Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
- csatlakozom! Érthetetlen ez a kutyult védelem.........fcbarcelonazsombi írta:Hát mit ne mondjak nagyon nem tetszik a kezdő. (de a mester tudja)
Toure engem nagyon nem győzött meg, hogy jó választás ott középen és persze középről is hiányzik. Másik dolog, hogy Syl szívesen láttam volna ma kezdőbe.
Minden esetre győzelmet várok és szeretnék nagyon. Hisz már alig emlékszem az utolsó kupa sikerre és mostanában minden évbe annyira szurkoltam, hogy össze jöjjön, de...
Mindent bele ma!
azért annyira engem nem győzött meg, és ez csak egy mecs, itt eldől a kupa sorsa, nem férnek bele majd hibák, remélem nem is lesznek, se vele,se nélküle.danko94 írta:Komolyan kérdezem, mi a francért vettük Cácerest????? Emberemlékezet óta nm játszott és még a kupában sem számít rá Pep...

Hát hallod maximálisan egyetértek. Nagyon nincs is mit hozzáfűzni! Eddig a srác a kupában összességében sztem jó volt, mivel VELE harcoltuk ki a döntőt. Erre most ez a kezdő... Sajnálom télleg őt, mert sztem ott lenne a helye, mint Bojannak és Pintonak! Ők érték el h ott legyen a Barca és 11 év után újra nyerjen végre! Akkor meg miért nem lehet bízni benne?danko94 írta:Komolyan kérdezem, mi a francért vettük Cácerest????? Emberemlékezet óta nm játszott és még a kupában sem számít rá Pep...
Ez a legeslegjobb kérdés azután, hogy Pep miért nem tud cserélni?! Esküszöm, Cacérest meg se kellett volna venni, a B-ből felhurcoltunk volna 1-1 védőt és szasz...danko94 írta:Komolyan kérdezem, mi a francért vettük Cácerest????? Emberemlékezet óta nm játszott és még a kupában sem számít rá Pep...

Puyol a jobb oldanlon játszik majd és Sylvinho a balon ez tutigergo9 írta:
Vszeg a BL döntőn is ő fog védőt játszani Puyol meg a balon. Szval nem lepődnék meg ha az idény hátralévő részében középső védőként tolná.

Sztem se az igazi.kovinho írta:Az El Mundo most ezt mondja:
Pinto; Alves, Piqué, Touré, Puyol; Busquets, Keita, Xavi; Messi, Bojan y Eto'o.
Ez a Touré a védő dolog nekem annyira nem tetszik.

Vszeg a BL döntőn is ő fog védőt játszani Puyol meg a balon. Szval nem lepődnék meg ha az idény hátralévő részében középső védőként tolná.kovinho írta:Az El Mundo most ezt mondja:
Pinto; Alves, Piqué, Touré, Puyol; Busquets, Keita, Xavi; Messi, Bojan y Eto'o.
Ez a Touré a védő dolog nekem annyira nem tetszik.
Eto'o sztem pihenni fog.Colos írta:Várható kezdő:Barcelona: Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Sylvinho; Busquets, Touré, Xavi; Messi, Bojan és Eto’o.
Szerintem a sokak által már korábban csapatba követelt Hleb- Gudjohnsen párosból valaki most kezdeni fog, és Messi, esetleg Eto'o pedig pihenni. Pep a bajnoki címet tartja elsődlegesnek, utána a BL-t. Nem azt mondom, hogy ezt nem szeretné megnyerni, de Hleb és Guddie korábban kapott lehetőséget a kupában, és szerintem most is játszani fognak. Vasárnap a Mallorca ellen aztán ismét a legerősebb kezdőt várom.
Legyen egy jó meccs a döntő, fordulatos, sok gólos, izgalmas!
Nyerjünk hosszabbítás után 3-2-re!

Ha így lesz (így legyen!!) örömmel aláírom, de ha nem akkor sajnos ez csak ábránd marad!socio66 írta:Ez a trófea inkább lélektanilag fontos a csapatnak,bár nyilván van presztízse is,de;
mennyivel másabb lenne úgy készülni a BL fináléra,hogy már két kupával a zsebünkben,önbizalommal telve,nyugodtan léphetünk pályára Rómában, tudva azt,hogy nincs rajtunk nyomás az esetlegesen elvesztett trófeák miatt..
Ma megverjük a Bilbaót,hétvégén megnyerjük a bajnokságot,aztán pedig kipihenve,kitisztulva,lenyugodva elgázoljuk a Unitedet is és hivatalosan is a világ valaha volt egyik legjobb csapata leszünk!