Élő közvetítések
- DaNiAlVeS8
- Jugador del Barça
jól látom,hogy egyik sport csatorna se közvetíti élőbe? 

Daniel Alves da Silva a példakép...
szerintem egy csere kell
Bojan - Xavi
Iniesta mehet ki szelre , Villa meg kozepre
Bojan - Xavi
Iniesta mehet ki szelre , Villa meg kozepre
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Egy pillanatban 78-22 is voltbazsiii írta:62-38% labdabirtoklása volt a barcának..![]()
a hercules lőtt egy gólt és csak kirugásoknál volt náluk a labda??
a második félidőben szerintem alázás lesz..

Mindenesetre nekem nagyon nem tetszett Drenthe hozzáállása, le akart esni a gól előtt, mert nem az üresbe mozgott

més que un club
- messiacsaszar
- Jugador del Barça
keita le xavi fel, bojan le pedro fel! 

Piqué a legveszélyesebb emberünk elől, sztem ez mindent elárul...Slither írta:WTF hátrányban vagyunk?!
Rosszul játszunk?
- 9Dave
- Capitá del Barça
kb ugyanígy gondolomkristop írta:adriano, masch, maxwell, abidal, villa, messi tetszettek. iniesta nagyon gyengén kezdett, a végére jött bele. keitán átfolyik a labda, szokásos. piquét elől hátul bizonytalannak érzem. bojan súlytalan.

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Viszont aki nagyon-nagyon jó: Adriano (leszámítva azt a hazaadási kisérlet). Végre vannak pontos beadásaink a jobb szélről
[/quote]
Tényleg jól játszik, viszont remélem , hogy idővel megszokná, hogy a Barcában nem divatos valakinek odamondani
Mindenesetre kicsit tényleg bealudt a hazaadásnál, de Valdés megmentette ....
Én nem hoznám le Bojant ....
Sanama, tőlem is pont az első cserédre ....

Tényleg jól játszik, viszont remélem , hogy idővel megszokná, hogy a Barcában nem divatos valakinek odamondani

Én nem hoznám le Bojant ....
Sanama, tőlem is pont az első cserédre ....
més que un club
-
- Jugador del Barça
Ezt a Keitat miért kell erőltetni???Nagyon gyenge.Mascheranot is le kéne vinni.A feladatát nem igazán hajtja végre és 1 kisebb falt és megkapja a 2. sárgát.Fel kell pörgetni a játékot.Xavit meg az aranyat érő Pedrot kéne behozni!
-
- Entrenador del Barça
Nem tudom. Szerintem az nem a legjobb, ha állandóan körbepasszok vannak. Az előre passzok meg nincsennek.mrlevy írta:hat nem egy meccset nezunkPavel írta:Pár apró gondolat.
A középpálya mintha nem is lenne.
Masce eddig nulla. Más szabálytalonkodott már tőlünk? Nagyon kinéz neki a második sárga.
Keita játszik?
Most láttom a bíró milyen következetes.
nincs semmi baj a kozeppalyanakal csak annyi hogy Iniesta mar annyira megszokta hogy eleol jatszik hogy nem jon ugy vissza labdaert mint Xavi
nincs aki iranyitson
Mascherano nagyon sokat mozog labda nelkul es mindig megjatszhato
Nincs eladott labdaja
szerintem jol jatszik
Adriano is nagyon jo
mast nagyon nem tudnek kiemelni
Adriáno nagyon jó, de ez semmi.
62-38% labdabirtoklása volt a barcának..

madridista

adriano, masch, maxwell, abidal, villa, messi tetszettek. iniesta nagyon gyengén kezdett, a végére jött bele. keitán átfolyik a labda, szokásos. piquét elől hátul bizonytalannak érzem. bojan súlytalan.
Én lehet, hogy csak Bojan-t hoznám le, helyére Xavit.
Ezáltal Iniesta vagy Keita mehetne ki balszélre.
Mascherano egész jól játszik, kár a sárga lapért, amit szerintem nem érdemelt meg. Elég pontos labdákat ad.
Viszont aki nagyon-nagyon jó: Adriano (leszámítva azt a hazaadási kisérlet). Végre vannak pontos beadásaink a jobb szélről
Ezáltal Iniesta vagy Keita mehetne ki balszélre.
Mascherano egész jól játszik, kár a sárga lapért, amit szerintem nem érdemelt meg. Elég pontos labdákat ad.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.09.11. 18:56:22-kor.
Sanama! ott a pont!
(az első cserédre... )

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Itt különösebben nagy szükség Xavira lenne, nincs nagyon ki forgassa a támadásokat, Bojan és Villa alig kap használható labdát, Messi meg túlzásba viszi a cseleket, s nem passzol csak ha már rettentően reménytelen a csel, ezen változtatni kell, s tényleg fel kell ébredni ...
Szerk : 444. hsz
Szerk : 444. hsz

més que un club
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Puyol és Xavi nélkül elég gyengén muzsikálunk. Adriano a legjobb ez látszik még úőgyis ha belevesszük a gyenge színészkedését ill. a majdnem végzetes hazaadását is, az elfutásai és a beadásai aranyat fognak érni a későbbiekben. Sztem Masch se játszott rosszul, lasztikat szerzett és azokat jól is játszotta meg szorult helyzetben egyérintőből távolra is, de tény hogy le kell hozni mielőtt kiszórják. Bojan sanos nagy nulla, és Keita is pontatlan. Nálam Masch és Bojan le, Xavi és Pedro be.
Remélem hogy:
Maksz- Busi (ilyet sem gondoltam volna,hogy azért fogok reménykedni h ő játszon)
Keita- Xavi.
Középpálya egy nagy 0
Maksz- Busi (ilyet sem gondoltam volna,hogy azért fogok reménykedni h ő játszon)
Keita- Xavi.
Középpálya egy nagy 0
hat nem egy meccset nezunkPavel írta:Pár apró gondolat.
A középpálya mintha nem is lenne.
Masce eddig nulla. Más szabálytalonkodott már tőlünk? Nagyon kinéz neki a második sárga.
Keita játszik?
Most láttom a bíró milyen következetes.
nincs semmi baj a kozeppalyanakal csak annyi hogy Iniesta mar annyira megszokta hogy eleol jatszik hogy nem jon ugy vissza labdaert mint Xavi
nincs aki iranyitson
Mascherano nagyon sokat mozog labda nelkul es mindig megjatszhato
Nincs eladott labdaja
szerintem jol jatszik
Adriano is nagyon jo
mast nagyon nem tudnek kiemelni
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A golelott - Masche szabalytalansaga utan- gondoltam, hogy ezt megirom ide. Maschenak szolni kell, hogy ne csinaljon ilyensmiket, mert gol lehet ebbol. Hat nem az lett?
A 17. perctol nezem a meccset. a 36. ban hallottam eloszor Messi nevet.
Amugy mi ez a kezdocsapat? Pep nagyon elhitte magat szerintem a kezdo kikialtasakor.
A 17. perctol nezem a meccset. a 36. ban hallottam eloszor Messi nevet.
Amugy mi ez a kezdocsapat? Pep nagyon elhitte magat szerintem a kezdo kikialtasakor.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem a fejekben van itt gond.
Változtatni kell. Bojan helyett Pedro, Keita helyett Xavi. Ha így lesz, nyerni fogunk, simán.
De Pepsi úgysem fogja lehozni a jó mali középpályást...
Változtatni kell. Bojan helyett Pedro, Keita helyett Xavi. Ha így lesz, nyerni fogunk, simán.
De Pepsi úgysem fogja lehozni a jó mali középpályást...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- LM10
- Director del Fútbol
Ez édes kevés....ahogy Mezey mondaná k*rva kevés...
Válogatott forduló után szerényebbek szoktunk lenni, de ez....Xavi,Pedro,Alves bejöhetne majd a 2. félidőben, és Pep ébressze fel a bandát!
Válogatott forduló után szerényebbek szoktunk lenni, de ez....Xavi,Pedro,Alves bejöhetne majd a 2. félidőben, és Pep ébressze fel a bandát!