Hát ez érdekes meccs volt.A végeredmény mindent tükröz csak az igazságot nem...
PErez Burull mi a csodáért "játékvezetősködik"? Elvett egy szabályos gólunkat,plusz adott egy olyan tizit ami semmi nem volt. Ha meg a mezhúzást nézte be, akkor meg az kívül indult,ergo szabadrúgást kellett volna ítélni.
ÉN ma mindenesetre biztatóbbnak láttam a játékot mint hétvégén,főleg az első félidőben.
Azért volt bosszantó az a kamu tizi,mert szentül hiszem hogy az egyenlítés után 5-10 perccel már vezettünk is volna,erre meg...
No mindegy, van még remény.Ha meg nem,akkor így jártunk,Sevillától nem szégyen kiesni,nem úgy mint az Al....nah inkább nem folytatom
Egy észrevétel még: nincs kész a keretünk.Ez az én meglátásom,kell a középpályára valaki aki tud újat előhúzni,mert egyszerűen Xavin,és Iniestán kívül nincs kreatív emberünk a középpályára.Most az ilyen Gai,Thiago,Jonathan embereket hagyjuk,még nincsenek készen.
A másik pedig az hogy nem tudom észrevettétek e,de a mindenkori két szélső védőnknek az a heppje, hogy az ellen támadásakor behúzódik középre,és a hosszú mindig üres. Így kaptunk ma is gólt,a Villareal ellen is gólt, rinya is így került helyzetbe a klasszikuson. Ezen sűrgősen kéne javítani,de lehet csak én látom rosszul.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."