mindennap láthatsz Újpest - Fradi meccset! Ennyi!

Ez egy rangadó, úgyanúgy mint a Barca-Real, csak nem olyan színvonalban!
Presztízs meccs és ilyen nincs még egy, csak egy van egy évben.
Vannak itt pár túl elfogult Barca drukker.

mindennap láthatsz Újpest - Fradi meccset! Ennyi!
Sport2-n Kosárlabda VB meccs lesz! Egyedül a SportM lenne megoldás, (:arrow: UTE-FTC) de ahogy azt már leírták előttem, lehet, hogy nem fogható annyi helyen, mint a S1, S2!10Messi4ever írta:Miért nem adják le élőben az Sport 2-n? Jajj, a nézettség, fú, oda ne tipegjek! Csakazértsem nézem meg felvételről, nem növelem a nézettségüket. Undorító spekuláns banda.
MO- legfontosabb klubmeccse...Looolll...Kész vicc hogy van ember aki ezt még fontosnak nevezi...Az egész nem a fociról szól...próbálják majmolni az olaszokat,balhé balhé hátán az egész meccsen meg semmi nem történik..nézzél ki az ablakon a grundra...mindennap láthatsz Újpest - Fradi meccset! Ennyi!fcbarca0827 írta:De, igen azt mondták. Leadják? Le. Akkor, mi a baj? Mondták egy szóval is, hogy minden meccset ÉLŐ-ben adnak? Nem. Akkor sírtál, amikor a Real ment felvételről? Ugye,nem? Pedig nekik is minden meccsüket leadják, csak volt, hogy nem élőben. Akkor az senkit nem zavart...Ronaldinho&Barca írta:Tökmind1, hogy mit közvetítenek, lehet fradi meccs, vagy kosárlabda is.. Az a legelkeserítőbb, ami magyarországon folyik, már nincs angol és olasz foci se, de már spanyol se.. Nem azt mondták ezek a gyökerek, hogy minden Barca meccset leadnak? Jah majd este...
Egyébként meg egy magyar bajnoki sokkal nézetteb, mint bármelyik "nagy bajnokság", bármelyik meccse.
Ja, már kábé 3 éve.Ronaldinho&Barca írta:Amúgy ilyenkor szokott lenni, hogy adja a sportklub, de gondlom a sport tv megvette a jogot tőlük..
Még jó, hogy nem engem hülyézel le, mert képes vagyok megnézni Magyarország legfontosabb klubmeccsét és szurkolni tiszta szívből szeretett csapatomnak...boixosnoisbarca írta:Nem lesz élő közvetítés a hülye újpest - fradi meccs miatt??!Ezt nem hiszem el,h ilyen [auto_cenzúra] focit képesek nézni az emberek egy BARCA meccs helyett!!!!![]()
Szárnyaljatok Zöld Sasok!!!
Én inkább a kosárlabdát tartom felháborítónak, mert a közveleménykutatások megmutatták h a magyar focira még mindig nagyobb kereslet van, mint a spanyolra, úgyhogy nem hibáztathatjuk őket h azt nyomják, na de KOSÁRLABDA?boixosnoisbarca írta:Nem lesz élő közvetítés a hülye újpest - fradi meccs miatt??!Ezt nem hiszem el,h ilyen [auto_cenzúra] focit képesek nézni az emberek egy BARCA meccs helyett!!!!
De, igen azt mondták. Leadják? Le. Akkor, mi a baj? Mondták egy szóval is, hogy minden meccset ÉLŐ-ben adnak? Nem. Akkor sírtál, amikor a Real ment felvételről? Ugye,nem? Pedig nekik is minden meccsüket leadják, csak volt, hogy nem élőben. Akkor az senkit nem zavart...Ronaldinho&Barca írta:Tökmind1, hogy mit közvetítenek, lehet fradi meccs, vagy kosárlabda is.. Az a legelkeserítőbb, ami magyarországon folyik, már nincs angol és olasz foci se, de már spanyol se.. Nem azt mondták ezek a gyökerek, hogy minden Barca meccset leadnak? Jah majd este...
Ja, már kábé 3 éve.Ronaldinho&Barca írta:Amúgy ilyenkor szokott lenni, hogy adja a sportklub, de gondlom a sport tv megvette a jogot tőlük..
Még jó, hogy nem engem hülyézel le, mert képes vagyok megnézni Magyarország legfontosabb klubmeccsét és szurkolni tiszta szívből szeretett csapatomnak...boixosnoisbarca írta:Nem lesz élő közvetítés a hülye újpest - fradi meccs miatt??!Ezt nem hiszem el,h ilyen [auto_cenzúra] focit képesek nézni az emberek egy BARCA meccs helyett!!!!
Szörnyű, hogy inkább közvetítenek egy 205. Újpest-Fradi derbit, mint egy Hercules elleni Barca meccset, amin 90% hogy Barca siker lesz.boixosnoisbarca írta:Nem lesz élő közvetítés a hülye újpest - fradi meccs miatt??!Ezt nem hiszem el,h ilyen [auto_cenzúra] focit képesek nézni az emberek egy BARCA meccs helyett!!!!
Ne aggódj nem vagy egyedül,én is netem követem majdS.Agüero írta:Na, látom lehet, h csak Én nézem neten a meccset.
Lehet bealudnék 0:00 előtt s azt nem bírom ki.![]()
![]()
Majd meglátom, h hogy lesz.
menczel írta:Jól látom hogy a Barca meccset csak felvételről adja a "sporttv" 22 órától? Helyette kosár meg ute-fradi. Ezek hol élnek....
Puyol05 írta:Mindenképpen ismétlés. Most nem igazán van kedvem streameket keresni, meg mindenféle külföldi embereket hallgatni, inkább megvárom este a sport 1-en Horváth Ferit, vagy Farkas Norbit. A spanyol bajnoki számomra csak velük elképzelhetőLM10 írta:Ki hogy fog cselekedni? Élőben neten nézitek, avagy megvárjátok az ismétlést?![]()
Amúgy a mai nap elég jó lesz...![]()
14:00 - Forma 1
16:00 - Arsenal - Bolton
20:00 - Real - Osasuna
22:00 - Barca - Hercules
Mindenképpen ismétlés. Most nem igazán van kedvem streameket keresni, meg mindenféle külföldi embereket hallgatni, inkább megvárom este a sport 1-en Horváth Ferit, vagy Farkas Norbit. A spanyol bajnoki számomra csak velük elképzelhetőLM10 írta:Ki hogy fog cselekedni? Élőben neten nézitek, avagy megvárjátok az ismétlést?
Nem azt reklámozták, hogy élőben, hanem, hogy adják 3 éven keresztül. Adni is fogják csak felvételről. Természetes, hogy a Kosárlabda VB elődöntő fontosabb, mint egy egyszerű Barca bajnoki. A SportM, meg gondolom nem annyi helyen elérhető, mint az 1, 2, ezért természetes, hogy ott adják. Én megnézem a Fradi-Ute meccset, belepillantok Madridékba, este meg a Barcát.soadroli írta:De mekkora nyomorékok...nem úgy volt MINDEN Barca meccset élőben közvetít a sport tv? Még reklámozták is hogy 3 évig ők adják..
Kosár meccset többen nézik, mint a Barca meccset.S.Doyle írta:De van ám sport 2 is ott meg kosárlabda és semi magyar na ezt magyaráza meg valaki,nem mintha utálnám a kosarat de azért egy barca meccs az barca meccs