Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
teljesen egyetértek, a döntőben én Sylt tenném baloldalra, Puyol Pique középen, Caceres jobb oldal, vagy ha ott nem tud, akkor helyetcserél Puyollal, de Touré középre kell, Busquets tegnap nagyon gyenge volt szerintem, Henry meg remélem felépül, és akkor Keita is kikerülgekkodan írta:Inkább játszatni kéne sokat Cácerest, elvégre 17 milláért vettük. Most már simán nyomhatná a bajnokságban, belejönne és tolhatná a döntőben.
Yaya maradjon csaka középpályán, annak ellenére, hogy nagyon jó volt tegnap. De mégis maradjon az igazi helyén. Cáceres majd megoldja, csak kapjon játékperceket.

Pár sorral lejjebb:A 76. percben egy szöglet után nem meglepő módon Terry fejelt kapura, s szép mozdulattal a jobb sarokba talált. A szituáció szépséghibája csupán az volt, hogy Ricardo Carvalho egyszerűen megfogta (átölelte) Victor Valdés kapust, aki így nem tudott elmozdulni a hosszú sarok, és a labda felé. Azonban sem Collina játékvezető, sem az asszisztense nem ítélte meg a teljesen egyértelmű szabálytalanságot, így a Chelsea ismét lépéselőnybe került. 4-2!...
4 évvel ezelőtt a bíró fosztott meg minket a továbbjutástól, tegnap meg pont fordítva! Akkor is elismerte a bíró, hogy hibázott, meg most is. Most egállban vagyunk...úgyhogy nekem ne jöjjön itt senki azzal, hogy megvettük a bírót, meg ilyen csalás, olyan csalás! Igen...ilyen érzés kiesni egy BL-ből ha az ellenfélnek fúj a bíró! Kicsit sajnálom a Chelsea-sekeket, mert mi Barcások tudjuk, hogy milyen érzés így kiesni!A találkozó után a nagy bírói tévedés miatt nem csak Rijkaard edző, de az általában igen nyugodt Ronaldinho is nagyon idegesen viselkedett, melyet ezúttal meg lehet érteni. Egy ilyen párharc során, miután a Barcelona fölállt a padlóról, nehéz megemészteni, hogy egy szabálytalan góllal esik ki az együttes.
Tavaly egynek is sikerült(Zambrotta).visca el barca írta:még amugy van olyan lehetoseg is, hogy syl kimarad és akkor, a két szélen caceres meg puyol... az a baj h ronaldo ellen a keto egyutt is keves

Az én tippem:visca el barca írta:még annyi, hogy érdekes lesz a döntő abidal, alves, meg marko nélkül...

sajnos nem törlődnek a sárgák. de ha visszaolvasol/olvastok akkor látjátok h tegnap nagyban ment a téma erről...kunbela8888 írta:Tsá!!Én úgy tudom ,hogy a sárgák automatikusan törlődnek a döntőre,csak a piros lap marad!Ha valaki tud valamit írjon?!Més que en club!
Vigyázz ezzel, mert Ozsimiki a szádat letépi!kunbela8888 írta:Tsá!!Én úgy tudom ,hogy a sárgák automatikusan törlődnek a döntőre,csak a piros lap marad!Ha valaki tud valamit?!Més que en club!