Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
startland
Jugador del Barça

2011.02.16. 23:29:53

Sajnálom,ha esetleg ismételni fogom mások véleményét, de:
-Előbb nyerjünk, utána alázzunk, ezt észre kéne venni, mert már nagyon régóta csak bajt okoz ez a hozzáállás.Persze örülök, hogy ez a legnagyobb gondunk :wink:

-Az ötödik bírónak nulla értelme van, érvényes gólt nem adtak meg, plusz volt kezezés meg miegymás...bár ennek nem kéne szóba jönnie.

-Sajnos Leo a kihagyott helyzettel elvesztette a fonalat és csak görcsölt

-A visszavágó előtt majd jön a duma, hogy nem, mi nem hazudtoljuk meg magunkat, aztán persze szépen beállnak majd a kapujuk elé ahányan vannak.

-Valdesre dühös voltam,de most már inkább sajnálom, mert nem ő kéne,hogy legyen a bűnbak.

-Villát leszedni óriási baromság volt, Keita sztem labdába sem ért...

Reméljük a legjobbakat,ne búsuljatok... :?
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.16. 23:28:55

torrentkiller,

Igen, két kezezés történt ágyús részről,én is láttam. :) De nem igazán láthatták a bírok,meg nem ezen múlott a meccs.
hajnesz
Entrenador del Barça

2011.02.16. 23:28:38

Azért nem kell ennyire a játékvezetést szidni,mert ha jól játszottunk volna,akkor nem történik ez...
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.16. 23:27:15

Fernando írta:Jó ez a Sport Gézás közvetítés :lol: :lol: :lol: :

11' Az Arsenal nagyon neki esett ellenfelének. Nem csak a botrányos közvetítés miatt kapjuk fel a fejünket.

28' Óriási helyzet. De a hazai beadás hosszú lett, pedig a DigiSport riportere nagyon szeretett volna londoni gólt látni. De aztán barcelonait látott. David Villa kapott egy szenzációs kiugratást Messitől, és 13 méterről berúgta.

59' Pedro elesett a 16-oson belül, de nem volt 11-es. Aztán az Arsenal is eljutott a barca 16-osán belülre, de a londoniak elkezdtek passzolgatni, amit a spanyolok ellen nem szabad.

60' Megboldogult Knézy Jenő óta nem lehetett hallani riportert ennyire drukkolni egy csapatnak.
(végre nem csak nekem tűnt fel)

90+2' Két perc a hosszabbítás, de a Digisport riportere már megállapította: az Arsenal a rendes játékidőben már nyert. Ráadásul Arsavin kézzel vette le, ezt nem mondta a szpíker.
Akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy mennyire húz arra a kommentátor.
Azt hittem ott helyben összehugyozza magát amikor a ruszki gólt lőtt.

Ebben már csak az a kevésbé jó, hogy a visszavágót nem ő fogja kommentálni, nem láthatja, ahogy a kis csapatát simán küldik haza megint...

Meccsről: 70 percig [auto_cenzúra] játszottunk, de aztán leültünk. Ezt meg megbosszulták. Saját magunkat vertük meg.
Am csak nekem tűnt fel, hogy a meg nem adott gól előtt az arsenal védője kezezett, plusz a ruszki meg itt a végén?
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.16. 23:24:57

az az igazán dühítő, h fényévente veszítünk pontokat, meccseket annál is ritkábban, de mióta Pep itt van, a Sevilla ellen, az Inter ellen és most is magunkat vertük meg...

ami csak hab a tortán, h normális bíráskodás mellett így se lett volna esélye az Arsenalnak, ahogy tavaly az Internek se...

tehát a Barcát megverni a következőképpen lehet: hitesd el velük, h már nem kell hajtani, vegyél egy kicsi Pep-féle csere-stratégiát és keverd össze! ha ez sem elég, akkor adj hozzá egy csipetnyi bírói hátszelet és akkor már nem marad el a kívánt hatás...
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.16. 23:21:10

Jó ez a Sport Gézás közvetítés :lol: :lol: :lol: :

11' Az Arsenal nagyon neki esett ellenfelének. Nem csak a botrányos közvetítés miatt kapjuk fel a fejünket.

28' Óriási helyzet. De a hazai beadás hosszú lett, pedig a DigiSport riportere nagyon szeretett volna londoni gólt látni. De aztán barcelonait látott. David Villa kapott egy szenzációs kiugratást Messitől, és 13 méterről berúgta.

59' Pedro elesett a 16-oson belül, de nem volt 11-es. Aztán az Arsenal is eljutott a barca 16-osán belülre, de a londoniak elkezdtek passzolgatni, amit a spanyolok ellen nem szabad.

60' Megboldogult Knézy Jenő óta nem lehetett hallani riportert ennyire drukkolni egy csapatnak.
(végre nem csak nekem tűnt fel)

90+2' Két perc a hosszabbítás, de a Digisport riportere már megállapította: az Arsenal a rendes játékidőben már nyert. Ráadásul Arsavin kézzel vette le, ezt nem mondta a szpíker.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gergo9
Director del Fútbol

2011.02.16. 23:19:20

Mihu írta:Csak nem mindegy hogy két hétig arra készülsz hogy kidolgozz egy taktikát, arra a helyzetre, hogy 2-1-el továbbjutásra állsz, vagy ott a meccs közben adódik a helyzet hogy előnyben vagy.
Csak éppen ehhez a taktikához se edzőjük se keretük se játékstílusuk.
Egy normális Barca ellen meg főképp kevés a mai meccset is hasonlóképpen kezdték kétsoros védővonalal ehhez képest ha Messi hoz ez egy közepes formát eldöntöttük volna a továbbjutást az első félidőben.
Ezekben a hónapokban általában a túlélésé a főszerep de csak meg kell nézni a két nyolcaddöntő visszavágót milyen szignifkáns a különbség a két csapat közt.(mármint odavágó-visszavágó)
85%-15% ide. Nem kell stresszelni látható volt amikor ez a csúcsformájától fényévekre lévő Barca megpörgette ez ellen az Arsenal ellen mekkorát aláztak.
Szezonálisan a visszavágókra mindig topra pörögtünk :wink:

Viszont azzal egyetértek hogy borzasztó amit idegenben nyújtunk a béelben. Mert egy ilyen produkció pl Manchesterben és úgy zúgunk ki ahogy illik.
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.16. 23:18:52

csababarca írta: Mihu ebben van valami, viszont ha a Mopurinho-bérenc bíró nem érvényteleníti a végén Bojan totál szabályos gólját, akkor azt mondtad volna,hogy oké,ezt már szeretem.

De ez az Arsenal sokkal gyengébb annál az internél. Nem is tudom még mindig felfogni,hogy egy ilyen csapattól hogyan bírtunk kikapni.

De a visszavágón lesimázzuk :wink:
Én akkor is azt mondtam, hogy nem arra kellene verni magunkat hogy a bíró nem adta meg Bojan gólját mert:

1: Egy szavunk nem lehetett a bírókra a Chelsea elleni visszavágó után...mondjuk úgy hogy visszakaptuk amit akkor kaptunk a sorstól...

2: Nem annak az egy gólnak kellett volna eldöntenie a továbbjutást. Azon kellett volna vitatkozni hogy nem 3-0ra hanem 2-0-ra nyertünk és jutottunk tovább.
westerngom
Entrenador del Barça

2011.02.16. 23:16:56

Fernando írta:
westerngom írta:rövid a pad:
- nincs minőségi belső védőnk pique helyére, nincs kreatív kp.-nk xavi helyére aki a padról lendületet tud hozni a meccsbe és egy vérbeli szélső is elférne a padon. A fiatalokat most talán hagyjuk és a Keita kaliberű létszám kitöltő embereket is....
Minek neked vérbeli szélső?

Mellesleg szerintem erről a vereségről nem is kimondottan Guardiola vagy a játékosok vagy akár a bíró tehet. Ez mind felszámolható annak, hogy a spanyol bajnokság színvonala már lassan egy évtizede a 0-val egyenlő.
- a széleken szét tudjuk szedni a védelmet és nem középen erőltetjük tovább mikor Villa (aki ugyebár középcsatár) idő előtt lekerül a pályáról, hogy Keita is lehetőséget kapjon kötelezően!
A baloldali szélső támadó posztja R10 óta csak névlegesen van betöltve!

A színvonalakat tekintve némileg igazad, mert pl. a vkp. poszton (Busquets-en) folyton átrohantak, mintha ott sem lett volna!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.16. 23:14:34

Mihu írta:
ozsimiki írta: Szerintem meg azért mind1, mert ez az Arsenal 10évente fog arra készülni,h bekkeljen egész meccsen, ezért hiába teszi, nem a sajátja,és nem tudja úgy alkalmazni majd mint az Inter tette, akik ellen is elméletben 2-vel nyertünk otthon :)

Szóval felőlem készüljenek arra,de szerintem köztes megoldást választják,de az sem lesz elég.
Tudod Miki én azok után, hogy tavaly 2 héten keresztül ment a parasztvakítás, és utána meg úgy cserbenhagytak minket, hogy legszívesebben leköptem volna a tv-t...úgyhogy majd ha továbbjutottunk, akkor azt mondom hogy oké, ezt már szeretem. Addig ne is haragudjatok, de én nem vagyok ilyen elfogult, és simán beleveszem hogy kiesünk.
Inter ellen pl nem voltam ilyen elfogult, mert tisztában voltam vele,h hogy tudnak védekezni. És alapból nem szoktam az lenni. De csak a vak nem látta,h magunkat vertük meg ma,és nem az ellenfél ereje miatt kaptunk ki. Azért erre a csapatra jellemző,hogy kijavítja a hibákat, főleg Pep óta.
egyszer nem sikerült, az Inter ellen, akkor is miért nem?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.16. 23:14:09

Mihu írta:
ozsimiki írta: Szerintem meg azért mind1, mert ez az Arsenal 10évente fog arra készülni,h bekkeljen egész meccsen, ezért hiába teszi, nem a sajátja,és nem tudja úgy alkalmazni majd mint az Inter tette, akik ellen is elméletben 2-vel nyertünk otthon :)

Szóval felőlem készüljenek arra,de szerintem köztes megoldást választják,de az sem lesz elég.
Tudod Miki én azok után, hogy tavaly 2 héten keresztül ment a parasztvakítás, és utána meg úgy cserbenhagytak minket, hogy legszívesebben leköptem volna a tv-t...úgyhogy majd ha továbbjutottunk, akkor azt mondom hogy oké, ezt már szeretem. Addig ne is haragudjatok, de én nem vagyok ilyen elfogult, és simán beleveszem hogy kiesünk.
Mihu ebben van valami, viszont ha a Mopurinho-bérenc bíró nem érvényteleníti a végén Bojan totál szabályos gólját, akkor azt mondtad volna,hogy oké,ezt már szeretem.

De ez az Arsenal sokkal gyengébb annál az internél. Nem is tudom még mindig felfogni,hogy egy ilyen csapattól hogyan bírtunk kikapni.

De a visszavágón lesimázzuk :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
lacus9
Barça C

2011.02.16. 23:14:09

Szerintem az Arsenal Nem áll be védekezni, mert nem tudja játszani azt a játékot, ahogy a Barca sem. Jó meccset fogunk látni a visszavágon, a Barca még egyszer nem követ el ilyen hibát és továbbmegy.Hajrá BARCA.
lacus09
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.16. 23:11:33

hajnesz
Entrenador del Barça

2011.02.16. 23:09:51

Az én meglátásom szerint az egészet Pep vesztette el. Méghozzá 1:0-s vezetésnél nem álltunk be se védekezni,se pedig nem támadtunk tovább még nagyobb elánnal. A védekezésünkön meg elég szépet nevettem. Ilyet még nem láttam egy ilyen komoly csapatnál ekkora hibát.
Elvileg a mi játékunkhoz tartozik a labda minél gyorsabb visszaszerzése. Nah most mindig 2-3 játékos zavarta a labdát,mint a hüje,a többiek meg visszaálltak védekezni. És ebből kifolyólag üres volt mindig a pálya közepe,mikor ők támadtak.
Más: Pedritónk ilyen rosszul szerintem idén még nem játszott. Helyette akár én is játszhattam volna,az nem osztott,s nem szorzott volna a csapat teljesítményén...
De nembaj. Meg vagyok győződve,hogy simán tovább fogunk jutni. :!: :!: :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.16. 23:08:29

Mihu írta:
ozsimiki írta:
Tavaly 0-1nél ők álltak jobban, bírták is kemény 2 vagy 3 percig a Barca nyomást :wink:

Nincs kétségem afelől,hogy Pep és az egész csapat megfelelően fog hozzáállni az elejétől, és meg is lesz az eredménye.

FORCA!
Csak nem mindegy hogy két hétig arra készülsz hogy kidolgozz egy taktikát, arra a helyzetre, hogy 2-1-el továbbjutásra állsz, vagy ott a meccs közben adódik a helyzet hogy előnyben vagy.
Szerintem meg azért mind1, mert ez az Arsenal 10évente fog arra készülni,h bekkeljen egész meccsen, ezért hiába teszi, nem a sajátja,és nem tudja úgy alkalmazni majd mint az Inter tette, akik ellen is elméletben 2-vel nyertünk otthon :)

Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.16. 23:07:34

gezu1025 írta:
Fernando írta:Minek neked vérbeli szélső?
Szerintem is kéne egy jó szélső. És most vicc nélkül teljesen komolyan közlöm az egész forummal, hogy aki kéne az nem más, mint: Dzsudzsák Balázs
Aztamindenit, igazad lehet. 8)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barcelonaforever
Jugador del Barça

2011.02.16. 23:07:01

Ja, és büszke vagyok magamra!
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.16. 23:06:48

ozsimiki írta:
Tavaly 0-1nél ők álltak jobban, bírták is kemény 2 vagy 3 percig a Barca nyomást :wink:

Nincs kétségem afelől,hogy Pep és az egész csapat megfelelően fog hozzáállni az elejétől, és meg is lesz az eredménye.

FORCA!
Csak nem mindegy hogy két hétig arra készülsz hogy kidolgozz egy taktikát, arra a helyzetre, hogy 2-1-el továbbjutásra állsz, vagy ott a meccs közben adódik a helyzet hogy előnyben vagy.
barcelonaforever
Jugador del Barça

2011.02.16. 23:06:17

Initom írta:barcelonaforever büszke lehetsz magadra...
viszont úgy látszik ebben igaza volt az arsenalos srácnak...a bloggernek.
Leírhatom ,hogy mit gondolok annélkül, hogy dicsérnék valakit??Nyilván nem említem azokat akik ügyesek voltak,és mivel kikaptunk és mivel néztem a meccset dühös vagyok!!Sosem kedveltem Keita játékát és ezt most megerősítette/m/ mivel gyakorlatilag semmit nem csinált /=ennek adtam hangot/,de ismétlem önmagam:A MAI MECCS NEM 'CSAK' RAJTA MENT EL!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.16. 23:02:58

Subinho írta:
Ronal.10 írta:Elhittük magunkról h megvan a meccs ami nem is baj..na de 0-1nél???
Pep megint rosszúl rosszkor cserélt. Szokásos évi potyagólja Valdesnek megvan...
Megvertük magunkat.
De sztem iskoláztunk a pályán..és ez majd a Nou Campba lesz érezhető eredménybe.
Ez a csapat nem búcsúzhat már mosta BL-től. Aki azt mondja az szégyelje magát Barcas létére. :!:
az a baj, hogy megvan az Arsenalnak, amit akartak. előnnyel érkeznek a Camp Nouba és így ők dirigálnak. A Barca kényszer helyzetben lesz, az angolok beállnak 10 emberrel védekezni és hétvégén láttuk, milyen is az... szóval igen, odateszik magukat a srácok, csak épp láttuk, hogy milyenek az Arsenal kontrák és nem nekik kell rohanni az eredmény után....

FORCA!
Kép
gezu1025
Barça C

2011.02.16. 23:01:55

Fernando írta:
westerngom írta:rövid a pad:
- nincs minőségi belső védőnk pique helyére, nincs kreatív kp.-nk xavi helyére aki a padról lendületet tud hozni a meccsbe és egy vérbeli szélső is elférne a padon. A fiatalokat most talán hagyjuk és a Keita kaliberű létszám kitöltő embereket is....
Minek neked vérbeli szélső?
Szerintem is kéne egy jó szélső. És most vicc nélkül teljesen komolyan közlöm az egész forummal, hogy aki kéne az nem más, mint: Dzsudzsák Balázs
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.16. 23:01:22

barcelonaforever büszke lehetsz magadra...
viszont úgy látszik ebben igaza volt az arsenalos srácnak...a bloggernek.
Abi & Tito
lacus9
Barça C

2011.02.16. 23:00:45

A szezon elején próbálkozott Guardiola, Iniesta támadósor bal oldalán játszatásával, emlékszem, szenvedett a csapat. Szerintem fordulópont volt, amikor Villát lecserélte, és Iniestát feltolta a helyére.+ A játékosok elaltatták saját magukat.+Valdes nagyot hibázott az első gólnál.+Nem emlékszem, hogy ennyire megzavarta volna a Barcát egy bekapott gól. Szóval több dolog együttes megvalósulása hozta a vereséget, szerintem. Ha a hibákat kiküszöbölik, nem lehet gond a visszavágon.
lacus09
barcsa
Barça C

2011.02.16. 23:00:43

nincs para. itthon ritka ha 2alatt rúgunk. most sem lesz másként. arsenal képtelen 2hét alatt ugy összerázni a védelmét hogy tökéletes legyen a BARCA ellen. villa lecserélése korai volt szerintem. valdés hosszabb idő után újabb nokedli. kaphatta volna mondjuk a bajnokságban 3:0-nál.. nam1.
hasonló visszavágót várok mint a tavalyi. Továbbmegyünk. teamoBarcelona. <3
Mikaos
Director del Fútbol

2011.02.16. 23:00:29

Ez szépen elvesztettük. Úgy elengedtük magunkat a meccs végére, mintha strandolnánk. Ezt nem engedhetjük meg az Arsenal ellen.

Már a gólok előtt akartam írni, hogy nagyon nem vagyok elégedett pár ember teljesítményével, és épp azon gondolkoztam, hogy ha megnyerjük a meccset, nehogy túlzottan kritikusnak tűnjek a véleményemmel - hát most már mindegy.
Iniesta, Piqué elég gyenge volt ma. Sajnos utóbbi lehet, hogy Shakira-szindrómában szenved :)
Jó páran közepes, vagy éppen átlagos teljesítményt nyújtottak.

Akik szerintem hozták a szintjüket, vagy nagyjából elvárható teljesítményt adtak: Abidal, Xavi, Busquets, Villa.

Az első gól azért nagyon fájt... (kapufa mellett!).
Válasz küldése