Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Te persze hogy nem látsz semmit,mert nem akarod látniferninho írta:isten ments, hogy provokáljak és ilyenek csak az Alves esetnél én teljesen úgy láttam, hogy hozzá sem ért Sneijder Alveshez...
és én tényleg nem láttam semmit. és most se, hogy ismételték...

ezt komoly kérdésnek szántad?...Ilúvatar írta:valaki?Ilúvatar írta:Gyors kérdés: a visszavágón is ugyanez a bíró-gárda lesz?

pontosítok: HÁROM elmaradt tizenegyes és a lesgól... tudtam előre, h portugál bíró a luzitán főgyökér csapatának meccsén ilyesmi fejleményekkel fog járni...Mikaos írta:A portugálok jól végezték a dolgukat: mind az edző, mind a bíró. Ez eredményezte a 3-1-et. Egy lesgól ellenünk, két nem megadott 11-essel párosítva.
Ettől függetlenül nem voltunk jók. De azt is tudom, hogy az Inter sem volt jobb nálunk.
Amúgy miért egy noname vezette ezt a meccset?
ne is számíts ilyenre. SENKI nem fog hozzájárulni, hogy közelitsünk a tavalyi eredményeinkhez...sőt. ha jól emlékszem a sevilla ellen is volt meg nem adott gólunk a kupában. bl-röl ne is beszéljünk. vicc az egészJoee777 írta:Ilyen hazai pályát kapna egyszer a Barca, akkor ez egy sima ötös lenne a Nou Campban...
Csatár nélkül sokkal jobbak voltunk, remek döntés volt Pep részéről.BlauGranaGroc írta:Grat Pep-nek! Csodálatosan meccselt.
Hátrányban a Barcelona csatár nélkül, ráadásul mindezt egy saját nevelésű edző játsza el.
gratula még1x