Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ki vedte ezt???Bányász írta:A sok Barca-Lyon sok sok momentuma között nekem egy megmaradt nagyon az emlékezetemben.Mert hát gyakorlatilag a történelem egyik legnagyobb védéséről van szó.
Aki nem tudná miről van szó íme:
http://www.youtube.com/watch?v=iieYg7Sm8FM
Hasonlóan látványos dolgokat várok ma is.

Keita, Hleb(Xavi/Ini helyett),Guddy, Busquets, esetleg Pedro v. Boian... Jo a keret, nem kell Silva...menczel írta:Szerintem is a jelenlegi legjobb csapatot küldi ki Pep legalább megtudja mit villantanának a srácok a bl-döntöben.
VV-dani-rafa-piqué-syl-yaya-ini-xavi-messi-etoo-titi
a bl döntön is ök mennének ki csak puyi és abidal lenne még bent de az nem olyan lényeges. xavi és ini is jól zár vissza szóval nem látom értelmét miért kellene sergionak vagy keitának kezdenie.
Viszont a szokásos gond megint fennáll ezzel a kezdő 11gyel hogy nincs kit beküldeni a padról aki valóban erősítést jelentene.
Ezzel mindenben egyet értek(kivéve amit a felállás után írtál közvetlenül)lionelmessi19 írta:Csinálhatnánk mi is egy kis gólzáport, ne csak a Bayern meg a Pool köszönjön be így a nyolcasba..
Egyébként egy kezdő:
-----------------------Valdes-----------------------
--Alves-------Piqué-----------Rafa---------Syl---
------------------------Touré-----------------------
------------Xavi------------------Iniesta-----------
------Messi------------Eto'o-------Henry----------
Egyébként sajnos csak a lehetőségekhez mérten jó ez a felállás, én ezzel a védelemmel nem vagyok nyugodt. Syl helyett csak azért nem Cáceres van ott, mert akkor nem maradna csere középső védőnk.
Neharagudj de a te kérdésedre a válasz, az, hogy itthon nálam. Itt közvetítik.Phoebe írta:Sziasztok!!
Tudja valaki, hogy a Lyon elleni meccset hol közvetítik?
Köszi!
Ha úgy játszunk mint a Bilbao ellen nem lesz gond!szeg írta:Tovább fogunk jutni, ebben szinte biztos vagyok. Viszont jó lenne, ha ismét jó játékkal történne ez, ami nagy önbizalmat jelentene és úgy vissza lehetne térni a helyes útra...
Nemhiszem én sem, hogy elmaradna a meccs. Egy 1 perces megemlékezés tuti, hogy lesz, ennyit megérdemelnek szerencsétlenek.szeg írta:akkor vmit félreérthettem, a lényeg, hogy könnyen elmaradhat a meccs ez miatt...
R.I.PLM10 írta:Nem a játékosoknak lett bajuk. hanem 2 szurkoló halt meg vonat balesetben.
akkor vmit félreérthettem, a lényeg, hogy könnyen elmaradhat a meccs ez miatt...LM10 írta:Nem a játékosoknak lett bajuk. hanem 2 szurkoló halt meg vonat balesetben.szeg írta:nem tudom hallottátok-e, de elmaradhat a barca-lyon meccs. a lyon játékosai balesetet szenvedtek egy vonatban. Ennyit tudok egyelőre...
Nem a játékosoknak lett bajuk. hanem 2 szurkoló halt meg vonat balesetben.szeg írta:nem tudom hallottátok-e, de elmaradhat a barca-lyon meccs. a lyon játékosai balesetet szenvedtek egy vonatban. Ennyit tudok egyelőre...
lionel_messi írta:Honann hallotad?szeg írta:nem tudom hallottátok-e, de elmaradhat a barca-lyon meccs. a lyon játékosai balesetet szenvedtek egy vonatban. Ennyit tudok egyelőre...
Honann hallotad?szeg írta:nem tudom hallottátok-e, de elmaradhat a barca-lyon meccs. a lyon játékosai balesetet szenvedtek egy vonatban. Ennyit tudok egyelőre...