Csak hogy ne legyek szájbarágós egy linkkel, nézz körül a fórumon, aztán, ha nem találsz semmit, akkor kérdezz és elmondom hol van!újpestikacsa26 írta:Valaki tudna segíteni hogy hol lehet nézni a mai galaxy elleni meccset vagy dobni egy linket? Köszi
http://www.rojadirecta.com/újpestikacsa26 írta:Valaki tudna segíteni hogy hol lehet nézni a mai galaxy elleni meccset vagy dobni egy linket? Köszi
Tényleg külön edzett, de nem hallottam róla azóta híreket. Megnézem a hivatalos oldalon hátha van valami róla!looka írta:Maxwell nem sérült még, vagy már felépült?
Nem hallottam volna,hogy sérült lenne,de lehet,hogy igen.looka írta:Maxwell nem sérült még, vagy már felépült?
Nono! Ez nem a MÁV, hogy húzni kelljen a vonatot/gépet!.barcafan. írta:Kinézem belőle, hogy a srácok húzták egy kicsit a gépet, erőnléti edzésnek köszönhetően!lui1698 írta:sztem Pep a gépen is tartott 1 edzést![]()
Lehet én vagyok a hülye, de mintha Santos arcában Michael Jacksont vélném felfedezni!Sanama írta:
Mi ez a sportszár a srácokon a repcsin? Csak annyira fáztak,hogy abban aludtak vagy mi?![]()
Kinézem belőle, hogy a srácok húzták egy kicsit a gépet, erőnléti edzésnek köszönhetően!lui1698 írta:sztem Pep a gépen is tartott 1 edzést
Jelentem van, ha én nem alszok el addig, meg fogom nézni!Sanama írta:Halihó!
Van aki marad 5ig ,és fogja nézni a meccset?
sztem Pep a gépen is tartott 1 edzést ::DSanama írta:
Mi ez a sportszár a srácokon a repcsin? Csak annyira fáztak,hogy abban aludtak vagy mi?![]()
bl nem tartozik bele. sőt, szerintem még az összes kupameccset se, csak azt, amelyik számít.(a 4. osztályos csapatok elleniek nem)Zsolti írta:de várjatok már!
Ebbe a bl ugye nem tartozik bele??
csak gondolom a bajnokik,meg a kupa,meg ilyesmik...
És még 3 évig nem is fog!madmushroom írta:Isten áldja meg őket, legalább erre még nem csapott le a digi tvtukma írta:a spot 1 és a sport 2 adja az összes barca mecset
Isten áldja meg őket, legalább erre még nem csapott le a digi tvtukma írta:a spot 1 és a sport 2 adja az összes barca mecset