2009.05.27. 09:53:07
Az elmúlt két sikertelen év után, meghatározó játékosok távozásakor, a fél elnökség lemondásával, a B csapat edzőjének kinevezésével ki gondolta volna, hogy ilyen magasságokba jutunk!
És nem csak eredményekben, hanem a mutatott játékkal, a csapatról kialakult általános képpel, véleményekkel együtt értünk el idáig.
Elmondhatom, hogy kimondhatatlanul büszke vagyok a csapatra, mint 13 éve a Barcának drukkoló, igenis magaménak is érzem a sikert, a vizsgákkal és zárthelyikkel nehezitett mindennapjaimat szebbé, könnyebbé tette az elmúlt év.
A számos csodálatos mérkőzések között is vannak csúcspontok, mint a Madrid elleni vagy a kupadöntő és lehet a mai.
Tökéletesen elégedett, jóllakott vagyok a szezont illetően és nem fogok összetörni, ha nem mi nyerünk, de persze óriási dolog lenne a triplázás, az újabb BL-győzelem, a 2006-os döntőben a csapat második gólját a mai napig nem tudom megnézni anélkül, hogy ne szoruljon össze a gyomrom...
Nagyon nehéz meccs lesz ez, hiszen a MU egy nagyon komplett csapat, amely kiméletlenül ki fogja használni a hibáinkat és a védelemből meghatározó emberek hiányoznak majd, illetve ha rúgnak egy gólt, onnantól ugyanúgy beállnak dupla sorosan, 10 emberrel védekezni.
Tehát nincs más hátra, hogy mindenkinek jó szórakozást kivánjak!
Mást nem tudunk már tenni, mint HINNI a győzelemben.