ozsimiki írta:Felesleges ilyen hülyeségeket belinkelgetni.
Nem arról fog szólni a topik, amiről kellene...
Blogot bárki írhat, még sajnos úgy ahogy rendes oldalakon is elvetik a sulykot, nemhogy ilyen blogokon. Felesleges foglalkozni vele.
A ma estétől legalább x-et várok, és természetesen rúgott gólt.
Remélem nem olyan rossz érzésekkel fekszem majd le, mint a tavalyi Londoni meccs után, mert akkor 1-4, 2-6 helyett 2-2 lett végül, igaz nem osztott. Ha jobbak leszünk, remélem ki is jön eredményben is.
FORCA BARCAAA!!!
Igazad van, és elnézést érte. Csak a feszültséget keltem vele, és ezzel pont az általam belinkelt cikket alapozom meg...
Viszont az ok, hogy ezt és egy korábbi linket beböktem ide az az, hogy olyan helyen olvastam ezt, amit eddig kultúrált helynek tartottam. Igényes cikkekkel, tárgyilagosan, melyek szakértelmet sejtettek, és az általánosítás legkisebb jele nélkül tudott tömegekről szólni tömegeknek... Csalodást kelt bennem a dolog, és mivel a baráti körömből mindenki kb. más és más csapatnak szurkol, ezért itt tudom ezeket a dolgokat kiadni magamból, nekem Ti vagytok a Barcás "haverjaim". Munkahelyemen van egy Barcás kollégám, de ő nem olyan elvakult és fanatikus mint én