Barça a Bajnokok Ligájában
- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
én igazából nem is az osztályomtól tartok hanem az internettől. az összes helyen ha kikapunk csak az ünneplő menecseszeri képek lesznek azt meg nem élem túl 

~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim

- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
nyerni fogunk.elképzelhetetlen hogy nem.fcbarca0827 írta:Nyerni fogunk!barca6 írta:Na!eljoot a nap amire nem nagyon vártam mivel félek hogy kikapunk és az egész osztályom 4 mencseszter drukkere rajtam fog rohogni
mindig azt mondják:
Ronaldo beáll,leteszi a labdát és úgy csavarja be hogy Valdés hálója is kiszakad majd![]()
De ha nyerunk kirohogom en oket,és a világ legboldogabb embere leszek![]()
Kérlek mondjátok hogy nyerni fogunk![]()
Addig is immátkozom![]()
Más: nem immátkozom, hanem imádkozom, persze nem csak ez az egy hiba van benne, ezért inkább hagyjuk is...!![]()
imádkozzon mindenki!mikor lenne szükség rá ha nem most???
egységes legyen az összes barcás,nem veszíthetünk!!!
- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
ha nem nyerünk akkor is nyugodtan bömbölhet
mindenhogy megérdemeljük

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcagirl24 2009.05.27. 17:52:38-kor.
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!

- csaba86
- Barça B
Szunyáltam délután 1,5-2 órát .Álmomban 2:0 -ig jutottunk!!!!
Az első öngól volt, a másodikat pedig Ini szerezte egy szöglet utáni kavarodásból közelről!!!! Ezzel a forgatókönyvel ki is eggyeznék!!
FORCA BARCA!!!
Az első öngól volt, a másodikat pedig Ini szerezte egy szöglet utáni kavarodásból közelről!!!! Ezzel a forgatókönyvel ki is eggyeznék!!
FORCA BARCA!!!
ha nyerünk, mindenkinél bömböljön a WE ARE THE CHAMPIONS! és ez
http://www.youtube.com/watch?v=3JY4UW46N50
http://www.youtube.com/watch?v=3JY4UW46N50
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nyerni fogunk!barca6 írta:Na!eljoot a nap amire nem nagyon vártam mivel félek hogy kikapunk és az egész osztályom 4 mencseszter drukkere rajtam fog rohogni
mindig azt mondják:
Ronaldo beáll,leteszi a labdát és úgy csavarja be hogy Valdés hálója is kiszakad majd![]()
De ha nyerunk kirohogom en oket,és a világ legboldogabb embere leszek![]()
Kérlek mondjátok hogy nyerni fogunk![]()
Addig is immátkozom

Más: nem immátkozom, hanem imádkozom, persze nem csak ez az egy hiba van benne, ezért inkább hagyjuk is...!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.05.27. 17:47:27-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- barca6
- Jugador d'estrella
Na!eljoot a nap amire nem nagyon vártam mivel félek hogy kikapunk és az egész osztályom 4 mencseszter drukkere rajtam fog rohogni 
mindig azt mondják:
Ronaldo beáll,leteszi a labdát és úgy csavarja be hogy Valdés hálója is kiszakad majd
De ha nyerunk kirohogom en oket,és a világ legboldogabb embere leszek
Kérlek mondjátok hogy nyerni fogunk
Addig is immátkozom

mindig azt mondják:
Ronaldo beáll,leteszi a labdát és úgy csavarja be hogy Valdés hálója is kiszakad majd

De ha nyerunk kirohogom en oket,és a világ legboldogabb embere leszek

Kérlek mondjátok hogy nyerni fogunk

Addig is immátkozom

- Deus
- Boixos Nois
Ronaldo a bokáját fájlalta az utolsó tréningen - Sky Sports
Aggodalomra adhat okot a címvédő Manchester United háza táján, hogy Cristiano Ronaldo bokája a legutóbbi edzést követően ápolást igényelt.
A portugál válogatott játékos lába a kedd esti tréningen sérült meg a Stadio Olimpicoban.
Cristiano hasonló sérülés miatt hagyta ki a szezon elejét, akkor meg kellett műteni, azonban mielőtt mindenki az ájulás határára kerül, a mostani eset közel sem ilyen súlyos, így minden valószínűség szerint pályára léphet a döntőben.
A szélsőre minden bizonnyal kezdőként számít Sir Alex Ferguson, méghozzá ezúttal középen, a szélről pedig Wayne Rooney és Park Ji-Sung támogathatja.
Tegnap Nemanja Vidicet is lefotózták miközben a térdét fájlalta, de a Unitednél megerősítették, a szerb hátvéd egészséges.
Vidic védőtársát, Rio Ferdinandot sem akadályozhatja meg semmi abban, hogy ott legyen a fináléban, miután felépült korábbi vádlisérüléséből.
A Barcelona csapatában is kérdéses egyesek játéka, Sergi Busquets szintén ápolásra szorult az utolsó felkészülés alkalmával.
A fiatal spanyolra központi szerep hárulhat a középpályán, Yaya Tourénak pedig a védelmet kell kisegítenie játékával.
Andres Iniesta és Thierry Henry sérülésük után a csapatukkal edzettek kedden, így elég valószínű, hogy Pep Guardiola a kezdőben számít rájuk.
Aggodalomra adhat okot a címvédő Manchester United háza táján, hogy Cristiano Ronaldo bokája a legutóbbi edzést követően ápolást igényelt.
A portugál válogatott játékos lába a kedd esti tréningen sérült meg a Stadio Olimpicoban.
Cristiano hasonló sérülés miatt hagyta ki a szezon elejét, akkor meg kellett műteni, azonban mielőtt mindenki az ájulás határára kerül, a mostani eset közel sem ilyen súlyos, így minden valószínűség szerint pályára léphet a döntőben.
A szélsőre minden bizonnyal kezdőként számít Sir Alex Ferguson, méghozzá ezúttal középen, a szélről pedig Wayne Rooney és Park Ji-Sung támogathatja.
Tegnap Nemanja Vidicet is lefotózták miközben a térdét fájlalta, de a Unitednél megerősítették, a szerb hátvéd egészséges.
Vidic védőtársát, Rio Ferdinandot sem akadályozhatja meg semmi abban, hogy ott legyen a fináléban, miután felépült korábbi vádlisérüléséből.
A Barcelona csapatában is kérdéses egyesek játéka, Sergi Busquets szintén ápolásra szorult az utolsó felkészülés alkalmával.
A fiatal spanyolra központi szerep hárulhat a középpályán, Yaya Tourénak pedig a védelmet kell kisegítenie játékával.
Andres Iniesta és Thierry Henry sérülésük után a csapatukkal edzettek kedden, így elég valószínű, hogy Pep Guardiola a kezdőben számít rájuk.

Na most elmegyek és rápihenek a meccsre!! 
Megnézek valami jó filmet, meg tanulok egy kicsit, aztán 8 órától már semmi nem zavarhat el az m1-ről!!!
) még a barátok közt sem :p
amugy sem szoktam nézni!! 
De ne feledjétek amit leirtam egy előbbi hozzászólásomban, mert ugy fog alakulni a meccs és 3:1 lesz és Messi lesz a meccs hőse és a döntő gól szerzője, mert ő a MESSIás!!
Szép estét mindenkinek és mégszebbet fél 11 után!! És vigyázni az alkohollal ne hogy túlkeveset igyatok!!
:D
HAjrá BARCA!!
VIVA MESSI
Üdv
Daneee:)

Megnézek valami jó filmet, meg tanulok egy kicsit, aztán 8 órától már semmi nem zavarhat el az m1-ről!!!

De ne feledjétek amit leirtam egy előbbi hozzászólásomban, mert ugy fog alakulni a meccs és 3:1 lesz és Messi lesz a meccs hőse és a döntő gól szerzője, mert ő a MESSIás!!
Szép estét mindenkinek és mégszebbet fél 11 után!! És vigyázni az alkohollal ne hogy túlkeveset igyatok!!

HAjrá BARCA!!
VIVA MESSI
Üdv
Daneee:)
GyD
Nagyon jó lenne ha nyernénk mert akkor, ezt a már így is tökéletes keretet nem kell annyira csiszolni. Igaz hogy kell a kispad. A nyáron nagyon fel kell készülni. És senki se mondja meg nekem hogy nem kell változtatni mert igenis kell. A 2006-os csapatra is ezt mondták egy csomóan, és válság lett a vége. Amúgy meg FORZA VIVA GLORY GLORY BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rumig írta:Leginkább attól tartok, h ki fog új lendületet hozni a játékunkba - már ha szükség lesz rá. Most nem nagyon van Larsson- vagy Belletti-féle játékos, akit nyugodtan be lehetett hozni a gyengébben teljesítők helyére. Keita/Busquets (amelyik nem kezd) becserélése várható, de ezen kívűl valszeg csak időhúzó cserét hajt végre Pep...
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
4:3Campnou írta:Reméljük igazi futball csemege vár ránk, pazar játékkal, sok szép góllal és természetesen BARCA GYŐZELEMMEL!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(egy tipp: BAR 4 : 3 MU)
GO BARCA GO!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
azért ne reménykedjünk ilyen gólgazdag meccsben
egyelőre azt a szituációt gyakorlom,hogy ne essek kétségbe ha a mu vezet,de megvilágosodtam hogy nem lesz ilyen pillanat

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Eljött a nagy nap. Kétségtelenül Európa két legjobb csapata lép ma pályára. Nagy meccset várok, és Ferguson igéretei ellenére egy visszahúzódó Manchestert. Döntő lesz a mérkőzésen, hogy mely csapat képes előnyt szerezni.
Történjék bármi, az eddigigekért is köszönet illeti a Csapatot, és Pep-et.
4:1-re nyerünk.
Történjék bármi, az eddigigekért is köszönet illeti a Csapatot, és Pep-et.
4:1-re nyerünk.

Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Entrenador del Barça
Leginkább attól tartok, h ki fog új lendületet hozni a játékunkba - már ha szükség lesz rá. Most nem nagyon van Larsson- vagy Belletti-féle játékos, akit nyugodtan be lehetett hozni a gyengébben teljesítők helyére. Keita/Busquets (amelyik nem kezd) becserélése várható, de ezen kívűl valszeg csak időhúzó cserét hajt végre Pep...
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
Reméljük igazi futball csemege vár ránk, pazar játékkal, sok szép góllal és természetesen BARCA GYŐZELEMMEL!!!!!!!
GO BARCA GO!!!!!!!!!!!

GO BARCA GO!!!!!!!!!!!

Sempre Barca!
Jaja Márió!!
Ahogy mondod, én tuti biztos vagyok benne...amugy tettem is fel pénzt a barcára!!
azért a házat nem tenném fel semmire, de most a barca győzelmét úgy érzem mint anno amikor a görögök lealázták a portugálokat és megnyerték az EB-t!! Hála istennek akko is SíróRonaldo volt a szenvedő fél és szerintem most is ő lesz, többek között!! 
HAjrá Barca!! Messi mindent eldönt, hisz ő a legjobb!!
Hűha,nemsemmi,hogy te miket tudsz!!!!?remélem én is,hogy iesmi kimenetelü lesz a meccs....de ha már ien biztos vagy a dolgodban,legalább tedd fel rá a házatok
[/quote]
Ahogy mondod, én tuti biztos vagyok benne...amugy tettem is fel pénzt a barcára!!

HAjrá Barca!! Messi mindent eldönt, hisz ő a legjobb!!

Hűha,nemsemmi,hogy te miket tudsz!!!!?remélem én is,hogy iesmi kimenetelü lesz a meccs....de ha már ien biztos vagy a dolgodban,legalább tedd fel rá a házatok

GyD
értettem, hogy gondoltad a 3. legszebb estét, de kicsit kétértelműDona írta:menni fog emberek! Bízzunk a csapatban!Ők mindent meg fognak tenni annak érdekében,hogy 2009-ben ez legyen a 3. legszebb esténk!:)![]()
![]()

legyen harmadszor is szép esténk, de ha sikerül ez lesz az év napja!

menni fog emberek! Bízzunk a csapatban!Ők mindent meg fognak tenni annak érdekében,hogy 2009-ben ez legyen a 3. legszebb esténk!:)

Sempre Barca!
-
- Entrenador del Barça
A remény rendben, van ezért vagyunk szurkolók. De a realitás az, hogy 3 esélyes a mecs, és ha más stilust játszik is a MU. van olyan jó mint mi.
Ha kikapunk fájni fog, de ezzel együtt is azt mondom ennél gyengébb idényünk soha ne legyen. Sajnos A D.Alves és Abidál nagyon hiányozni fog. Nagyon lényeges hogy a gólhelyzeteinket kihasználjuk, mert sok nem lesz. Lényeges,hogy ki lövi az elsőt.
Ha kikapunk fájni fog, de ezzel együtt is azt mondom ennél gyengébb idényünk soha ne legyen. Sajnos A D.Alves és Abidál nagyon hiányozni fog. Nagyon lényeges hogy a gólhelyzeteinket kihasználjuk, mert sok nem lesz. Lényeges,hogy ki lövi az elsőt.
Fecó
Adok neki egy Barca mezt,hogy végre rendes ruhája is legyenskadi írta:és mit csinál a haverod, ha mi nyerünk?mario18 írta:Hát én nagyon remélem,hogy megnyeri a BARCELONA.Nagyon megérdemelné ien idény után!!!
Bele se merek gondolni,hogy mi lesz,hogy ha nem nyer a Barca,mert van egy hülye fogadásom,miszerint ha ma kikapnak,akkor 1hétig Mu-s mezt+1 hétig Real mezt kell hordanom....és ezt nagyon nem akarom átélni![]()
![]()
Mindenkinek jo szurkolást és sok sok Barca golt kivánok![]()

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
[quote="daneee"]Sok statisztika, elemzés, erő, ész, foci tudás....este 20:45-től minden kiderül!!
Szerintem ez a meccs a rendes játékidőben fog eldőlni, vagy a hosszabításban, a 11-eseket egyik csapat sem szeretné!!
Én szerintem az MU az elején rá akarja erőltetni az akaratát a Barcára, ez eltart majd egy darabig de úgy 10-15 perc után már alább hagynak és ezt fogja kihasználni a Barca és a 20. perc környékén megszerzi a vezetést Henry révén...a Barca nem egy védekező csapat tehát nem fog visszaállni és teret ad az MU-nak egyben igy a Barcának is lesz tere a kontrákra, sőt...de sajnos az emu betalál SírRonaldo révén még az első félidőben...de jön a második félidő és bealszik az emu védelme és ezt kihasználva a kicsi Messi belővi az ujabb vezető gólt, ezzel koronát téve a saját fejére és a Barcáéra, mivel az emunak mindenképpen kell egy gól ezért teljesen kitámadnak és ebből kifolyólag valamikor a hajrában ugy 75-90.perc között a barca megadja a kegyelem döfést az emunak...legyen az Iniesta megint?!
- legyen-
Szóval szerintem 3:1 lesz ha a rendes játékidőben dől el, ha a hosszabitásban akkor 2:1, de szerintem akkor is Messi lesz az aki eldönti, mert a világ legjobbjának jár ez a feladat, hogy eldöntse a Döntők Döntőjét!!

Szerintem ez a meccs a rendes játékidőben fog eldőlni, vagy a hosszabításban, a 11-eseket egyik csapat sem szeretné!!
Én szerintem az MU az elején rá akarja erőltetni az akaratát a Barcára, ez eltart majd egy darabig de úgy 10-15 perc után már alább hagynak és ezt fogja kihasználni a Barca és a 20. perc környékén megszerzi a vezetést Henry révén...a Barca nem egy védekező csapat tehát nem fog visszaállni és teret ad az MU-nak egyben igy a Barcának is lesz tere a kontrákra, sőt...de sajnos az emu betalál SírRonaldo révén még az első félidőben...de jön a második félidő és bealszik az emu védelme és ezt kihasználva a kicsi Messi belővi az ujabb vezető gólt, ezzel koronát téve a saját fejére és a Barcáéra, mivel az emunak mindenképpen kell egy gól ezért teljesen kitámadnak és ebből kifolyólag valamikor a hajrában ugy 75-90.perc között a barca megadja a kegyelem döfést az emunak...legyen az Iniesta megint?!

Szóval szerintem 3:1 lesz ha a rendes játékidőben dől el, ha a hosszabitásban akkor 2:1, de szerintem akkor is Messi lesz az aki eldönti, mert a világ legjobbjának jár ez a feladat, hogy eldöntse a Döntők Döntőjét!!

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
és mit csinál a haverod, ha mi nyerünk?mario18 írta:Hát én nagyon remélem,hogy megnyeri a BARCELONA.Nagyon megérdemelné ien idény után!!!
Bele se merek gondolni,hogy mi lesz,hogy ha nem nyer a Barca,mert van egy hülye fogadásom,miszerint ha ma kikapnak,akkor 1hétig Mu-s mezt+1 hétig Real mezt kell hordanom....és ezt nagyon nem akarom átélni![]()
![]()
Mindenkinek jo szurkolást és sok sok Barca golt kivánok![]()

Hát én nagyon remélem,hogy megnyeri a BARCELONA.Nagyon megérdemelné ien idény után!!!
Bele se merek gondolni,hogy mi lesz,hogy ha nem nyer a Barca,mert van egy hülye fogadásom,miszerint ha ma kikapnak,akkor 1hétig Mu-s mezt+1 hétig Real mezt kell hordanom....és ezt nagyon nem akarom átélni
Mindenkinek jo szurkolást és sok sok Barca golt kivánok

Bele se merek gondolni,hogy mi lesz,hogy ha nem nyer a Barca,mert van egy hülye fogadásom,miszerint ha ma kikapnak,akkor 1hétig Mu-s mezt+1 hétig Real mezt kell hordanom....és ezt nagyon nem akarom átélni

Mindenkinek jo szurkolást és sok sok Barca golt kivánok

Sok statisztika, elemzés, erő, ész, foci tudás....este 20:45-től minden kiderül!!
- legyen-
Hajrá Barca, Hajrá Messi!!
Este 20:45-től mindenki nézze, mert szerintem ilyen élményben már nem igen lesz része!!
Üdv
Daneee

Hajrá Barca, Hajrá Messi!!
Este 20:45-től mindenki nézze, mert szerintem ilyen élményben már nem igen lesz része!!
Üdv
Daneee
GyD