1., a 3-4-3 egy krva jó taktika, de okosan kell alkalmazni. Szvsz Thuram már öreg ehhez. A legjobban LFS-nél láthattuk ezt a 2002-es VB-n a braziloknál. Cafú és RC két támadó szellemű szélső védő játszott a kp-n, mert ők gyorsak, cseleznek is, beadnak és megoldják a széljátékot, viszont tudnak védekezni is.
Ez, a mostani Barcával sztem a jelenlegi helyzetben nem megoldható. Új taktik, nincs begyakorolva, én tuti nem húznám most meg.
2., Ráadásul a Rangers tuti a 3 pontért megy. Ha megvan nekik, biztos továbbjutnak, ami azért nagy lenne nekik. Azért imádkozzunk, hogy a másik meccs x legyen, mert akkor még a vereség se lenne vészes.
Maradjunk a 4-3-3-nál, az Ole-Puyol-Milito-Abidal-Iniesta-Guddy-Xavi-Messi-Henry-R10 felállásnál.
Iniesta szűr, Guddy (akinek, mint kiderült kedvelt posztja a kp, és szvsz ha fekszik neki, és hajtani fog, hasznosan játszik, akkor még maradhat is télen, mint kp, mert azokból úgysem vagyunk elengedve, és ő amolyan univerzális kieg. emberünk lehetne) és Xavi segítene neki, elől hátul pedig a "szokásos".
Remémlem leírtam mindent, mert már vagy fél órája nekikezdtem, de mindig közbejön vmi...