Barça a Bajnokok Ligájában
hat ha egy ilyen mecs utan nem tudtok orulni a csapatnak ahogy jatszotak hajtotak es akartak a gyozelmet akkor elege rosszul erezhetitek magatokat Barcelona szurkolo letetekre
meg a Madrit szurkolo,nemet komentar is csak a Barcarol aradozott egesz mecs alatt es eleg szomorunak tartom hogy egy ilyen mecs utan is csak hibakat keresnek egyesek
nagyon jo mecs volt es jo foci roszabbat soha ne lassak
meg a Madrit szurkolo,nemet komentar is csak a Barcarol aradozott egesz mecs alatt es eleg szomorunak tartom hogy egy ilyen mecs utan is csak hibakat keresnek egyesek
nagyon jo mecs volt es jo foci roszabbat soha ne lassak
-
- Eurobarca Staff
Hiába, nekem mindig igazam van
Nemrég írtam, hogy a csapatba nem védő kell, hanem egy támadó-szervező játékos, mert egy csapatot leginkább a támadójátéka miatt szoktak emlegetni.
Ez most ismét bebizonyosodott.
Eddig a védelem kitűnően működött, és csak a hátsó alakzatnak köszönhetjük nagy %-ban, hogy most is ilyen jól állunk.
Erre ma a szezon leggyengébb produkcióját nyújtják Militoék, és mégis mindenki a Barçát dicséri. Csak azért, mert a támadójáték végre úgy működött, ahogy annak minden meccsen kéne.
Ez az élet rendje, állhat bárki hátul, mert a nagy dolgok ott elöl dőlnek el. A Real Madrid is nem véletlenül volt olyan sikeres a hírhedt védelmével...
De ez az élet rendje. Egy jó védelemmel ott lehetsz az elit sarkában, de egy jó támadósorral te lehetsz az elit!

Nemrég írtam, hogy a csapatba nem védő kell, hanem egy támadó-szervező játékos, mert egy csapatot leginkább a támadójátéka miatt szoktak emlegetni.
Ez most ismét bebizonyosodott.
Eddig a védelem kitűnően működött, és csak a hátsó alakzatnak köszönhetjük nagy %-ban, hogy most is ilyen jól állunk.
Erre ma a szezon leggyengébb produkcióját nyújtják Militoék, és mégis mindenki a Barçát dicséri. Csak azért, mert a támadójáték végre úgy működött, ahogy annak minden meccsen kéne.
Ez az élet rendje, állhat bárki hátul, mert a nagy dolgok ott elöl dőlnek el. A Real Madrid is nem véletlenül volt olyan sikeres a hírhedt védelmével...
De ez az élet rendje. Egy jó védelemmel ott lehetsz az elit sarkában, de egy jó támadósorral te lehetsz az elit!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Andris
- Adminisztrátor
Van benne vmi...Enrique írta:
Azért ezzel vitatkoznék... Tény, Puyolt megforgatták rendesen mindkét gól előtt, de utána legalább még ketten ott szerencsétlenkedtek mellette a beadás előtt, utána pedig mindkétszer a megrendíthetetlen Militó maradt le, elég csúnyán...

Nemtudom mért így maradt meg bennem, de gondolkodás nélkül jöttek ezek a vélemények...

Am. kihagytam az előbb Samut, de h mért

Ő is jól nyomta, amint beállt, felvette a ritmust. Jól forgatta a védőket, adott egy fél gólpasszt Messinek és Henrynek, az 1ikből gól is lett, egy mindenképp kijön belőlük tisztán.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- senzu
- Entrenador del Barça
nem tudom, melyik topikba írjam be,de:
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... 3-re_sport
Celtic - Barca teljes összefoglaló
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... 3-re_sport
Celtic - Barca teljes összefoglaló
Hatalmas győzelem, ami erőt adhat a srácoknak! Gyönyörű volt, le a kalappal a fiúk előtt!
Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Barça B
Szerencsére egy sportbárban élőben láttam ameccset viszont az eurobarca kommentárján kívül mást nem olvastam.
1. Leszögezem, hogy 1-2 t vártam így a 2-3 mal még inkább elégedett vagyok DE:
2. A védelem nem állt a helyzet magaslatán. 2 Celtic helyzet 2 gól.
3. A helyzetkihasználás most is elég rossz volt.
Hogy miért sikerült mégis nyertni?
1. Ha valami a legjobb volt a szezonban az a csapat mentalitása. 90 percig futottak hajtottak küzdöttek.
2. Ilyen szintű csapat mint a Celtic biztosan nincs a primera divisionban. Vagy megfordítva nincs olyan spanyol első osztályú csapat aki ellen bármelyik csapat idegenben olyan nyomasztó fölényben tud játszani mint ami a mai meccsen volt
Ergó. a csapat szerintem magához képest csak küzdeni tudásban volt jó (ami nem kevés) játékban nem, de az osztálykülönbség miatt ez is bőven elég volt.
U.i Én amióta megláttam Messi rajongó vagyok és ma is milyen jó volt. De azért a csemege Titi szeemtelen gólja volt
1. Leszögezem, hogy 1-2 t vártam így a 2-3 mal még inkább elégedett vagyok DE:
2. A védelem nem állt a helyzet magaslatán. 2 Celtic helyzet 2 gól.
3. A helyzetkihasználás most is elég rossz volt.
Hogy miért sikerült mégis nyertni?
1. Ha valami a legjobb volt a szezonban az a csapat mentalitása. 90 percig futottak hajtottak küzdöttek.
2. Ilyen szintű csapat mint a Celtic biztosan nincs a primera divisionban. Vagy megfordítva nincs olyan spanyol első osztályú csapat aki ellen bármelyik csapat idegenben olyan nyomasztó fölényben tud játszani mint ami a mai meccsen volt
Ergó. a csapat szerintem magához képest csak küzdeni tudásban volt jó (ami nem kevés) játékban nem, de az osztálykülönbség miatt ez is bőven elég volt.
U.i Én amióta megláttam Messi rajongó vagyok és ma is milyen jó volt. De azért a csemege Titi szeemtelen gólja volt

-
- Director del Fútbol
legyen igazad. azt hiszem ez az amiben minden Barca-drukker egyetért! Mert ha ellentétesen is fejezzük ki az érzéseinket, a vágyunk ugyanaz itt a fórumon: jó csapat, sikerek, szép foci, eredmények.
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- Entrenador del Barça
k.. de kivancsian varom az kov 2-3 meccset... sztem a zaragozai es a mai gyozelem elhitette a fiukkal h van mit keresniuk ebben a szezonban.. mind3 fronton... eleg nagy a keretunk remek jatekosokkal... kicsit ertetlenkedve allok azok elott a hsz-ok elott is akik a kezdo 11-et v a csereket biraljak... mert ok mitnha csak az aktulais meccsre konrenctralnanak.... figyelmen kivul hagyva h 3 sorozatban kell mostmar hetente 2 meccsen alandoan maximumon teljesiteni.... evente 50-60 meccs, az nem keves.... tul nagy figyelmet szenteltek 1-1 jatekosnak... amikor kikaptunk ebben a szezonban v rosszul jatszottunk... azt soha sem 1 ember miatt tettuk... hanem a csapat mondott csodot....
-
- Director del Fútbol
Tökéletes duma:)senzu írta:idézet goal.com hozzászólásokból:
"Sam London Sensational. Absoloutley brilliant. Celtic have lost 2 games at home in the history of the CL - both to Barca. Henry left Arsenal to win the CL and boy he will this season. Ronaldinho was superb, whilst Messi and Henry were from another planet. Thierry Henry's finish was out of this world, how many times he did that at Arsenal. Deco was brilliant so intelligent. Only dissapoint was Valdes mistake. Messi = puskas + maradona. "
Celtic have lost 2 games at home in the history of the CL - both to Barca.
OWNED!
- senzu
- Entrenador del Barça
idézet goal.com hozzászólásokból:
"Sam London Sensational. Absoloutley brilliant. Celtic have lost 2 games at home in the history of the CL - both to Barca. Henry left Arsenal to win the CL and boy he will this season. Ronaldinho was superb, whilst Messi and Henry were from another planet. Thierry Henry's finish was out of this world, how many times he did that at Arsenal. Deco was brilliant so intelligent. Only dissapoint was Valdes mistake. Messi = puskas + maradona. "
OWNED!
OWNED!
-
- Director del Fútbol
Én is a kritikusok, inkább úgy fogalmazok, realisták között vagyok, de picit pesszimistább formában. Ettől még spec bármikor is volt erős kritikám, mindig hozzátettem, hogy ha nincs igazam, vagy elindulunk felfele, elsőként fogom elismerni, hogy tévedtem. Most nehogy azt hidd, rögtön benyaltam a nyalókát a Glasgowban történtek után. Nem állítom, hogy rend van és minden a miénk lesz, mert ahhoz még tucatnyi ilyen meccs kell, hogy legyen. Pusztán nagyon tetszett ma végre a meccs, jólesett HOSSZÚ IDŐ UTÁN megnézni a Barca meccsét, mert nem arról szólt, hogy ülök és keseregve várom, hátha begyötrünk 1 gólt, hanem élveztem még a hátul lévő passzokat is.mindorokke_barca írta:de gekkodan.... ...
Nem jelentem ki, hogy rendben van minden, mert ahhoz ez nagyon kevés volt, talán egy apró lépés. De bízok a legjobbakban!
-
- Entrenador del Barça
de gekkodan.... minden meccset megnezek amikor van ra lehetosegem, es nekem sem tetszett a jatek... es tudtam h nem a helyes uton jartunk.... de egy vicc ami folyt a barca igazolasok2007-2008 topicban.... sokan a fel csapatot elkuldtek volna mar es uj sztarokat akartak itt latni.... elotte meg a rijkaard topicban az edzot szidjak h ilyen kerettel tobbre kene kepesnek lennunk... akkor elegedettek is a kerettel meg nem is... teljesen hangulatemberek es nem szeretem az ilyet... akiket a pillanatnyi erzelmi valtozasok iranyitanak.... amikor 90% szidta az edzot a jatekosokat...paran kialltunk a csapat mellett mert lattunk potencialt a jatekban.... az edzoben... a jatekosokban.... nagyon orulok ennek a mai estenek amiatt is h hatha lassan tenyleg belatjak itt paran h nem az edzovel, nem a taktikaval volt nalunk a gond.... csak az onbizalom ami hianyzott... az alando kritikusoknak uzenem h jatekt minosegetol fuggetlenul az elmult 3 idegenbeli meccsunkrol 7 pontot hoztunk el egytol egyig nagyon nehez palyan... sevilla, zaragoza, celtic.... es mit volt ma legjobb hallgatni? a 79ik percben az 1900 barca drukker hangjat... akik messi nevet skandaltak es majdnem olyan tisztan hallatszott mint a camp nouban.... valosaggal kirazott a hideg h glasgowban mire kepes a kozonseg.... ugy gondolom h ez peldat kene statualjon itt sokaknak... ez a kitartas, ez a biztatas...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
lionelmessi19 írta:Puyol: szanaszét szivatták az első félidőben, szinte mindkét gólt az ő szerencsétlenkedéséből kaptuk. evvan. Visca el Puyol![]()
Milito: stabil, profi, megrendíthetetlen.

Azért ezzel vitatkoznék... Tény, Puyolt megforgatták rendesen mindkét gól előtt, de utána legalább még ketten ott szerencsétlenkedtek mellette a beadás előtt, utána pedig mindkétszer a megrendíthetetlen Militó maradt le, elég csúnyán...
Amúgy ennyi, ez az igazi Barca, kár hogy nem lehet mindig így játszani.

- senzu
- Entrenador del Barça
Ronaldinho is nagyon jól játszott, milyen passzokat osztott
sőt, még a labdáért is futott !
és mosolygott is
ja, és Henry gólja tényleg megváltoztatta a meccs ütemét, nem kis önbizalmat adhatott a srácoknak és neki is
gyönyörű gól volt !

sőt, még a labdáért is futott !
és mosolygott is

ja, és Henry gólja tényleg megváltoztatta a meccs ütemét, nem kis önbizalmat adhatott a srácoknak és neki is
gyönyörű gól volt !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára senzu 2008.02.20. 23:20:21-kor.
-
- Director del Fútbol
Vagy félreértesz minket, vagy nem nézted az utóbbi hónapok és évek meccseit. Hétről hétre ott ülsz a TV előtt és látod, ahogy a kedvenc csapatod vergődik, nevéhez méltatlanul, ötlettelenül játszik és szenved a pályán. Hát ehhez képest ez a mai győzelem olyan volt, mint egy álom. És azt mondom én sem vagyok az optimistább fórumozó, ezt tudják rólam már itt sokan, főleg a Rijkaard-topicból, de ami tény az tény. Ma nagyon szép estét kaptunk a csapattól.mindorokke_barca írta:tenyleg jo meccs volt.. orulok a sikernek... bar en mindig pozitivan allok hozza a dolgokhoz... viszont ez nem tetszik h mindenki atesett a lo tuloldalara... nem az zavar h orultok, h boldogga tesz benneteket a csapat, hanem az h ha nem jatszunk ilyen jol... akkor a tamogatas... batoritas helyett csak a kritizalas es blamalas folyik itt... teljesen szelsosegesen reagaltok a kulso tenyezokre, sztem ez nem vmi jo dolog...
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Lehet szídni Decot, de vele a középpályán sokkal támadóbb futballt játszunk, mint nélküle. Támadó fociból meg lehet élni, védekezőből nem, ahogy ezt jópár spanyol bajnokin bemutattuk. Deco egészen zseniálisan osztogatott a 2. félidőben. Kicsit érthetetlen, hogy miért akkor cserélték le... Ha a szünetben van a csere, akkor egy szóvak sem tenném szóvá.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- senzu
- Entrenador del Barça
te pszichológiára vagy szociológiára jársz?mindorokke_barca írta:tenyleg jo meccs volt.. orulok a sikernek... bar en mindig pozitivan allok hozza a dolgokhoz... viszont ez nem tetszik h mindenki atesett a lo tuloldalara... nem az zavar h orultok, h boldogga tesz benneteket a csapat, hanem az h ha nem jatszunk ilyen jol... akkor a tamogatas... batoritas helyett csak a kritizalas es blamalas folyik itt... teljesen szelsosegesen reagaltok a kulso tenyezokre, sztem ez nem vmi jo dolog...

amúgy tényleg az van amit leírtál, de az utóbbi 1 év meccsei után ÖRÖM volt nézni, ahogy leiskolázzuk a celticet
ráadásul a meccsen voltak olyan POZITIV jelek, amik bizakodásra adnak okot
megjelent a fény az alagút végén, csak el kell érnünk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára senzu 2008.02.20. 23:09:41-kor.
-
- Entrenador del Barça
tenyleg jo meccs volt.. orulok a sikernek... bar en mindig pozitivan allok hozza a dolgokhoz... viszont ez nem tetszik h mindenki atesett a lo tuloldalara... nem az zavar h orultok, h boldogga tesz benneteket a csapat, hanem az h ha nem jatszunk ilyen jol... akkor a tamogatas... batoritas helyett csak a kritizalas es blamalas folyik itt... teljesen szelsosegesen reagaltok a kulso tenyezokre, sztem ez nem vmi jo dolog...
-
- Director del Fútbol
Jó ez az eredmény, innen simán tovább kell jutni, még a cserecsapattal is
Szépek voltak a gólok.
A második Celtic-gólt én nem varrnám Valdes nyakába. A gyerek beletette a fejét, az meg pont a legjobb ívben hullott a kapuba. Erre nem lehet számítani...

A második Celtic-gólt én nem varrnám Valdes nyakába. A gyerek beletette a fejét, az meg pont a legjobb ívben hullott a kapuba. Erre nem lehet számítani...
Ha vki kíváncsi a gólokra és a szebb megmozdulásokra:
http://www.rojadirecta.com/foros/viewtopic.php?t=35570
http://www.rojadirecta.com/foros/viewtopic.php?t=35570
Igen, ma jó volt a játék. Én valahogy mindíg bizakodó vagyok.
Barca,Barca,Baaaarca!
-
- Director del Fútbol
Minden szavaddal egyetértek! Kösz, hogy levettél néhány terhet a vállunkróllionelmessi19 írta:Nem 4-0, viszont tanári játék volt...![]()
Rég láttam így játszani a Barcelonát. Pedig annyira nem védekezett gyengén a Celtic.
Egy rövid értékelés a játéksokról: