2008.03.21. 13:30:29
No muszáj kifejtenem a véleményem, mert az asszonynak hiába mondom, (bár bólogat megértő kerek szemekkel) hozzáértő fülekre vágyom... Akik azt mondták, hogy Ronaldinhot akkor is játszatnia kéne, ha félrészeg, mert még úgyis jobb például Gudjohnsennél, az nyílván csak viccelt, vagy nem sokat konyít a dolgokhoz. A csapatmorál érdekében példás büntetés járna neki, és nem tudom, igaz-e, de azt hallottam, hogy heti egy-két buliban sokan benne vannak. Az ilyen megengedhetetlen. Capello tavalyi húzása lehet mérvadó. Valószínűleg sokunknak szívéhez nőttek azok a játékosok, akik két-három éve egész Hispániát majd Európát elverték. Meg kell tudni szabadulni tőlük. Ronnie-t száműzném a tarcsiba, ott egy-két hét alatt kiderülne, hogy ő most akkor hajlandó tovább küzdeni, és lehet bízni benne, vagy elindult egy végeláthatatlan lejtőn, amiből már nincs kiút, és mielőbb tovább kéne adni rajta, amíg van olyan balfék, aki fizet érte. Félreértés ne essék, tisztelem, becsülöm, szeretem, de úgy érzem, már így is túl sok minden felett hunytunk (igaz, jó szándékkal) szemet. Abidal és Touré formahanyatlása szembeötlő. Iniesta, Eto'o és Xavi az, aki fazont szab jelenleg a játéknak, de Eto'o is csak akkor, ha visszalép a labdáért, másképp nem jut el hozzá soha. Henryt a padon jegelni óriási luxus! Krkics technikás, kreatív, de nem gondolom, hogy ilyen éles meccseken a kezdőben kellene rá számítani. A nagy emberek tanulnak a saját hibáikból, arról lehet őket megismerni, hogy önkritikát gyakorolnak. Most tényleg egy-két héten belül kiderül, hogy Rijkaard nagy ember-e. A védelem összeállításához annyira nem értek (megjegyzem: én Puyolt játszatnám a jobb, és Sylvinhot a bal oldalon), de a középpályán és elöl sokkal többet ki lehetne hozni a csapatból (még Deco, Ronnie és Messi hiányában is). Összességében azt mondom, ha nem sikerül valami óriási csoda folytán feljavulni az utolsó két hónapra, akkor be kell újítani. Rijkaard, Zambrotta, Márquez, Ronaldinho, Edmilson, Gudjohnsen mehet... Mourinho pedig megpróbálhatja majd gatyába rázni a bandát, ebben segítségére lehetne egy betonkemény középső védő, hogy Puyol végre "hazatalálhasson", egy valóban minőségi cserecsatár (Dos Santost és Krkicset kölcsön kéne adni), valamint egy vérbeli irányító középpályás. Talán Lampard?