Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Vito
Llegenda del Barça

2008.04.24. 11:02:11

Zozzy 5 írta:
Vito írta: én is ezen pörgök tegnap óta.
nem vagyok biztos abban, hogy a MU direkt bekkelt végig. SAF arca azért nem szokott ennyire vörösbe borulni, a játékosaik sem szokták meg, hogy kiosztanak nekik 5-6 kötényt egy meccsen és az sem jellemző, hogy csupán a meccs egyharmadában legyen náluk a labda.
Nagyon jól tartottuk meg a labdát, ez tény. De azt észre lehetett venni, hogy amikor hátul járattuk a labdát sosem támadták meg, mindíg megálltak félpályánál. Ha ez nem lett volna edzői utasítás akkor nem hiszem, hogy ennyire beállnak.
a Barca ellen mindenki ezt játssza, a Barca viszont mindenki ellen a saját játékát erőlteti. lehet, hogy ez a taktika része, mindenesetre érdekes, hogy mindig ez megy. :roll:
ráadásul a MU-nak is jól jött volna egy idegenben lőtt gól
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.24. 10:54:55

Vito írta: én is ezen pörgök tegnap óta.
nem vagyok biztos abban, hogy a MU direkt bekkelt végig. SAF arca azért nem szokott ennyire vörösbe borulni, a játékosaik sem szokták meg, hogy kiosztanak nekik 5-6 kötényt egy meccsen és az sem jellemző, hogy csupán a meccs egyharmadában legyen náluk a labda.
Nagyon jól tartottuk meg a labdát, ez tény. De azt észre lehetett venni, hogy amikor hátul járattuk a labdát sosem támadták meg, mindíg megálltak félpályánál. Ha ez nem lett volna edzői utasítás akkor nem hiszem, hogy ennyire beállnak.
Hasselbaink
Barça B

2008.04.24. 10:51:56

[auto_cenzúra] volt Iniestát előretolva játszatni, neki Deco helyett kellett volna játszania a kp-án és rizikózni egyet Henry/Krkic-vel elöl. Rengeteg támadás "túl lett spilázva": még egy passz, még egy passz....
Messi lecserélésére szavam sincs, végig veszélyesen játszott, volt benne dinamika.

Az hogy nem kaptunk gólt, rendkívül pozitív, ne feledjük: idegenben szerzett gól (esetlegesen) kettőt ér!!!

Reális esélyünk van a továbbjutásra ez ellen a MU ellen, függetlenül attól, hogy más játék lesz Angliában.

Minga el FCB!!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.24. 10:50:36

ozsimiki írta:
Zozzy 5 írta:
Az agyonsztárolt Rooney-t pedig meg lehet nézni mit tud egy komoly csapat ellen egy komoly meccsen.
:roll: Nézdd már meg milyen poszton nyomta. Több védekező feladatot kapott mint nálunk egyes védők :D Ugyanaz a szitu mint Nálunk Henry szinte az egész szezonban ha így tetszik :wink: Távol áll tőlem,h a M.U.-t védjem,és úgyanúgy szorítottam a BARCA-nak mint te,de nem szeretem ha butaságokat írunk le. Tuti én is szoktam,nem arról van szó.
Nem tartom butaságnak...Sosem néztem annyiba mint a legtöbben. Én nem látok benne akkora egyéniséget mint amekkorát mások. 17 évesen lőtt egy gólt Seaman-nek, ezzel meg is volt a repülőjegye Machesterbe.
Angol kiscsapatok ellen nagyon kemény, rögtön ordít ha nem olyat ítél a játékvezető amit ő szeretne. Meg leanyázza egy mondatban 10szer...Tegnap egy labdát nem tudott átvenni és egy szót nem mert mukkani...És amikor én láttam nagycsapat ellen nagy tét mellett akkor ugyan ekkora semmit nyújtott. Pl. tavaly a Milan ellen. Jó játékos, de ha tényleg akkora sztár lenne mint amekkorának beállítják akkor az ilyen meccsen is húzná a csapatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.04.24. 10:56:37-kor.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.04.24. 10:31:12

Kétarcú meccs volt.
Egyrészről nagyon dícséretes a fiúk hozzáállása, amit tudtak megtettek. Leszedték a jelenleg legjobb formában lévő csatártriót.

Másrészről viszont az a baj, hogy ebben a meccsben kb ennyi volt. Ha még 90 percig játszuk ezt a meccset, akkor se biztos hogy lövünk gólt. Egyszerűen nem volt rendes gólhelyzetünk(talán Eto'o, bár kicsit ki volt szorítva, plusz az is egy egyéni zsenialitásból-Iniesta sarkazása- lett helyzet). Itt látom a fő hibát.Itt már nem működik rendesen semmi. Deco nagyon akart, viszont hihetetlen lassú, rossz volt nézni mennyire esélye nem volt, hogy lefusson egy egy embert, sőt. Így viszont hiába technikás meg minden, leszerelik. A támadójátékunk is kb abból áll, hogy Messi villan e vmit(most nem villant). Amúgy csak meddő mezőnyfölény. A nyári változások elkerülhetetlenek. Új edző, és jópár frissítés előlre(kell egy balszélső gyerek) és kpre.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.24. 09:52:53

No!

A játékosok hozzáállásával nagyon elégedettek lehetünk. Különösen kiemelném Zambrottát, mivel tegnap ugy játszott, ahogy azt már régen tette!
Persze Yaya, Iniesta, Eto'o, Messi meg mindenki kiemelhető akarásban. Yaya egyenesen szenzációs volt! Hihetetlen stabilitást adott ujfent a kp-n.
Messitől azért többet vártam picit.
Henry üde színfolt volt, igyekezett nagyon.
Aminek örülök még, hogy Xavi, Ini és Henry is próbálkozott távolról nem is egyszer! Fontos, hogy végre ezt is igyekeztek a srácok kihasználni.
Kövi meccsen pepótoljuk, és rugunk nekik kettőt figyeljétek meg!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Vito
Llegenda del Barça

2008.04.24. 09:45:15

Boixos írta:most így utólag belegondolva azért akármennyire kedvező ez az eredmény a munak és eleve a bekkelésre játszottak, ezzel együtt azért érdemes volt az öreg fergi fejét megnézni a meccs közben! nem az a nyugodtan hátradőlős, lazulós, jóezabuginekünk fazonja volt. olyan arcizmokat rágott magának, mint amilyen egy bullmasztiffnak van!
tudja azt ő nagyon jól, h ez még egy abszolút nem lefutott történet, és még akármi is lehet, függetlenül attól, h hol lesz a köv. meccs.
én is ezen pörgök tegnap óta.
culinho
Capitá del Barça

2008.04.24. 08:57:26

Szerintem a MU nem elégedett ezzel az eredménnyel, győzni akartak. Kicsit nagy pofával jöttek ide és Sir Alex eltaktikázta magát, mikor három csatárt küldött ki, mégha abból kettő a középpályán játszott is.Pont ez volt a hiba, mivel Roony és a ferdeszemű nem tudott ott hasznos lenni, a Barca dominált a kp-n.Észlelték ezt ők is meccs közben és az lett az eredménye, hogy behúzódtak és ha néha hozzájuk került a labda akkor gyermeteg módjára elszórakozták. Nekem ez azt mutatja, hogy meg voltak zavarodva.Nem ehhez szoktak.Otthon se lesz sokkal könnyebb dolguk.A mi nagy fogyatékosságunk: a támadójáték.Erőltetik a tőkéletesen kijátszott helyzetet, de már régóta nincs meg az ehhez szükséges pontosság.
orska
Jugador del Barça

2008.04.24. 08:42:47

Meglehet ez a továbbjutás. Végre masszív volt a védelmünk és meglepően keveset hagytuk érvényesülni a jelenleg legjobb formában levő csapatot.

Zambi és Yaya fantasztikus volt, szerintem Deco sem volt rossz. Most látszott hogy amikor C Ronaldot skerül kikapcsolni akkor eléggé gyengén muzsikál a MU támadójátéka. És ami nem utolsó a hozzáállás példás volt minden egyes játékos részéről, ami már fél siker egy olyan kaliberű csapatnál mint a Barca.

Már alig várom a second leg-et....
culinho
Capitá del Barça

2008.04.24. 08:42:36

Nem vagyok elkeseredve a o-o miatt. Úgy érzem továbbjutunk.Jobban féltem az első meccstől, mint az idegenbelitől.Ne feledjétek a MU élet-halál meccset játszik hétvégén a Chelsea-vel és lehet ugyanaz lesz velük, mint egy éve, mikor lépni nem tudtak az elődöntőben a Milan ellen.Most végre szerezhettek egy kis önbizalmat a fiúk, hogy képesek felvenni a versenyt az agyonsztárolt angolokkal.
gonosz
Jugador d'estrella

2008.04.24. 08:30:52

Mindkét elődöntő-odavágónak megvan a negatív hőse, a keddinek
Riise, a tegnapinak C. R.!!!
Csak hogy maradjanak izgalmak a visszavágókra is...
Mindkét meccs komoly előadásnak ígérkezik!!!
Krojfotok falfehér lesz a MU-Barcán, az tuti!!![/quote]

Hát igen.....szerencsétlen Riise! Mondjuk szép mozdulat volt, meg kell hagyni! :)
A visszavágó kemény lesz! Már most is szétizgultam az agyam, kedden meg majd pfff.....
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.24. 07:44:11

most így utólag belegondolva azért akármennyire kedvező ez az eredmény a munak és eleve a bekkelésre játszottak, ezzel együtt azért érdemes volt az öreg fergi fejét megnézni a meccs közben! nem az a nyugodtan hátradőlős, lazulós, jóezabuginekünk fazonja volt. olyan arcizmokat rágott magának, mint amilyen egy bullmasztiffnak van!
tudja azt ő nagyon jól, h ez még egy abszolút nem lefutott történet, és még akármi is lehet, függetlenül attól, h hol lesz a köv. meccs.
azt meg nem tudom, h besz.rt-e ronaldo amikor a 11est melléküldte, vagy sem, de hogy verseltek neki keményen és szídták, mint a bokrot, az tuti. nem egy olyan szakasza a meccsnek, amikor határozottan lehetett hallani a puta, puta kifejezéseket.
ez a kölyök sem fog idejönni játszani. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.04.24. 06:56:13

azert naon nem mind1 h old traffordon telthaz v a camp nouban.... azert 20 ezer embert csak ugy ni elhanyagolni...:)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.04.24. 06:25:18

Komáim!!!
Most Varga Tomcsival nem biztos, hogy egyetértek a "barna gatyó"
szempontjából C. R. esetében, mivel a Nou Camp-béli full ház
neki nem hiszem, hogy probléma lett volna, annál is inkább,
mivel hétről hétre teltházak előtt játszik az Old Traffordon,
ráadásul ez a nézőszám csak töredéke annak, amekkora tömeg
figyelemmel követi őt a televíziókon keresztül, ami a tegnapi
napon ráadásul akár egy-két milliárd embert is jelenthetett
potenciálisan, ezért ez a dolog nem hiszem, hogy játszott nála!!!
C. R. pár éve meghatározó médiajelenléttel bír, megszokhatta
rendesen, volt rá ideje, a tizi pedig azért maradhatott ki, mert
oda akarta rúgni, ahonnan a szirtisas sem fogja ki, nemhogy
Valdés kománk!!!
Mindkét elődöntő-odavágónak megvan a negatív hőse, a keddinek
Riise, a tegnapinak C. R.!!!
Csak hogy maradjanak izgalmak a visszavágókra is...
Mindkét meccs komoly előadásnak ígérkezik!!!
Krojfotok falfehér lesz a MU-Barcán, az tuti!!!
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.24. 06:23:57

Lehet a MU ugy játszott ahogy idegenben kell, de nekem ugy tünt mint amikor egy falusi kiscsapat a jobb otthonában ki akarja bekkelni a meccset.
Azért nehéz lesz a visszavágó, de lehet bizakodni. Nem tagadom tartottam tőlük. Ha ilyen hajtással mentünk volna ki a bajnokikon, most mi vezetnénk a tabellát.
Fecó
breywol
Jugador del Barça

2008.04.24. 01:15:23

Azt mondom srácok, hogy jobb ez a 0-0, mintha nyertünk volna 1-0-ra. Eléggé baromságnak hangzik, de amire én gondolok az az, hogy talán így nem leszünk annyira arcosak, nem engedjük teljesen magunkra őket. Persze ezt én sem gondolom teljesen komolyan, de bízok benne, hogy végül jól fog elsűlni.

Nagyon jó volt az igazi oldalát látni újra Zambrottának. Nem tartottam jó cserének viszont Messi lehozatalát. Tisztában vagyok vele, hogy sérült volt, de akkor is... Ha továbbjutunk és Ő kisárgul a döntőre én fejbe lövöm magam. Amilyen szerencsétlen vagyok még ez is megeshet. De pssszt, továbbjutunk és Messivel játszuk a döntőt is :) Csak pozitívan!!! :) Deco hozta a formáját. > Eladott labdák, értelmetlen labdacipelések, sötöbö. Már félidőben le kellett volna hozni, helyére pedig Henryt küldeni. Nem hiszem, hogy egy bl-elődöntő egy 17éves játékosnak való. Szegény Krkicsen látszik még nagyon a rutintalanság. De majd idővel beér.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.24. 00:52:26

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.23. 23:31:48

Jah, ha hétvégén nem megy, akkor meg a keddi sorsdöntőre pihentek rá... :D Egyszerűen fostak... ha kijönnek, és Messinek vagy Eto'o-nak adnak egy kis területet, az nagyon könnyen visszaüthet.
aynas
Capitá del Barça

2008.04.23. 23:26:56

a mu azt játszotta amit kell. minden csapat védekezik ellenünk 9 emberel. nekik hétvégén döntő meccsük lesz, ahol meglehet nézni az iramot. arra a meccsre itt szépen rápihentek.
szánalmas, hogy már hetek óta nem tudunk itthon gólt rúgni. az értékes szabadrúgásokat nem tudjuk kihasználni. az utolsó passzokat rendre elrontjuk a kapu előtt.
abidalnak meg jó lenne, ha valaki elmagyarázné, hogy paraszt módta nem csúszkálunk be a 16-oson belül. majdnem összehozott egy tizit.
a továbbjutásunkra 30% esélyt látok.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.23. 23:17:09

senzu írta:valaki be tudná írni a labdabirtkolási arányt?
64-36% a hivatalos statisztika szerint, 17-6 a kapura lövési arány.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.23. 23:17:00

senzu írta:valaki be tudná írni a labdabirtkolási arányt?
asszem 64-36.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.23. 23:16:26

Rivaldo11 írta:Volt egy szituáció, amikor ha Eto'o elesik, tizenegyest kaphattunk volna. Samu ehhez túl őszinte játékos, ráadásul abban a pillanatban az tűnt jó megoldásnak, ha továbbmegy. Csak így utólag "kihagyott helyzetnek" tűnik...
Igen, nekem is megfordult a fejemben. Céronaldo legalább egy duplaszaltót bevetett volna a végén egy leszúrt Rittbergerrel megspékelve. De, tudjuk: a Barca több, mint egy klub. Büszke vagyok Samura! CR elbújhat mellette.
Kép
senzu
Entrenador del Barça

2008.04.23. 23:15:48

valaki be tudná írni a labdabirtkolási arányt?
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.04.23. 23:15:13

Hát a döntésre Angliába kerül sor. Én a védelem mind a négy tagjába nagyon meg voltam elégedve. Nagyon féltem, hogy bakizni fognak. Azért Milito bakizott egy nagyot szerencsére azt megúsztuk. Támadásokon van még mit fejleszteni. Nagyon jó lett volna gólt szerezni de azért olyan sok helyzetünk nem volt. Egy hét múlva teljesen más mérkőzést láthatunk majd.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.04.23. 23:13:40

Volt egy szituáció, amikor ha Eto'o elesik, tizenegyest kaphattunk volna. Samu ehhez túl őszinte játékos, ráadásul abban a pillanatban az tűnt jó megoldásnak, ha továbbmegy. Csak így utólag "kihagyott helyzetnek" tűnik...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése