Spanyol Kupa & Szuperkupa
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
ez a bojan [auto_cenzúra] gyenge!pedro szépen megcsinálja bojan meg kocog felé ahelyett robbanna a kapu elé!komolyan mondom!!ááááá oda be kellett volna robbani 5ös meg gólvonal közé!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Inkább Bojan-Messi..Pavel írta:A szünetben Keita-Messi csere.
Jól játszik mind2 csapat. A Bilbao masszív csapat. Jól védekeznek és jól kontráznak. Nemsokára meglesz az első gól és utána gyerekjáték.
-
- Llegenda del Barça
Le van zárva az Élő közvetítések topic? 

- nyalesz
- Jugador del Barça
messideco írta:Tanulod a jövő hivatalos nyelvét legalábbsoadroli írta:Köszi, de most már találtam egy faja minőséget, arab kommentátorral
nem osztanád meg esetleg?

"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
Köszi, de most már találtam egy faja minőséget, arab kommentátorral 

Bojan nem tud semmit sem hozzátenni, ha a középpályánk ellenállhatatlan, akkor nyilván ki tud lépni a lyukakba és tud vele valamit kezdeni, amikor már mögötte van a védő...bár ki tudja, Madrid ellen is elesett inkábbElBartimaeus írta:Pont ugyanez volt Eto'o-val is. Ez a középcsatár sorsa. Viszont maga a csatár is sokat hozzátehet ahhoz, hogy a csapatnak menjen. Pontosabban elengedhetetlenül fontos, hogy ő jól játsszon, különben semmi esély sincs igazán jó játékra, lásd Ibra.Tocy írta:Ja nem az, nem utálom Bojant, drukkolok neki, hogy végre sikerüljön villantania, csak már szkeptikus vagyok vele kapcsolatosan...ő csak annyit tud, amennyit a csapat, ha a csapatnak nem megy akkor 0, ha megy, akkor neki is megy. Most megy, talán be tud pofozni 1 gólt.
A meccs meg meglesz, ez egyértelmű.

A tippem most 3-0, remélem bejön

Valaki egy normális linket?

22:00
Labdarúgás, Spanyol labdarúgókupa
Nyolcaddöntő, Barcelona - Athletic Bilbao (felvételről
SPORTKLUBON.. Élőbe nem adják -.- akkor ma nem netezünk xd
Labdarúgás, Spanyol labdarúgókupa
Nyolcaddöntő, Barcelona - Athletic Bilbao (felvételről
SPORTKLUBON.. Élőbe nem adják -.- akkor ma nem netezünk xd
Hattrick: Risu
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Pont ugyanez volt Eto'o-val is. Ez a középcsatár sorsa. Viszont maga a csatár is sokat hozzátehet ahhoz, hogy a csapatnak menjen. Pontosabban elengedhetetlenül fontos, hogy ő jól játsszon, különben semmi esély sincs igazán jó játékra, lásd Ibra.Tocy írta:Ja nem az, nem utálom Bojant, drukkolok neki, hogy végre sikerüljön villantania, csak már szkeptikus vagyok vele kapcsolatosan...ő csak annyit tud, amennyit a csapat, ha a csapatnak nem megy akkor 0, ha megy, akkor neki is megy. Most megy, talán be tud pofozni 1 gólt.
A meccs meg meglesz, ez egyértelmű.

- "Bojanfan"
- Barça B
nem tudjátok véletlenül, hogy melyik nagyszerű sportcsatornánk adja a meccset??
"Ede72"
Ja nem az, nem utálom Bojant, drukkolok neki, hogy végre sikerüljön villantania, csak már szkeptikus vagyok vele kapcsolatosan...ő csak annyit tud, amennyit a csapat, ha a csapatnak nem megy akkor 0, ha megy, akkor neki is megy. Most megy, talán be tud pofozni 1 gólt.
Sztem nem lesz igazi center poszt. Olyan szisztémában játszunk, mint a Gála 11. Csak Villa helyett Bojan indul balról az üres területekre, Pedro a jobbról, míg Messi szerepkörében Iniesta játszik majd. Ő jön vissza a labdákért, egy szabadabb poszton játszhat, ő szervezi majd az akciókat. Meg persze Xavi, akinek így több terület jut a felfutásokra, és mivel Keita is a pályán lesz, egy kicsivel kevesebb védekező feladata lesz.
Tehát:
Pinto
Alves,Piqué,Abi,Max
Masch
Xavi,Keita
Iniesta
Pedro, Bojan
Hajrá! Jó lenne egy meggyőző előnnyel letudni az odavágót, hogy ne legyen nagy keménykedés a San Mamésben.
Visca el Barca!
Tehát:
Pinto
Alves,Piqué,Abi,Max
Masch
Xavi,Keita
Iniesta
Pedro, Bojan
Hajrá! Jó lenne egy meggyőző előnnyel letudni az odavágót, hogy ne legyen nagy keménykedés a San Mamésben.
Visca el Barca!
Sztem nem lesz igazi center poszt. Olyan szisztémában játszunk, mint a Gála 11. Csak Villa helyett Bojan indul balról az üres területekre, Pedro a jobbról, míg Messi szerepkörében Iniesta játszik majd. Ő jön vissza a labdákért, egy szabadabb poszton játszhat, ő szervezi majd az akciókat. Meg persze Xavi, akinek így több terület jut a felfutásokra, és mivel Keita is a pályán lesz, egy kicsivel kevesebb védekező feladata lesz.
Tehát:
Pinto
Alves,Piqué,Abi,Max
Masch
Xavi,Keita
Iniesta
Pedro, Bojan
Visca el Barca!
Tehát:
Pinto
Alves,Piqué,Abi,Max
Masch
Xavi,Keita
Iniesta
Pedro, Bojan
Visca el Barca!
Bojan többnyire jól teljesít a Bilbao ellen, talán most is ebben bízik Pep.Lionel85 írta:Ujujuj, de erős valaki.Tocy írta:
Ezért írtam, hogy nincs befejezőemberünk...Megint él az antiBojan vonal.
Szerintem vered a fejed a falba, hogy 2015-ig hosszabbított Bojan.
Nem kéne ennyire utálni, de majd bebizonyítja, hogy jó játékos.
Ma összekapja magát és lő egy gólt.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ujujuj, de erős valaki.Tocy írta:Ezért írtam, hogy nincs befejezőemberünk...messideco írta:Szerintem Bojan fog centert játszaniTocy írta:Befejező emberünk nincs, Pedronak kell villannia...a többi okéHa nem tudunk gólt lőni, akkor Bojan helyett Messi és jó.
, ő lesz a befejezőember.

Ma összekapja magát és lő egy gólt.

Ezért írtam, hogy nincs befejezőemberünk...messideco írta:Szerintem Bojan fog centert játszaniTocy írta:Befejező emberünk nincs, Pedronak kell villannia...a többi okéHa nem tudunk gólt lőni, akkor Bojan helyett Messi és jó.
, ő lesz a befejezőember.
Én Adrianot igencsak hiányolom
játszhatna szerintem hisz jól teljesített,amikor lehetőséget kapott. Nem baj, csereként mindenképp számítok rá,úgy ahogy Messire és Villára/Thiagora.

Befejező emberünk nincs, Pedronak kell villannia...a többi oké
Ha nem tudunk gólt lőni, akkor Bojan helyett Messi és jó.

Jó a kezdő. Ha para lesz jön Villa,Messi és Busquets.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Tudod,nem mindenkinek van kedve a gép előtt meccset nézni,főleg mikor beteg.(most speciel magamról beszélek)Lionel85 írta:Emberek! Internetes közvetítés is van a világon! Aki itt elégedetlenkedik, biztos van annyi ereje, hogy keres egy streamet és hátradől és nézi a meccset NYOLCKOR!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James