Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A gugli és a port.hu a barátod, egyébként a Viasaton.vaLe5 írta:Nem tudjátok , hol adják a Barca meccset?
Tudom,hogy a Rengersé a mezekről beszéltemTomsa írta:Ádám02 a felső kép a Rangers stadionjának a képe!
nem baj, így legalább a mienink azt hiszik hogy itthn játszanak!![]()
Narancsba tényleg jó lenne!Azt tök jól is néz ki....lionelmessi19 írta:Sztem narancsba nyomhatnánk...
Én bírom azt a mezt is.

Lionel85 írta:A Rangers hazai meze sötétkék, így nem hinném, hogy mi a világoskékben lépnénk pályára, így szerintem marad a gránátvörös-kék.

A Rangers hazai meze sötétkék, így nem hinném, hogy mi a világoskékben lépnénk pályára, így szerintem marad a gránátvörös-kék.Ronaldinho&Barca írta:Nem tudom de nekem a kék mez tetszik valószínű abba játszanak majd a fiúk v a narancsban

Sajnos ez így van, az eddigi teljesítménye a 0-val egyenlő....................varga tamás írta:.......Henry pedig keresi a helyét. Kiváncsi leszek mikor találja meg, mert nekem kezd elfogyni a türelmem. Itt van október vége, és amit eddig mutatott, az édeskevés. Szerintem.
Igen, elöl vannak hatan. Ebből Samu sérült, Guddy nem játszott az idén, Henry pedig keresi a helyét. Kiváncsi leszek mikor találja meg, mert nekem kezd elfogyni a türelmem. Itt van október vége, és amit eddig mutatott, az édeskevés. Szerintem.Rivaldo11 írta:Most isszuk meg a levét annak, hogy van 4 középpályásunk, viszont a támadósorban hatan is bevethetőek. Agyrém! Crosast lassan fel kellene "építeni", mert szükség van rá!
Ettől függetlenül nyerjük a mait.

A tavalyi második, azaz a narancs az idei harmadik számú mezünk.sasi1 írta:Kiváncsi vagyok milyen mezben fogunk játszani?
A 3. mezünk az milyen színü, mert a 2. kék nem lesz jó, de szerintem az 1. számú sem...........