Inter hajtani fog,mert lesz még egy meccsük a Kazany ellen otthon,amit,ha nem nyernek meg,akkor könnyen kieshetnek,tehát már ellenünk sem játszhatnak döntetlenre. Ez pedig azt jelent,hogy Mourinho nem állhat fel 9 védővel...Szóval nagy terület nyílik majd Henry,Ibra,Messi és Iniesta előtt. Azt pedig remélem nem kell kifejtenem,hogy ez mit jelenthet a Barca számára.Ha pedig verjük az Intert,onnantól kezdve egy döntetlen is elég Kijevben a továbbjutáshoz. Ha csak döntetlen lesz az Inter elleni meccs,akkor győzni kell Kijevben,ahol a Kijev ugyancsak támadni fog majd,mert esélye lesz továbbjutni,tehát ott is építhetünk a csapat gyorsaságára,nem kell a bunkerfocival szembenézni.
Nos szerintem is tovább fogtok jutni, DE:
1. Csak nem képzeled, hogy az Inter, Mourinhoval a kispadon nektek ugrik a Nou Campban?? Miért is? Mert attól tart, hogy otthon nem tudják legyőzni a tatárokat? Ez utóbbi benne van amúgy a pakliban, csakhogy, ha ép ésszel gondolkodunk, mégis kit van nagyobb esély legyűrni egy Internek: a Barcat idegenben, vagy a Kazanyt otthon? Rossz hír nektek, hogy az olaszok igenis be fogják ásni magukat a tizenhatos előtt, főleg, hogy az utóbbi idők pozitív példáit látták. Csakhogy ennek a sündisznónak a tüskéje nem tatár nevet visel. A tüskét úgy hívják, hogy Samuel Eto'o, akit nekem aztán igazán nem kell bemutatni, tudom, mekkora benne a bizonyítási vágy, hogy megmutassa a volt csapatának és közönségének, kit is túrtak ki. Nekem az az érzésem, hogy egy izzadságszagú nullnull vagy egyegy lesz Barcelonaban.
2. Ha Barca-Inter X, akkor a Kijev az utolsó fordulóban tudni fogja, hogy nektek mindenképpen győzelemre van szükségetek, és ezt nem bízzátok a véletlenre. Nem fogtok ti ott kivárós focit játszani, tudjátok ti is, tudják ők is. Szépen befognak ők is rendezkedni hátul, és nyomják fel Shevára a labdákat. Így is le fogjátok őket gyűrni, de nem lessz sétagalopp, főleg az ukrán télben...