Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
- ozsimiki
- Adminisztrátor
kapcsolgatok, van olyanom,h reflektor tv
most épp a Williams testvérek karrierje a téma,és életútja ,aki bírja őket,vagy érdekli, nézze.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Remélem, Te vagy az, mama!Trinity írta:Sziasztok!
Új látogatóként lehet, hogy teljesen rossz helyen érdeklődöm( sorry
Szeretném meglepni a kisfiamat egy Barcelona meccsel élőben. Nov. 29-t választottam, a Reál meccset.

egyik haverom érdekes megoldást talált a justin-es linkeknél jelentkező gondokra 
a gugliba írjátok be ezt: ultra surf, és az első találat meglesz. ultrasurf 9.5. ez a kis progi csak explorer-rel műxik, de megnéztem, nem áll le a justin-es stream
egy próbát sztem mindenképp megér. Sok sikert hozzá!

a gugliba írjátok be ezt: ultra surf, és az első találat meglesz. ultrasurf 9.5. ez a kis progi csak explorer-rel műxik, de megnéztem, nem áll le a justin-es stream

egy próbát sztem mindenképp megér. Sok sikert hozzá!

Szabella nevű fórumozónknál érdeklődj,ő maga is szervez utakat.Trinity írta:Sziasztok!
Új látogatóként lehet, hogy teljesen rossz helyen érdeklődöm( sorry
Szeretném meglepni a kisfiamat egy Barcelona meccsel élőben. Nov. 29-t választottam, a Reál meccset. Egy utazási irodától már kaptam csomag ajánlatot ( mérkőzésjegy-repjegy-szállás ), de szeretném egyedi szervezéssel is megpróbálni. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék jegyet venni?
Előre is köszönöm, Trin
e-mail címe: szabella67@gmail.com
remélem segítettem.
De,a Sport2.Barcafery16 írta:Valami Tv-adó nem Adja a Meccset??
-
- Barça B
Valami Tv-adó nem Adja a Meccset??
Csak azt nem bírom felfogni, hogy a fönn lévő tájékoztatót mért olyan nehéz elolvasni???? Oda le van írva minden...PITBULL írta:figyu bemásolnád a linket...ha szépen megkérlekmrmonster írta:a rojadirecta-n az első ustream (lukaszewskihd) most elég jól jön, aztán hátha nem sz@rik be a meccs alatt se...![]()
![]()
![]()
köszi
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
http://www.rojadirecta.com
kiválasztod a santander-barcát, majd a legelső link lesz. az, rákattintasz hogy play. 1000 kbps van melléírva, elvileg most ez a leggyorsabb.
kiválasztod a santander-barcát, majd a legelső link lesz. az, rákattintasz hogy play. 1000 kbps van melléírva, elvileg most ez a leggyorsabb.
Előre a TITOlusokért!
Sziasztok!
Új látogatóként lehet, hogy teljesen rossz helyen érdeklődöm
( sorry
Szeretném meglepni a kisfiamat egy Barcelona meccsel élőben. Nov. 29-t választottam, a Reál meccset. Egy utazási irodától már kaptam csomag ajánlatot ( mérkőzésjegy-repjegy-szállás ), de szeretném egyedi szervezéssel is megpróbálni. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék jegyet venni?
Előre is köszönöm, Trin
Új látogatóként lehet, hogy teljesen rossz helyen érdeklődöm

Előre is köszönöm, Trin
- PITBULL
- Barça B
- Kapcsolat:
figyu bemásolnád a linket...ha szépen megkérlekmrmonster írta:a rojadirecta-n az első ustream (lukaszewskihd) most elég jól jön, aztán hátha nem sz@rik be a meccs alatt se...

köszi

Zlatan: Amb l'ajuda dels companys així, el tipus Messi, Xavi i Iniesta, no vaig a tenir una cosa tan pesada!
Háborúk voltak,és lesznek, de a katonáim halhatatlanok"
Hattrick:Kerkateskánd:P
- PITBULL
- Barça B
- Kapcsolat:
Nálam ez müködött amikor elkezdődött ezelőtt a meccs...probáld ki teis hátha...Koeman írta:Hi!
Aki tud Sport2-es stream-et, vagy akármilyen nézhetőt, kérem ossza meg velünk!
Köszönjük!
Üdv!

http://lsport.we.bs/tv/105.html

Zlatan: Amb l'ajuda dels companys així, el tipus Messi, Xavi i Iniesta, no vaig a tenir una cosa tan pesada!
Háborúk voltak,és lesznek, de a katonáim halhatatlanok"
Hattrick:Kerkateskánd:P
- miihii
- KHAL
De,ezért is írtam 10 órátdanikaa10 írta:Kedd 22:00kor a Sport2 nem a Racing- Barcát adja?miihii írta: Kedden 10kor ismétli a Sport2

Tudod,egy nap kétszer van tíz óra,de ebből az egyik 22,a másik 10

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- miihii
- KHAL
Kedden 10kor ismétli a Sport2chonggy írta:kanty írta: Most küldtem el vkinek ezt a linket és működik neki.Probáld újra.
próbáltam...áááá,Isten sem akarja,h megnézzem ezt a meccset..

- chonggy
- Capitá del Barça
kanty írta: Most küldtem el vkinek ezt a linket és működik neki.Probáld újra.
próbáltam...áááá,Isten sem akarja,h megnézzem ezt a meccset..

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- miihii
- KHAL
Most próbáltam,ez nekem jó:chonggy írta:
beirtam már vagy 20x,egyik sem jó...![]()
![]()
![]()
http://download.sopcast.org/download/SopCast.zip
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Hmm. Mivel csomagolod ki (lehet azzal van a probléma)? Talán próbáld meg itt:chonggy írta:
beirtam már vagy 20x,egyik sem jó...![]()
![]()
![]()
http://myp2p.eu/softwareitem.php?softwa ... t=software Leljebb vannak a letöltések.

Most küldtem el vkinek ezt a linket és működik neki.Probáld újra.chonggy írta:kanty írta:http://download.chip.eu/hu/SopCast-3.0.1_140627.htmlchonggy írta:és honnan tudom letölteni a sopcastot??az,amit 1-2 oldallal ezelőtt adtak,az nem műkszik..help pls..
Parancsolj.
amikor ki akarom csomagolni,azt dobja ki:hiba a becsomagolt fájlban..(vagy talán nincs is becsomagolva?)..

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- chonggy
- Capitá del Barça
ElBartimaeus írta:Én ilyen helyzetben nem esnék kétségbe: beírod googleba, hogy sopcast free download, általában az első jó szokott lenni.chonggy írta:és honnan tudom letölteni a sopcastot??az,amit 1-2 oldallal ezelőtt adtak,az nem műkszik..help pls..Máskor is hasonlóképpen járj el kisebb programok esetén, általában szokott lenni freeware verzió.
beirtam már vagy 20x,egyik sem jó...

- chonggy
- Capitá del Barça
kanty írta:http://download.chip.eu/hu/SopCast-3.0.1_140627.htmlchonggy írta:és honnan tudom letölteni a sopcastot??az,amit 1-2 oldallal ezelőtt adtak,az nem műkszik..help pls..
Parancsolj.
amikor ki akarom csomagolni,azt dobja ki:hiba a becsomagolt fájlban..(vagy talán nincs is becsomagolva?)..

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Én ilyen helyzetben nem esnék kétségbe: beírod googleba, hogy sopcast free download, általában az első jó szokott lenni.chonggy írta:és honnan tudom letölteni a sopcastot??az,amit 1-2 oldallal ezelőtt adtak,az nem műkszik..help pls..

Szerk: Kanty, most már kezd elegem lenni belőled, hogy mindig megelőzöl!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2009.09.19. 23:08:14-kor.
http://download.chip.eu/hu/SopCast-3.0.1_140627.htmlchonggy írta:és honnan tudom letölteni a sopcastot??az,amit 1-2 oldallal ezelőtt adtak,az nem műkszik..help pls..
Parancsolj.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.