Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Poénból mondta, a helyedben én a Keitás részre is ezt mondanámS.Agüero írta:MIóta?Bob_Marley írta:Majdnem ma is sikerült a kis kenyainak, de még bejöhetNecces volt, én továbbengedtem volna
Francia Abidal. Keita a kenyai de nem ő volt helyzetben

Mali.S.Agüero írta: Keita a kenyai de nem ő volt helyzetben
Keita mali.S.Agüero írta:MIóta?Bob_Marley írta:Majdnem ma is sikerült a kis kenyainak, de még bejöhetNecces volt, én továbbengedtem volna

Na Matyi nem vitatkozni akarok veled, de Keita Mali játékos, Abidalnak meg a beceneve kenyai!S.Agüero írta:MIóta?Bob_Marley írta:Majdnem ma is sikerült a kis kenyainak, de még bejöhetNecces volt, én továbbengedtem volna

ühümm, jó lesz az mali-nak is....S.Agüero írta:MIóta?Bob_Marley írta:Majdnem ma is sikerült a kis kenyainak, de még bejöhetNecces volt, én továbbengedtem volna
Keita maliS.Agüero írta:MIóta?Bob_Marley írta:Majdnem ma is sikerült a kis kenyainak, de még bejöhetNecces volt, én továbbengedtem volna
Keita Mali válogatottS.Agüero írta: MIóta?
Keita mali.S.Agüero írta:MIóta?Bob_Marley írta:Majdnem ma is sikerült a kis kenyainak, de még bejöhetNecces volt, én továbbengedtem volna
Keita mali... csak úgy megsúgomS.Agüero írta:MIóta?Bob_Marley írta:Majdnem ma is sikerült a kis kenyainak, de még bejöhetNecces volt, én továbbengedtem volna

Megkérhetnélek h olvass vissza egy picit ott írták neked.Amúgy a meccs a gól után még élvezhető is lett,addig elég unalmas volt :Sjimmy jay írta:Valaki egy linket h hol nézhetném meg a mérkőzést!!!