Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
danko94 írta:Xavi0:1carlos1991 írta:lécci a gólszerzőket.....lemaradtam mert el kellett mennem itthonrol.....:S:S
Samu0:2
Iniesta0:3
vki az ellenfélből1:3
Samu1:4
Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.depth írta:Te most komolyan miről beszélsz? Nézed a meccset? Henry is milyen jól játszik már, ahoz képest, h ismét a bal oldalról kell indulnia. De jó ez így, Eto'o zseniális középen.lukinho írta:Abban biztos vagyok, hogy ha Samu nem a Barcában játszana, akkor mindent elkövetnénk, hogy leigazoljuk. Ehelyett meg a láthatatlan embert alakító Henryval akarunk csodát tenni...
Xavi, Eto'o, Marquez, Eto'o asszemcarlos1991 írta:lécci a gólszerzőket.....lemaradtam mert el kellett mennem itthonrol.....:S:S
Te most komolyan miről beszélsz? Nézed a meccset? Henry is milyen jól játszik már, ahoz képest, h ismét a bal oldalról kell indulnia. De jó ez így, Eto'o zseniális középen.lukinho írta:Abban biztos vagyok, hogy ha Samu nem a Barcában játszana, akkor mindent elkövetnénk, hogy leigazoljuk. Ehelyett meg a láthatatlan embert alakító Henryval akarunk csodát tenni...