Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek. Én a MU-nak is gratulálok (Ronaldo kivételével)G-Jay írta:Ennyit mondok:
FORCAAA BARCAAA!
Gratulálok a srácoknak, akarták a sikert, ilyen a futball. Sokkal jobb formában lévő csapatunkkal is buktuk már be a BL-t. Szép volt! Kiestünk, de ez a BL. Tisztelet mindenkinek aki a pályán volt.
TOTS UNITS FEM FORCA!
BLAU-GRANA!
G.
igaz-igaz-igaz!!!mrmonster írta:Barça-szurkoló? (Tudom az vagy, nem kell visszaválaszolni)gekkodan írta:Hozzáteszem, örülök, hogy nem makkoltunk be egy BL-t, akkor ugyanis 1 évvel meghosszabbodik a szenvedésünk.
Laporta nem hülye, és sztem ő (sok "szurkolóval" ellentétben) nem a BL-győzelemtől tette függővé Rijkaard maradását/távozását. Több indokot vesz figyelembe.
Elszégyellheti magát minden "Barça-szurkoló", aki örül a kiesésnek!
Barça-szurkoló? (Tudom az vagy, nem kell visszaválaszolni)gekkodan írta:Hozzáteszem, örülök, hogy nem makkoltunk be egy BL-t, akkor ugyanis 1 évvel meghosszabbodik a szenvedésünk.
sejtessz valamitmrmonster írta:Butaság, ha valaki azt mondja, hogy Rijkaard miatt nem jutottunk döntőbe. Nem játszottunk rosszul, sztem ezt a kitűnő MU-t még senki nem kényszerítette ekkora szenvedésre, mint a Barça.
Ami igaz, mégha magához az elődöntőhöz nem sok köze is van: így legalább tényleg adott az edzőváltás. Frank, tiszteletem az eddigiekért, az egyik legszebb volt a korszakod, de ennyi. Vége.
Zambrottára sem szabad rákenni, buta hiba volt, de benne van. Persze Scholes azt úgy varrta be, ahogy szokta, ami az ő legnagyobb fegyvere - a pontos lövés.
Messi - mezőny legjobbja.
igazad van , de azért jó lett volna!!!messinho19 írta:gekkodan írta:
Hányan téptük a szánkat az El Classico után, hogy váltani kell, van még 1 hónap a BL-ig és még a bajnokság is meglehetett volna. De persze a nagyokosok úgy döntöttek, hogy konzerválják a helyzetet. Ez lett a vége. Hozzáteszem, örülök, hogy nem makkoltunk be egy BL-t, akkor ugyanis 1 évvel meghosszabbodik a szenvedésünk. Így elkerülhetetlen egy takarítás.
pontosan
gekkodan írta:
Hányan téptük a szánkat az El Classico után, hogy váltani kell, van még 1 hónap a BL-ig és még a bajnokság is meglehetett volna. De persze a nagyokosok úgy döntöttek, hogy konzerválják a helyzetet. Ez lett a vége. Hozzáteszem, örülök, hogy nem makkoltunk be egy BL-t, akkor ugyanis 1 évvel meghosszabbodik a szenvedésünk. Így elkerülhetetlen egy takarítás.
Örülök, hogy nem csalódtam Benned! Sokan példát vehetnének Rólad odaátról! Üdítő kivétel Vagy! Köszönöm!phelan írta:A magam részéről hazudni nem fogok. Természetesen nem örültem volna ha a Barca nyeri a BL-t (ez ugye benne van a vérében az ellennek).
Ami viszont elszomorított, hogy (kivételesen megnéztem mindkét Barca meccset, pedig nem szoktam), az a csapat esett ki amelyik játszotta a focit. amelyik meg 4 félidőből hármat bekkeléssel töltött, az meg döntőt játszik.
Eredményesség. Trófea. Nem számít a játék, nem számít hogy hazai pályán a középpályám a kaputól 30 méterre védekezik 10 méterrel a hátvédok előtt, és ölik, és ölik, és ölik a játékot.
[auto_cenzúra] volt látni, és akármennyire is nem szeretem a Barcát, sajnálom hogy nem ők (ti) jutottatok a döntőbe. Mert a Mu szurkerek mondhatják, hogy célfutball játszottunk, hogy ezt kellett. De én és a többi "semleges" szurker aki csak leült hogy megnézze, és várta a jó focit és csak az egyiktől látta az akaratot erre, nos mi azt mondjuk FuckUnited. És remélem megszívják a döntőben.
Hányan téptük a szánkat az El Classico után, hogy váltani kell, van még 1 hónap a BL-ig és még a bajnokság is meglehetett volna. De persze a nagyokosok úgy döntöttek, hogy konzerválják a helyzetet. Ez lett a vége. Hozzáteszem, örülök, hogy nem makkoltunk be egy BL-t, akkor ugyanis 1 évvel meghosszabbodik a szenvedésünk. Így elkerülhetetlen egy takarítás.Rivaldo11 írta:Valóban. Egy Januári váltással-utólag elnézve-még nyerhető lett volna minden. Ami a jövőt illeti, 3-4 játékos cserélődik szerintem, meg persze a szakmai stáb. Azt ne feledje senki, hogy a keretünk abszolút alkalmas minden feladat megoldására. Pár poszton, meg a kispadon viszont frissítenünk kell.
Mourinhot mindenképp meg kell szereznünk a padra. Vele egy ilyen párharcot hoztunk volna.
elmondom miért, azért mert a MU még jelen van a bajnokságban, ami a Barcaról nem mondható el, a Barca csak erre a meccsre tartalékolt, a MU meg egy kemény meccset játszott a chelsivel két nappal korábban...Rivaldo11 írta:Érdekes. Vajon ez a "jobb" csapat miért mondott le mindkét meccsen a kezdeményezésről? Ha jobb vagyok, bízom magamban, és a csapatomban. A mu játéka ettől messze volt. Érezték, hogy a labdával sokkal többet tudunk, és beálltak 8-9 emberrel. Egy lepattanóból lőttek gólt. Aki pedig azzal jön, hogy ziccereik voltak...nos, ezek messze nem ziccerek voltak.hocso írta:jobb csapat jutott tovább ennyi.... nem kell szépíteni a MU-nak sokkal több helyzete volt, a Barca játéka annyi volt, hogy keressük Messit, talán ő majd csinál valamit
antifutball? és? ha a barca megy tovább így, akkor mindenki azt mondaná itt, hogy milyen okosan kitalálta a Rijkard....
Ha csak kicsit vagyunk jobb passzban, vagy szerencsésebbek, simán verhető ellenfél lett volna a mu.
Ez az utolsó reagálásom ma madridista hsz-re.Real Madrid 5 írta:Jah, végülis nehogy már annak a fújderossz csapanak a szurkolóiról tételezzünk fel bármi jót is... az kizárt dolog. Biztos csak azért írogatnak ide merthogy mind-mind nagyon gonosz és viccből vigasztalja a barcásokat. Milyen emberek élek, komolyan. Méghogy vigasztalni vagy csalódottnak lenni...Varga Tamás írta:Ez igaz, de ne jöjjenek már ide, mert így is eléggé idegbeteg vagyok. Ne akarjátok, hogy még jobban kiboruljon a bili. Éppen ilyenkor kellene kussolniuk, és elmenniük a jó büdös...Épp elég csalódottak vagyunk, és jönnek a süket dumáikkal, hogy milyen nagyon nekünk drukkoltak. Ne kétszínüsködjenek. Én ios örültem a Madrid kiesésének, ők is ezt teszik. Csak én kimondom, ők meg hazudoznak össze-vissza.
Jah, végülis nehogy már annak a fújderossz csapanak a szurkolóiról tételezzünk fel bármi jót is... az kizárt dolog. Biztos csak azért írogatnak ide merthogy mind-mind nagyon gonosz és viccből vigasztalja a barcásokat. Milyen emberek élek, komolyan. Méghogy vigasztalni vagy csalódottnak lenni...Varga Tamás írta:Ez igaz, de ne jöjjenek már ide, mert így is eléggé idegbeteg vagyok. Ne akarjátok, hogy még jobban kiboruljon a bili. Éppen ilyenkor kellene kussolniuk, és elmenniük a jó büdös...Épp elég csalódottak vagyunk, és jönnek a süket dumáikkal, hogy milyen nagyon nekünk drukkoltak. Ne kétszínüsködjenek. Én ios örültem a Madrid kiesésének, ők is ezt teszik. Csak én kimondom, ők meg hazudoznak össze-vissza.
ennyire azért rijkaard sem hülye... sztem inkább a lehető legtutibbat akarták játszani, mert tudták nagyon jól a mieink is, h egy gól, nagyon sokat érhet a meccsen.BarcandLove írta:Ez sajon tuti hogy edzői utasitás votl hogy ne lőjenek 16 on kívülről!100%
Számomra ez a szezon (és vele ez a korszak) akkor véget ért, amikor dec-jan környékén nem küldték el Rijkaardot. Jó játékot várni azóta ettől a csapattól nem lehetett. Vagyis de, csak akkor sokat csalódott az ember. Azt pedig senki nem szeret, de ilyen a szurkolói élet. A küzdés hiánya miatt már sokkal inkább szomorkodhattunk, de ma mentek, mentek, mentek. Ennyi.gekkodan írta:Egy olyan csapat szurkolója, mint az Fc Barcelona, nem lehet elégedett semmivel jelenleg. Rohadtul nem érdekel, hogy mi volt a 2 meccs képen, kiestünk és ez jellemzi az egész szezonunkat. Véget ért egy korszak.