jól emlékszem Sinama Pongolle kétszer futott versenyt Piquével és mindkétszer simán lefutotta.Messithebest írta: Ezt melyik pizsamádban álmodtad?![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2011.03.07. 19:38:23-kor.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Ezt melyik pizsamádban álmodtad?elnino4 írta: Busi megoldja gyorsabb mint Pique

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
jah igy-igy én is csak néztem ha Villanak nem jön aza kicsi sérülés megvan a meccs mert nem tuttuk megtartani már elől mer Pedro kicsi és gyenge Messi meg már nem tudott hova passzolni én Pedrot vettem volna le és akkor sztem megvan a meccs!gyu75 írta:sziasztok

Visca el Barca

sziasztok
Nem érzem úgy, hogy Cesc rosszul teljesített volna, sőt összességében nagyon is jó meccsen van túl. Volt két olyan helyzete, amit 10-ből 9-szer értékesít, most nem jött össze neki.
Tito Fabregasrol
Tito Fabregasrol