Lionel85 írta:...
ne haragudj, de nem értek most veled egyet...
tény, h Henry játékát látni a balszélen felér egy kínzással,(kb. , mint Danit mostanában a másik oldalon...) de ha visszaemlékszel, akkor a legutolsó jó meccsén, a Valencia ellen nem is szélen volt, hanem centerben! (Villanova oda rakta nagyon helyesen...)
ezek után az lett volna szvsz a helyes, elfogulatlan, objektív lépés Pep-től, ha a rákövetkező meccsek némelyikén szintén ott játszatja őt, ám utána max 1-2x engedte pályára, de akkor is csak szélre, ez pedig az én szememben azt jelenti, h Pep szándékosan nem akarja őt centerbe rakni, ugyanis lehet, h ott értékelhetőt nyújtana, és akkor "muszáj lenne" itt tartani jövőre is... Pep sztem nem akar még egy Samu-esetet, ezért úgymond okot szolgáltat az elküldésére, mivel tavaly ezt hiányoltuk... (tudom, ez szentségtörés, de ha végiggondoljátok, nem biztos, h az...)
vagy esetleg tudtok más magyarázatot arra, h egy jó meccse után miért nem kapott több lehetőséget azon a poszton, pláne, h Zlatan sérült volt?
másik kérdésem: Touré nagyszerűen játszott a Depor ellen, utána viszont ismét nem kapott bizalmat? mi a logika abban, h egy jó meccs után ismét jegel bizonyos embereket? ha másnak nem, nekem igenis furcsa, és más okokkal nem nagyon magyarázható annál, h ezt a két játékost nem akarja jövőre itt tudni...( megjegyzés: Pep már kijelentette, h szeretne amolyan "mindenható" lenni az igazolásokkal kapcsolatban, ez pedig ismét az én elméletem erősíti, hiszen akkor szabadon dönthet a sorsokról...)
szerk: bocsi, ez inkább Pep-topicos lett...