Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nincs ezzel akkora baj,de akkor Pep ne hangoztassa már azt,hogy mennyire fontos tagja Milito a csapatnak, mennyire profi,hogyan dolgozik az edzésen.Replay írta:Volt már védő Busquets és hiba nélkül megoldotta a feladatát. Mindenképpen jobb, mintha Milito kezdene, aki eddig minden meccsén összehozott legalább egy gólt.MessiFan írta:Gratulálok Pep.
Jó szurkolást mindenkinek. Én nem nézem meg a meccset.
Nem sérült megLionel85 írta:Úristen Milito megsérült???Remélem nem súlyos.
:(
A kezdő miatt?MessiFan írta:Jó szurkolást mindenkinek. Én nem nézem meg a meccset.

De most miért? Én ki nem hagynák egy barca meccset sem, amit nézhetekMessiFan írta:Gratulálok Pep.
Volt már védő Busquets és hiba nélkül megoldotta a feladatát. Mindenképpen jobb, mintha Milito kezdene, aki eddig minden meccsén összehozott legalább egy gólt.MessiFan írta:Gratulálok Pep.
Miért? Mert Busquets védő? Ha nem nézed meg, csak magaddal szúrsz ki.MessiFan írta:Gratulálok Pep.
Gratulálok, te egy igazi Barca drukker lehetsz!Initom írta:csak magunknak köszönhetjük!
és ki is fogunk esni.
Hajrá, tessék megmutatni...Kicsit gondolkozz márFernando írta:Köszi Valdés, Maxwell és Iniesta. Ilyet én is tudok.
Csak két perces volt a hosszabítás, így is túllépték.Risu92 írta:barcánál miért fújják le idő előtt a meccset?.. nem tudom mennyi a hosszabítás de azért 92:40nél nem szokás -.-
Idő elött? 90 percig tart egy mérkőzés.Risu92 írta:barcánál miért fújják le idő előtt a meccset?.. nem tudom mennyi a hosszabítás de azért 92:40nél nem szokás -.-
2 perc volt a ráadás. Így is simán megyünk tovább.Risu92 írta:barcánál miért fújják le idő előtt a meccset?.. nem tudom mennyi a hosszabítás de azért 92:40nél nem szokás -.-
2012 meg világvége... tudjukInitom írta:csak magunknak köszönhetjük!
és ki is fogunk esni.
- igen, Pepnek ezen a téren még van mit fejlődnie...balu12 írta:miért keita aki az elmúlt 5 meccsen alig játszott helyette afelly aki jobban játékban van pedronak nem ment ma de azért fent hagyta és villát hozza le nem jó cserék nagyon nem