Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A gól megvan a többi nemsokára kiderül:Dkakasugynok007 írta:Nem kell idegeskedni pontosan úgy lesz ahogy Feketesz elmondta.Feketesz írta:Amennyiben meglesz a vezető gól megtörnek szerintem,de a régi Atma-val ellentétben most tényleg nem a minden bele támadjunk játék megy,hanem a védekezést erőltetik.Alberto10 írta:Első ránézésre nem lesz gála, de lehet hogy nem lesz iagazam. Az Atma nagyon jól zár, jól mozog a kétsoros védőfal. Mi pedig elég lassan, nyögvenyelősen kezdünk...

Nem kell idegeskedni pontosan úgy lesz ahogy Feketesz elmondta.Feketesz írta:Amennyiben meglesz a vezető gól megtörnek szerintem,de a régi Atma-val ellentétben most tényleg nem a minden bele támadjunk játék megy,hanem a védekezést erőltetik.Alberto10 írta:Első ránézésre nem lesz gála, de lehet hogy nem lesz iagazam. Az Atma nagyon jól zár, jól mozog a kétsoros védőfal. Mi pedig elég lassan, nyögvenyelősen kezdünk...

Amennyiben meglesz a vezető gól megtörnek szerintem,de a régi Atma-val ellentétben most tényleg nem a minden bele támadjunk játék megy,hanem a védekezést erőltetik.Alberto10 írta:Első ránézésre nem lesz gála, de lehet hogy nem lesz iagazam. Az Atma nagyon jól zár, jól mozog a kétsoros védőfal. Mi pedig elég lassan, nyögvenyelősen kezdünk...
Maaajd jön a gól.Alberto10 írta:Első ránézésre nem lesz gála, de lehet hogy nem lesz iagazam. Az Atma nagyon jól zár, jól mozog a kétsoros védőfal. Mi pedig elég lassan, nyögvenyelősen kezdünk...

Jó löket volt.bence-barca írta:Szép is lett volna, ha beakad ez a Villa lövés...![]()

Az arany tükrözte a valóságotrrobbiefcb írta:most ezt a színt kell promózniaBree írta:Fura Messin ez a rikító narancssárga cipő. Az arany sokkal jobb volt szerintem.

most ezt a színt kell promózniaBree írta:Fura Messin ez a rikító narancssárga cipő. Az arany sokkal jobb volt szerintem.

Egyre jobban idegesítenek a hozzáálásai a bíróknak.rrobbiefcb írta:partjelző melyik meccset nézi vajon???

hady írta:hajráááááá

lokiiiiiihady írta:hajráááááá
Agüeroként???S.Agüero írta:De ja Vu-m van már most. Remélem meccs után is az lesz.![]()
![]()
![]()