Alapjában én egy nagyon pesszimista ember vagyok. És sajnos most sem látom esélyét annak hogy továbbjutunk

Meg is indokolom hogy miért gondolom így:
-Kapusok:
-Valdes hajlamos a hibákra. Van 4-5 jó meccse, de a 6.-on becsúszik egy potya.
-Ez EvdS-ra nem igaz. Klasszis kapus, aki több mint 10 éve van a csúcson. Nem hinném hogy bárkinek is be kellene mutatni a képességeit
-Védelem: Egyértelműen gyengébb a védelmünk most mint a United-é.
-Zambrotta sokat kolbászol fent. Ott majd jön nekünk Nani vagy Ryan közlegény.
-Brown mostanában jól játszik. Nem támad, de azt a feladatot ellátja CR. Jut ideje a védekezésre. Amit mostanában egész jól megold.
-Marquez tavaly a Pool ellen is bizonyította hogy "lehet rá számítani". Remélem hogy jobb napot fog ki szerdán.
-Ferdidand az no comment.
-Milito amikor jó napot fog ki akkor biztos pont. De elég sűrűn van olyan megmozdulása hogy a hajamat tépem. Az utóbbi időben is sokat bizonytalankodik.
-Piquet talán az egyetlen gyenge láncszem, de ha ő nincs akkor valahonnan előbukkan Ferdinand.
-Abidal szerintem nem fogja tudni megállítani CR-t. Arra a szélre ki kell találni valamit mert Mr. Selyemfiú és Nagyarc gyakran át fogja játszani és le fogja futni Abidalt.
-Evra szintén no comment. Szerintem jelenleg a legjobb balhátvéd a világon. Támadásban is ott van és védekezésből is kiveszi a részét.
-Középpálya. Itt van egy kis esélyünk. A középpálya kb egálban van.
-Csatársor:
-Henry rutinja sokat érhet. Ha játszik egyáltalán. Ha nem akkor Iniesta jön majd fel csatárnak és Guddy lesz az egyik kp. De akkor jaj nekünk
-Giggs gyorsasága nem a régi, de beadásai félelmetesek.
-Eto'o egyedül kevés lesz a Piquet-Ferdinand darálóban. Nagy formában játszik ő is, ami a góllövést illeti. De ha nem kapja meg azt a támogatást, ami egy MU ellen szükséges lenne, akkor nem sok esélye lesz a gólszerzésre.
-Rooney képes lesz teljesen összekavarni a Marquez-Milito párost. Azon kívül rendkívül kemény, agresszív és gólérzékeny. Mindenhol ott van ahol nem kéne.
-Messi pedig nagyon nagyot fog küzdeni Evra-val. Mindenki azt mondja hogy Messi vs CR. Én azt mondom hogy inkább Messi vs Evra. Ha Messit nem fogja bírni megfogni a francia, akkor azon a szélen hatalmas esélyeink lesznek a gólszerzésre. De mégis azt mondanám hogy a francia az esélyesebb. Gyors, jól helyezkedik, megvan a kellő rutinja, és agresszív( jó értelemben) Messinek nagyon kemény dolga lesz vele.
-CR az esélyese az Abidallal szembeni párharcnak. Ha őt ki tudjuk kapcsolni akkor van esélyünk. Amilyen formában játszik mostanában és amilyen mértékben termeli a gólokat....jaj
Pesszimista vagyok, de azért mint igazi Barca szurkoló, nagyon remélem hogy továbbjutunk.