Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Atyaúristen!barca99 írta:
Henry, paraszt módon, szimplán dühből a földbe gyalulja Capelt, és ennek túlzó a szánalmas jelző? Nem is szánalmas, hanem kifejezetten undorító, hogy Barca mezben valaki ilyet csináljon. Majd ha Puyol vagy Xavi megengedi magának ezt a luxust...
Kifejezetten sportszerűtlen, és csak hátráltatott azzal, hogy ezáltal Capelnak "joga volt" fetrengeni, és még a labda is náluk volt...
Tehát Puyolnál és Xavinál nem gáz, ha "szimplán dühből a földbe gyalulja" ellenfelétbarca99 írta:Henry, paraszt módon, szimplán dühből a földbe gyalulja Capelt, és ennek túlzó a szánalmas jelző? Nem is szánalmas, hanem kifejezetten undorító, hogy Barca mezben valaki ilyet csináljon. Majd ha Puyol vagy Xavi megengedi magának ezt a luxust...
Titinho írta:Inkább ez hsz a szánalmas.
Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna...
Azért minden kritikának van határa barátom. Tényleg nem volt szép belépő, de azért na.
Számomra az ilyen "szurkolók" a szánalmasak...
Xavi a góljáig semmit, azaz semmit nem csinált, bűnrosszul játszott. A gólja után adott 2 szép labdát és ennyi. Számszerüleg is így lehetne összegezni a teljesítményét:barca2010 írta:Aminek én nagyon örültem, hogy ismét láttam azt a Xavi-Ini-Messi bűvös hármast úgy játszani ahogy Ők igazán tudnak.
Az biztos...Fernando írta:Remélem idén a Sevilla nyeri meg a sorozatot. Szimpatikus csapat.
Inkább ez hsz a szánalmas.duncan írta:Az pedig,amit a meccs vége felé bemutatott szerelés címén-amikor hátulról beleszállt egy sevillai-ba... hát nem is tudom,hogy minősítsem. Szánalmas.
Remélem én is. Mert akkor nyáron lealázzuk a kis kupájukat.. Spanyol Szuperkupával.Fernando írta:Remélem idén a Sevilla nyeri meg a sorozatot. Szimpatikus csapat.
Én is ebben látom a fő okot. Rijkaard távozásákor elég sokan voltak azon a véleményen, hogy kiismerték a játékunkat. Én akkor is inkább azt mondtam, hogy inkább nem úgy játszuk, ahogyan kell.Rivaldo11 írta:Amikor a legjobban ment a játék, akkor még nem 3 védőt tartottunk hátul, normál felállásban nyomtuk.
Csak 5 sebességgel gyorsabban. Nincs itt semmiféle ellenszer. Ha pörgünk, nyerünk. Ennyi a recept. Ez nem függ attól, mi áll épp az eredményjelzőn.
amit Csigrinszki- ről írsz, szerintem jószerével tárgyi tévedés, leírtam az első meccs után ma is tartom!duncan írta:Ez a Barca nem AZ a Barca. Ez a csapat nem a világ legjobb csapata. A világ legjobb csapata a 2008/2009-es szezon FC Barcelonája (volt.) A mostani csapatunk jó,de nem mérhető a tavalyihoz-ez végül is természetes is.De azért valahol bosszantó is.
Miért estünk ki a kupából?
1.Dimitro Csiga - méltó a nevéhez.Sokan leírták már itt,nem is ragozom.Lassú,képzetlen ,favágó.Az mindent elárul róla,hogy a szinte 2 évet kihagyó Milito jobb teljesítményt nyújtott. Guardiola igazolásainak nagy része befuccsolt. Cáceres,Hleb,Henrique,Keirrison(?-bár ha a Benficában nem elég,akkor itt sem hiszem,hogy az lesz) és végül Csiga. Az ukrán balfék a Pep team-Oleguere,remélem jövőre már nem látom Barca-mezben,mehet kölcsönbe,talán egy német vagy olasz középcsapatba beférne.
2.Henry és Ibra játéka a visszavágón. Ibra egyszerűen nem elég veszélyes. Labdatartásra jó,meg arra,hogy visszafejelje a labdát. Ja,meg néhányszor nyom egy látványos sarkazást a vakvilágba.A legjobban az a távoli bomba jellemzi,amit az égbe küldött dühében (pedig a meccs vége messze volt még). Henry pedig már kiégett,ez tény. Sablonos,lassú,pontatlan játék. Egy nulla. Ennél Pedro vagy Bojan többet tudna. Én már a félidőben lehoztam volna. Az pedig,amit a meccs vége felé bemutatott szerelés címén-amikor hátulról beleszállt egy sevillai-ba... hát nem is tudom,hogy minősítsem. Szánalmas. Ráadásul a hírek szerint már a csapattagokkal és Peppel sem jön ki jól,mutogat meg dühöng egyfolytában. (Bárcsak megszereztük volna már a nyáron Robinho-t...amikor volt rá esély) Pedig a hasonló korú társai (Raúl,Giggs,Forlan,Beckham,stb.) méltósággal és sportszerűen játszanak, nem értem ő miért nem tud. Örülök,hogy elmegy a nyáron.
3.Guardiola. Ő is ember ,ő is hibázhat. Járt a szája,de az első meccsen kiállított kezdővel tulajdonképpen lenézte a Sevillát, lebecsülte őket,öntelten viselkedett.Meg is lett az eredménye,de legalább beismerte a hibáját és ez nagyon becsülendő. Ha normális kezdő lép pályára az első meccsen,akkor sima továbbjutás,vagy ha Pep időben cserél a visszavágón,akkor meg talán sikerült volna,mostmár mind1. Legalább így majd jobban tud koncentrálni a bajnokságra és a BL-re , legalább...
Összességében a csapat egy fél óra alatt akarta megverni a Sevillát kétgólos hátrányból indulva (annyi kellett volna a továbbjutáshoz). Majdnem sikerült, a szerencsén meg Palopon múlott. A hétvégén remélem jól orrba nyomjuk őket.
Semmivel nem volt jobb vagy rosszabb az a csapat.A világ legjobb csapata a 2008/2009-es szezon FC Barcelonája
Sajnos pedig Pep a legnagyobb ludas a kiesés miatt.Lionel86 írta:Gyerekek nehogy már Pep fejére kenjük ezt a kiesést!
Az nem az őhibája hogy Ibra nem találja el az üreskaput, meg Henry nem tud egy jó labdát se beadni!