Egyéb Barça meccsek
Ha érdekel valakit íme a Londonba utazók:
A felnőttcsapatból 17-en:
Valdés, Pinto, Jorquera, Martín Cáceres, Víctor Sánchez, Henrique, Maxwell, Márquez, Abidal, Keita, Touré, Gudjohnsen, Hleb, Bojan, Henry, Messi és Pedro.
Plusz 11-en a B csapatból:
Oriol, Dalmau, Montoya, Fontàs, Muniesa, Espasandín, Rueda, Santos, Jeffren, Rochina és Gai.
A felnőttcsapatból 17-en:
Valdés, Pinto, Jorquera, Martín Cáceres, Víctor Sánchez, Henrique, Maxwell, Márquez, Abidal, Keita, Touré, Gudjohnsen, Hleb, Bojan, Henry, Messi és Pedro.
Plusz 11-en a B csapatból:
Oriol, Dalmau, Montoya, Fontàs, Muniesa, Espasandín, Rueda, Santos, Jeffren, Rochina és Gai.
City?lui1698 írta:A sport.es szerint a Manchester City lesz a Gamperen az ellenfél.

Elsőre kissé meglepődtem, de nem is lenne rossz.

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
- lui1698
- Llegenda del Barça
A sport.es szerint a Manchester City lesz a Gamperen az ellenfél.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- miihii
- KHAL
Nah,igen miután beírtam már gondoltam erre is.Samu esetében nemtom milyen reakciókat váltana ki a culékből.Mental_Theo írta:Vagy füttykoncert és fikázás. Ki tudja...Amúgy a búcsúmeccseket hiányolom a Barcánál. Guardiola,Luis Enrique,Rivaldo,egyiknek sem volt...

De mindegy is,mivel csak gondolati szinten él a dolog,mert állítólag le van kötve már az ellen...

Am egyetértek ebben a búcsúmeccses dologban.Tényleg fura,h a nagy ikonoknak sem szervezünk ilyet.Pedig a mostaniak közül Xavi,Puyí tuti kiérdemelné majd a pályájáért.
De ez van...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Vagy füttykoncert és fikázás. Ki tudja...Amúgy a búcsúmeccseket hiányolom a Barcánál. Guardiola,Luis Enrique,Rivaldo,egyiknek sem volt...
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- miihii
- KHAL
Az jutott eszembe,h mekkora lenne már,ha a Gamperen BARCA-Inter meccset hoztak volna össze.És a megtörtént ill leeendő igazolások tükrében mondjuk felesben játszanának az érintett playák.Samu és Hleb egy félidőt itt,majd a másodikat ott tolnák.Míg MAxwell és Ibra esetében pont fordítva lenne.
Óriási feelingje lenne
Bár asszem fix,h megint a Boca lesz az ellenfél,csak eszembe jutott milyen állat búcsúmeccs lenne,egy füst alatt mindenkinek.
Óriási feelingje lenne

Bár asszem fix,h megint a Boca lesz az ellenfél,csak eszembe jutott milyen állat búcsúmeccs lenne,egy füst alatt mindenkinek.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Igazad van. Jó csapat az Estudiantes. Kkemény meccs lesz. Akkor a Boca lesz megint.Leomessi14 írta:Szerintem ez a Klub Vb akar lenni.Szakacs írta:Én meg azt olvastam, hogy az Estudiantes, tehát Veronék ellen lesz meccsünk. Argentin csapat ellen lesz egy mérkőzés, de hogy ez a Gamper kupa lenne, nem tudom. Utána kell néznem.
http://www.elargentino.com/nota-49901-L ... Veron.html
Decemberben lesz egy Estudiantes Barca meccs, mégpedig az Arab Emirátusokban, de ez nem a Gamper. Rengeteg meccsünk lesz.
-
- Entrenador del Barça
Szerintem ez a Klub Vb akar lenni.Szakacs írta:Én meg azt olvastam, hogy az Estudiantes, tehát Veronék ellen lesz meccsünk. Argentin csapat ellen lesz egy mérkőzés, de hogy ez a Gamper kupa lenne, nem tudom. Utána kell néznem.
Decemberben lesz egy Estudiantes Barca meccs, mégpedig az Arab Emirátusokban, de ez nem a Gamper. Rengeteg meccsünk lesz.
Én meg azt olvastam, hogy az Estudiantes, tehát Veronék ellen lesz meccsünk. Argentin csapat ellen lesz egy mérkőzés, de hogy ez a Gamper kupa lenne, nem tudom. Utána kell néznem.Leomessi14 írta:http://www.fociutak.com/index.php?item=aktualis&id=102Szakacs írta:Nem kaptam semmit, rola, valaki nem tudja hogy mikor lesz a Gamper kupa es ki ellen ?
Ugy nez ki hogy a Boca ellen megint...
-
- Entrenador del Barça
http://www.fociutak.com/index.php?item=aktualis&id=102Szakacs írta:Nem kaptam semmit, rola, valaki nem tudja hogy mikor lesz a Gamper kupa es ki ellen ?
Ugy nez ki hogy a Boca ellen megint...

-
- Jugador del Barça
Sziasztok,
szerintem néhány nagyon fontos infó Barca-meccsre igyekvőknek:
sokan tudjátok itt élek Barcelona mellett és pártolótagként az alábbi infókat szeretném megosztani veletek.
A magyar ember ugye mindig a legolcsóbb általa legegyszerűbbnek tartott megoldást keresi (weboldalról,stadionnál való jegyvásárlás) Ezeknek szokott lenni az a vége hogy áll a pénztárnál honfitársam és 2 órával a meccs előtt elhaló hangon hiv fel hogy nem adnak neki jegyet....A stadionnál az esetek nagyrészében a meccs előtt csak spanyol ID-VEL ill pártolótagoknak adnak jegyet!!!!!!! SENKI NE JÖJJÖN EL JEGY NÉLKÜL MAGYARORSZÁGRÓL!!!!!
Klub weboldaláról való vásárlás ill a Barca jegyeladásáról általánosságban:először a bérletesek jelzik hogy mennek a meccsre,aztán kb marad 20-25ezer jegy(Madrid ellen semmi) utána felkinálják a pártolótagoknak a weboldalon ill a stadionnál és csak utánna jön a publikus árusitás melyre csak néhány meccsen van lehetőség.
Minden meccsre van egy kerete a klubbal szerződésben álló utazási irodáknak melyek az interneten kináljál a jegyeket 2-3-400 százalékos haszonnal.Ezeket nagyivben kerüljétek el!!!!
Kérdés szokott még lenni- a tájékozatlanoknál- hogy miért adom én ill az utazási iroda mondjuk a 100€-s jegyet többért mint ami rá van irva. Az utazási iroda haszonkulcsához nincs hozzáfűzni valóm nekem viszont soha nem annyiba kerül a jegy ami rá van irva hiszen azt terheli egy meccsenkénti lebontásban kb 30€-s/meccs éves pártolótagsági dij is...Viszont ezért mindig van jegyem....
Remélem segitettem...sziasztok
Ui:részletek a szabella67@gmail.com ill 0034972875773 ill szabellaek skype név alatt
szerintem néhány nagyon fontos infó Barca-meccsre igyekvőknek:
sokan tudjátok itt élek Barcelona mellett és pártolótagként az alábbi infókat szeretném megosztani veletek.
A magyar ember ugye mindig a legolcsóbb általa legegyszerűbbnek tartott megoldást keresi (weboldalról,stadionnál való jegyvásárlás) Ezeknek szokott lenni az a vége hogy áll a pénztárnál honfitársam és 2 órával a meccs előtt elhaló hangon hiv fel hogy nem adnak neki jegyet....A stadionnál az esetek nagyrészében a meccs előtt csak spanyol ID-VEL ill pártolótagoknak adnak jegyet!!!!!!! SENKI NE JÖJJÖN EL JEGY NÉLKÜL MAGYARORSZÁGRÓL!!!!!
Klub weboldaláról való vásárlás ill a Barca jegyeladásáról általánosságban:először a bérletesek jelzik hogy mennek a meccsre,aztán kb marad 20-25ezer jegy(Madrid ellen semmi) utána felkinálják a pártolótagoknak a weboldalon ill a stadionnál és csak utánna jön a publikus árusitás melyre csak néhány meccsen van lehetőség.
Minden meccsre van egy kerete a klubbal szerződésben álló utazási irodáknak melyek az interneten kináljál a jegyeket 2-3-400 százalékos haszonnal.Ezeket nagyivben kerüljétek el!!!!
Kérdés szokott még lenni- a tájékozatlanoknál- hogy miért adom én ill az utazási iroda mondjuk a 100€-s jegyet többért mint ami rá van irva. Az utazási iroda haszonkulcsához nincs hozzáfűzni valóm nekem viszont soha nem annyiba kerül a jegy ami rá van irva hiszen azt terheli egy meccsenkénti lebontásban kb 30€-s/meccs éves pártolótagsági dij is...Viszont ezért mindig van jegyem....
Remélem segitettem...sziasztok
Ui:részletek a szabella67@gmail.com ill 0034972875773 ill szabellaek skype név alatt
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
https://entrades.fcbarcelona.cat/web/en/entrades.htmlZsoma írta:Tudna valaki olyan internetes oldalt mutatni, ahol lehetne tájékozódni jegyekről az első bajnoki meccsre? Éppen kinn leszek és ha nem fáj sokba, akkor megnézném a csapatot.LM10 írta:Pénteken lesz az európai szuperkupa, ezért az 1. bajnokink 31.-én hétfőn lesz, ez tuti.

- faithnomore
- Entrenador del Barça
ööö www.fcbarcelona.catZsoma írta:
Tudna valaki olyan internetes oldalt mutatni, ahol lehetne tájékozódni jegyekről az első bajnoki meccsre? Éppen kinn leszek és ha nem fáj sokba, akkor megnézném a csapatot.
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Az lenne a kérdésem, hogy a Barca utánpótlás csapata hol végzett ?

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az argentin Estudiantes nyerte a Libertadores Kupát, így nagy valószínűséggel velük játszunk a Klub-VB döntőjében.
http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/az ... 46562.html?
http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/az ... 46562.html?

Sziasztok!
Megy valaki a jövő heti Wembley Cup-ra? Mert én ott leszek, és szívesen meginnék egy(pár) sört más magyar Barcelona szurkolókkal
Megy valaki a jövő heti Wembley Cup-ra? Mert én ott leszek, és szívesen meginnék egy(pár) sört más magyar Barcelona szurkolókkal

- 18UvB85
- Barça B
- Kapcsolat:
Sport Klubon adják (illetve mindjárt vége) az Almeria : Barcelona meccset és én erre vmiért nem emléxem nagyon xD de nagyon jó, izgalmas meccs volt, sok helyzettel, de hogy én erre miért nem emléxem... 

No brain, no pain. No pain, no game.

Tudna valaki olyan internetes oldalt mutatni, ahol lehetne tájékozódni jegyekről az első bajnoki meccsre? Éppen kinn leszek és ha nem fáj sokba, akkor megnézném a csapatot.LM10 írta:Pénteken lesz az európai szuperkupa, ezért az 1. bajnokink 31.-én hétfőn lesz, ez tuti.
- Kamarilla
- Jugador d'estrella
Tudja esetleg valaki, hogy mikor fog eldőlni, hogy a Gamper Kupát kivel és mikor játsszuk?

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
- piton
- Capitá del Barça
Ezt már én is szeretném tudni! Konkrét dátumot mondhatnátok.Kubala írta:Kollégák, tudja valaki, hogy mikor lesz a következő bajnokság sorsolása? Egy madridista haverommal megbeszéltük,h jövőre megkísérelünk egy El Clásicót élőben megnézni Barcelonában, ti már voltatok? Milyenek a tapasztalatok jegy-, szállás-, repjegyszerzésben?

Hattrick: Ádáz Pitonok
Kollégák, tudja valaki, hogy mikor lesz a következő bajnokság sorsolása? Egy madridista haverommal megbeszéltük,h jövőre megkísérelünk egy El Clásicót élőben megnézni Barcelonában, ti már voltatok? Milyenek a tapasztalatok jegy-, szállás-, repjegyszerzésben?
SokbaalbicelesteX írta:És san franciscoba mennyibe fáj egy út?

Szétnéztem a nagyobb légitársaságoknál, kb 300k odavissza az út kobakonként és akkor még nem ettél, nem ittál, nem aludtál sehol.
De ha végül kijutsz a meccsre, akkor szólj, mert én ott leszek.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- albicelesteX
- A Vadász
És san franciscoba mennyibe fáj egy út?

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy indul-e busz a Gamper kupára??
Nem tudja valaki, hogy indul-e busz a Gamper kupára??