Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
Sziasztok!
a port.hu-n van egy Spanyol Kupa közvetítése pont a Barca meccs idejére!Az a Barca-Sevilla?Mert csak regelt felhasználók láthatják a műsor tartalmát!Előre is kösz!
a port.hu-n van egy Spanyol Kupa közvetítése pont a Barca meccs idejére!Az a Barca-Sevilla?Mert csak regelt felhasználók láthatják a műsor tartalmát!Előre is kösz!
.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Én örülök neki. Csak mondom hogy közeljövőben lehetne ezen kicsit csiszolni.messi1918 írta:Meg mindig van atmoszféra hang,és nem is kell azon imádkozni,amikor elmegy a kép hogy a csapatod ne kapjon gólt,de örüljünk,hogy legalább ilyen van(szezon eleje)Ronaldinho&Barca írta:Én annak örülnék ha legalább a minősége olyan lenne a spanyol meccsek közvetítésének mint pl: az angol bajnokságé. Sokkal tisztább és szebb a kép.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Meg mindig van atmoszféra hang,és nem is kell azon imádkozni,amikor elmegy a kép hogy a csapatod ne kapjon gólt,de örüljünk,hogy legalább ilyen van(szezon eleje)Ronaldinho&Barca írta:Én annak örülnék ha legalább a minősége olyan lenne a spanyol meccsek közvetítésének mint pl: az angol bajnokságé. Sokkal tisztább és szebb a kép.
..................................
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Én annak örülnék ha legalább a minősége olyan lenne a spanyol meccsek közvetítésének mint pl: az angol bajnokságé. Sokkal tisztább és szebb a kép.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Eurobarca Staff
Pénz beszél...messi1918 írta:Azt nem tudja valaki,hogy jövőre visszatudja-e venni a Sport Tv az angol meccseket,vagy ez már örökre Eurosport 2????
Aki többet ad a közvetítési jogokért, az fog közvetíteni, de a Sport TV egyre színvonaltalanabb, a Sportklubbal felesben adja a spanyol bajnokságot, eltűnt a német bajnokság is, az angol is, és azért ez nem kis pénz, nem tudom, hogy hova tűnt. Gondolom egy része ment a NFL-re, de NBA, NHL addig is volt. Helyette inkább leadja a portugál, holland, francia(nem tudom ki szerkeszti, de az egy órás összefoglaló nagyon nagyon unalmas szokott lenni, annyira vontatott, pedig a francia bajnokságból lehetne pörgősebb anyagot kreálni szerintem) meg tudom is én, hogy milyen összefoglalóka, szökőévente egy-egy meccset az említett bajnokságokból. Ráadásul állandóan Top Shop megy, amiből nem kis pénzt akasztanak. De azért közönségcsalogatónak van még magyar foci is...Hoppá

Szerintem az ES2 nem egy évre írt alá, de ha lejár az a szerődés újra lehet pályázni bárkinek.
A Sportklubb, igaz, hogy nagyon másolja a SportTV-t(már ott is van póker), de sok jó műsor szokott lenni, igaz, hogy a STV mögött csak a második (NFL-College Football, NBA - Euroleague, stb), de látni rajtuk, hogy sokat áldoznak erre, persze az RTL-nek van miből...Ott az egyetlen, ám annál hatalmasabb probléma a kommentátorokkal, műsorvezetőkkel, szakértőkkel van. Bár őket nem nevezném azoknak. Ha lenne ott is egy színvonalas csapat, szerintem a SportTV-t lazán verné, de így...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Kössz szépen,hát akkor még minimum három évig nem nézek angol bajnokikat.Na nembaj,itt van a Barca!sasi1 írta:Jövőre egészen biztosan nem, mert 3 évre adják a jogot.................messi1918 írta:Azt nem tudja valaki,hogy jövőre visszatudja-e venni a Sport Tv az angol meccseket,vagy ez már örökre Eurosport 2????
..................................
Jövőre egészen biztosan nem, mert 3 évre adják a jogot.................messi1918 írta:Azt nem tudja valaki,hogy jövőre visszatudja-e venni a Sport Tv az angol meccseket,vagy ez már örökre Eurosport 2????
Kedden a Sport1 adja 21:00-tol a kupameccsünket...........
-
- Eurobarca Staff
A kérdéseket megelőzvén, akinek nincs Sportklubja, a következő linkek között keresgéljen:
GolTV
Myp2p
Goltipp - csak 19:55-től! Ha problémád van a lejátszással
Rojadirecta - Kiválsztod a meccset, és utána 20 lehetőség közül választhatsz
Gol TV IE!
TrueSport IE!
GreatSport IE!
Guangdong IE!
Esetleges lejátszók:
Sopcast
PPMate
TVUPlayer
PPStream
TVAnts
UUSee
SinaPlayer
Ezekután bárminemű internetes meccsnézéssel kapcsolatos kérdést szó nélkül törlünk, mert elegünk van abból, hogy egyesek lusták visszaolvasni akár egyetlenegy hsz-t is (igen történt már ilyen) ahhoz, hogy megtudják, hogyan is nézhetik neten a meccset, úgyérzem ők meg is érdemlik a sorsuk.
A többieknek jó szórakozás!Remélem tudtam segíteni. Akinek esetleg bármelyik elindul élvezhető minőségben, akkor kérem jelezze egy hsz-el, ezzel is megkönnyítve a többiek dolgát.
GolTV
Myp2p
Goltipp - csak 19:55-től! Ha problémád van a lejátszással
Rojadirecta - Kiválsztod a meccset, és utána 20 lehetőség közül választhatsz
Gol TV IE!
TrueSport IE!
GreatSport IE!
Guangdong IE!
Esetleges lejátszók:
Sopcast
PPMate
TVUPlayer
PPStream
TVAnts
UUSee
SinaPlayer
Ezekután bárminemű internetes meccsnézéssel kapcsolatos kérdést szó nélkül törlünk, mert elegünk van abból, hogy egyesek lusták visszaolvasni akár egyetlenegy hsz-t is (igen történt már ilyen) ahhoz, hogy megtudják, hogyan is nézhetik neten a meccset, úgyérzem ők meg is érdemlik a sorsuk.
A többieknek jó szórakozás!Remélem tudtam segíteni. Akinek esetleg bármelyik elindul élvezhető minőségben, akkor kérem jelezze egy hsz-el, ezzel is megkönnyítve a többiek dolgát.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
a goltv a legjobb
- Fernando
- Llegenda del Barça
SopCast-es linket nemtud valaki? a rojadirectás nemjönbe 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
a gol tv melyik progin megy?
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Nekem most eleve be sem indul a GolTV. Pedig egyértelűen az a legjobb. Mondjuk egyelőre nem találtam működő stream-et, elég para.
Valaki valami?
Nah, most már megy a GolTV. Mondjuk zabálja a full feltöltést, kevés a seed. De ahogy hallottam az öreg Ray tolja majd.
Valaki valami?
Nah, most már megy a GolTV. Mondjuk zabálja a full feltöltést, kevés a seed. De ahogy hallottam az öreg Ray tolja majd.

- ruszok
- Jugador del Barça
ahoj girlsz end bojsz,
nem tudja valaki, a goltv lelkes nézői előnyben, hogy érdemes e letölteni a frissítését a pvu player-nek. mert fél éve megtettem, de akkor rosszabb lett a minősége mint volt, és most inkább megkérdezem,hogy megéri-e vagy nem e
előre is köszönöm
nem tudja valaki, a goltv lelkes nézői előnyben, hogy érdemes e letölteni a frissítését a pvu player-nek. mert fél éve megtettem, de akkor rosszabb lett a minősége mint volt, és most inkább megkérdezem,hogy megéri-e vagy nem e
előre is köszönöm
sosevót
hála' istennekLa Pulga írta:Sevilla FC - FC Barcelona
Január 9. Szerda
(Még nem biztos)

De biztos....La Pulga írta:Sevilla FC - FC Barcelona
Január 9. Szerda
(Még nem biztos)
- visca el barca
- Presidente del Barça
te meg elmész a fa*zomba az ilyen szarokkal. ne a barca forumot csezd már szét az ilyen értelmetlen [auto_cenzúra]Kikizoli írta:http://s1.battleknight.hu/index.php?loc ... f=OTQ5NzQ=

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Drigo milyen rendes vagy hogy így összeszedted a linkeket azoknak akik nem tudják nézni az SK-n. Amugy már vártam hogy valamelyik modi lép vmit mivel elég sokan vannak akik 'lusták' visszanézni...
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Nekem már csak egy kérdésem lenne. Mivel a GolTV-n nézem majd a meccset, nem tudja valaki véletlenül, hogy nem Ray Hudson kommentálja-e? Ő eszméletlen arc.
Egyébként én ezt a csatornát tudom leginkább ajánlani.