Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Yokozuna
Entrenador del Barça

2026.02.18. 09:37:07

Flick a csapat fáradtságáról beszél, és két nap pihenőt adott nekik. Na ez neki is nagy hasznára lesz, reméljük. A két vereség során nem tudott érdemben beavatkozni a játék alakulásába, a nézők egyike volt. A cserékkel is melléfog mostanában. Raphinha lecserélése, és Balde pályára küldése rontott a csapat játékán.
A rosszul működő védelmet nem próbálja meg átszervezni. Csak Baldét ültette padra, ami így utólag jó döntésnek is bizonyult.
drobika
Entrenador del Barça

2026.02.18. 07:23:08

Szerintem a Girona elleni meccs, semmiképp sem bizonyította, hogy mindegy, hogy teljesen feltolt védelemmel vagy sem játszunk. Tény, hogy a kapott gólokat, úgymond általános hátsó szituációban kaptuk. Ez azonban csak arra bizonyíték, hogy a felállt védelem mellett sem vagyunk hatékonyak kellően. Évek óta kellene egy JHV. Kounde nem oda való, ezt rendszeresen ki is használják. És igazából egy jó formában lévő Ara sem.
Emellett egy csomó alkalommal futottak le bennünket a ,, szokványos ,, módon, és egy halom gólt rúghattak volna, ha nem Girona a csapat neve. Ha vissza is érünk, nem tudunk értelem szerint rendezetten helyezkedni, ki vagyunk szolgáltatva.
A védelem a kritikus pont a csapatban, és a középpályás labdaszerző képesség. Ha a védelem hátrébb van, esetleg 4 fős , akkor nem tudnak olyan könnyen a hátunk mögé kerülni, nagyobb a távolság a csapatrészek közt, nincs mindenki egymás nyakán. Egy biztosabb védelemre alapozva lehet a játékot elöl felépíteni. Szerintem.
Peter
Director del Fútbol

2026.02.17. 22:52:22

Sonoma írta:
2026.02.17. 20:29:53
A tegnapi mérkőzés újra bebizonyította teljesen mindegy, hogy feltolt védelemmel (és preszinggel) védekezünk, vagy a saját 16-nál, mindkettőnél sebezhetőek vagyunk. A presszingünk kijátszható,
Kb egészen pontosan így láttam én is, annyit tennék hozzá, hogy amennyiben megfelelően, jól, kellő élességgel, intenzitással és hatékonysággal játszuk a saját játékunkat, akkor köddé válik a "feltoltnak nevezett" védekezés illetve működőképes állapotba kerül a "lestaktika" is.

Fél szemmel nézegettem a Monaco-PSG meccset, nem tudom, hogy mennyire a véletlenek összjátéka volt, de eléggé feltoltnak tűnt az a védelem.
Különbséget a középpályán véltem felfedezni, mind mozgásban, mind helyezkedésben egyaránt, miközben megjegyezném, hogy jelenleg ők sem a legjobb formájukban élik napjaikat.

Kényelmes és/vagy kevésbé gördülékeny játék mellett, valamint néhány egyéni hiba ellenére is elég egyértelműen kirajzolódott, hogy a játékosok tartják magukat a taktikai fegyelemhez.
Látszott, hogy tudják, mit és miért csinálnak, képesek olvasni a játékot, megfelelően alkalmazkodnak.
Deluigi
Director del Fútbol

2026.02.17. 21:21:49

Alcantara írta:
2026.02.17. 21:10:02
A tegnapi meccs után a Var szoba vezető bíróját határozatlan időre eltiltották a Koundè ellen elkövetett szabálytalanság miatt. Nem hívta ki a játékvezetőt állítólag.(AS.) Ez sokat elmond. Ettől függetlenül gyengék voltunk.
A Realnak "biraskodot" is eltiltottak, aki megadta a tizit Vini vetodesere.

Sokat elerunk ezzel, 2 biro felfuggesztve 5-5 napra, koztunk pedig nyilt +3 -3 pont.

Megsem kepzelodtek a szurkolok a kettos mercerol?
Alcantara
Director del Fútbol

2026.02.17. 21:10:02

A tegnapi meccs után a Var szoba vezető bíróját határozatlan időre eltiltották a Koundè ellen elkövetett szabálytalanság miatt. Nem hívta ki a játékvezetőt állítólag.(AS.) Ez sokat elmond. Ettől függetlenül gyengék voltunk.
Sonoma
Capitá del Barça

2026.02.17. 20:29:53

A tegnapi mérkőzés újra bebizonyította teljesen mindegy, hogy feltolt védelemmel (és preszinggel) védekezünk, vagy a saját 16-nál, mindkettőnél sebezhetőek vagyunk. A presszingünk kijátszható, a szélső védőink lefuthatóak. Amíg erre nem talál megoldást Flick, bármelyik komolyabb letámadást tűrő csapat és/vagy gyors szélsőkkel rendelkező ellenfél meg fog verni minket.
A vereségekben közrejátszik, hogy a labdakihozatalunk lassú, a szélső támadóink (sérüléseikből visszatérve) szintén lassúvá váltak mostanra, nincs bennük veszély, a középcsatáraink megjátszhatatlanok. Teljesen sansztalanná vált idén komolyabb kupát nyernünk.
Sajnos mostanra már a Madrid is jobb nálunk. Szombaton (nem szokásom, de beteg voltam) megnéztem a Sociedad elleni meccsüket. Az első félidőben szinte ugyanúgy állt fel védekezni a Sociedad ellenük, mint a Girona ellenünk (félpályánál kezdték a védekezést, de a védők is kb. 10 méterrel a 16-uk előtt álltak, megakadályozandó az átlövéseket és a széleken az alapvonali beíveléseket). A mutatott játék ég és föld volt nem a mi javunkra. Míg a Madrid sorozatban futotta le a széleken az ellenfél védőit és építettek ki veszélyes helyzeteket, mi erre képtelenek voltunk. Nem véletlenül rúgtak 3-at is egy félidő alatt.
Én nem érzem a nagy feltámadás lehetőségét most a csapatnál, inkább szenvedős kupanélküli tavaszt.
drobika
Entrenador del Barça

2026.02.17. 14:32:14

Flicknek nyilván van elképzelése arról, hogy mit akar játszani, azt is tudja, látja, hogy itt a védekezésben a kockázat, az nem kicsi. Szakmai oldalak, itt a meccs elemzése is írja, hogy ennyire feltolt 3 védős rendszer mellett szinte mindennek tökéletesen kellene működnie ahhoz, hogy ez hatásos legyen. (S ha mégis visszaérünk, már olyan a kialakult helyzet, hogy érdemben nem tudunk beavatkozni, helyezkedni, marad a kapus és az ellenfél.)
De van ilyen 90 percen keresztül? Alkalmasak erre a játékosok? Főleg a védők, és annak a középpályásnak, akinek védekeznie kellene, labdát visszaszerezni, hogy ne legyünk egyből lekontrázva.. Nem vagyok edző nyilván, de nem látom, hogy kik volnának azok, akik egy ilyen rendszert tudnának üzemeltetni. S szerintem legalább annyira fontos, hogy az ellenfélhez és az eredményhez képest kellene tudni alkalmazkodni legalább egy kicsit a meccsen belül. De mi megyünk előre rendületlenül, lesz ami lesz.
Mindegy, az edző, a vezetés alakítja ki a profilt. Tartok tőle, hogy eredménytelenség esetén a balhé Flické lesz, mert amúgy emberileg szerethető, szimpatikus figura.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2026.02.17. 12:47:13

Mindkét csapatnak sok helyzete volt, majdnem 3as xG. Mi elbenaztuk ezeket, a Gironat meg Joan Garcia állította meg, amennyire tudta. A csapatunk egésze életlen, ott van, védőink is, de nem használja ki a lehetőségeket.
Troym
Llegenda del Barça

2026.02.17. 12:40:45

Andris írta:
2026.02.17. 11:53:49
Nem hiszem, hogy van tovább az ő lescsapdájának, ami viszont azt jelenti, hogy vagy bukik, vagy 100%-ban átstruktúrálja a csapatot és a taktikát.

De meg kell mondjam, hogy nagyon nagyon kedvelem őt.
drobika írta:
2026.02.17. 11:38:16
Egyetértek. Csak először magában is kellene vizsgálatot elvégezni, hogy ez az út, taktika, nevezzük bárminek, az eredményes lehet e. Továbbra is tartom, ez a mértékű 3 védős ennyire feltolt védekezés nem lehet eredményes. Ott, ahova mi szeretnénk tartozni biztosan nem.
Kb hasonlóan reagáltatok, így összevonom a reakcióm is.

Alapvetően egyetértek és értenék veletek, de én meghagyom neki a taktikaalkotás szabadságát (taktika kapcsán elég ritkán nyilvánulok meg emiatt, nekem logikus, amit írtok, de az is ha nem teszi meg), mert sajnos a játékosállomány alakításához cca 0%-ban kapja meg, amit szeretne.

Pénz és paripa nélkül meg hogy kiküldi a csapatot valami kamikáze taktikával nem tudom mennyire tudatos, mennyire kényszer, mert más taktikával sem lenne előrébb...
Azért Flick napi 8-12 órában a csapattal van, így gondolom már nézte, hogy magasra tolt védekezés és lescsapda helyett az alternatívák mit okoznának, mennyit rontanának az előre játékon, mennyit javulna, ha javulna a védelem.

Annak örülök, hogy a csapat és nem a bírók teljesítménye érdekli inkább, a fordított felállást hagyjuk meg a habfehéreknek.
Rdinho10
Entrenador del Barça

2026.02.17. 12:38:35

En is kedvelem Flicket ,jo lenne,ha kitalalna valamit es hosszabitana,de fel szemmel erdemes a Como meccseit is nezni,mert eleg jo focit tolnak Fabregassal..valoszinuleg o lenne az opcionk az edzo posztra,ha…
Andris
Adminisztrátor

2026.02.17. 11:53:49

Troym írta:
2026.02.17. 11:17:10
Hansi Flick: "No excuses. The referees are doing their job."
"Sometimes their work isn't good, but we have to look at ourselves first."

Szerintem Flick összefoglalta a témát a legmegfelelőbb hozzáállással.
Nem hiszem, hogy van tovább az ő lescsapdájának, ami viszont azt jelenti, hogy vagy bukik, vagy 100%-ban átstruktúrálja a csapatot és a taktikát.

De meg kell mondjam, hogy nagyon nagyon kedvelem őt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Saviola
Júdás 2, az áruló

2026.02.17. 11:46:06

kmb írta:
2026.02.17. 09:44:59
Miert fedi el a valóságot?...ha szová teszed a nyilvánvaló ellened iranyuló,mondjuk ki, csalásokat?ilyen látványos korumpalt liga nem létezik még egy a földön mint ez a liga,és ennyire hátráltatott,illetve segített csapatok semelyik másik ligában nem léteznek mint itt a a Barca és a Real.Azt a felfogást amit itt tapasztalni sok embertől,azt meg nem is tudom hova tenni.Szóval ha egy csapat formán kívül van,vagy mondjuk vannak sérültjei és nem igazán megy a játék,akkor automatikusan el kell fogadni hogy az egyértelmű dolgokat minden esetben ellened kell meghozni,és erre rabolintani hogy jól tették mert nem játszottunk jól.Eszem megáll komolyan.
Senki nem mondta, hogy el kell fogadni. Kiesőjelölt ellen, rontott tizi után, megye III-as védelemmel nem bírózni kell, mert gáz. Ennyi.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
drobika
Entrenador del Barça

2026.02.17. 11:38:16

Troym írta:

Egyetértek. Csak először magában is kellene vizsgálatot elvégezni, hogy ez az út, taktika, nevezzük bárminek, az eredményes lehet e. Továbbra is tartom, ez a mértékű 3 védős ennyire feltolt védekezés nem lehet eredményes. Ott, ahova mi szeretnénk tartozni biztosan nem.
kmb
Jugador d'estrella

2026.02.17. 11:24:41

Bence te ezt direkt csinálod? Miről beszélsz hogy necces volt a tizi?Olmo eltolta a labdát,a védő pedig odalépett, tisztán láthatóan minden kétséget kizárva hogy ez jogos büntető.Vagy a te értelmezésedben akkor magyarázd meg hogy mi miatt nem büntető.Szinte 100% ig biztos vagyok benne hogy azzal indoklod hogy lehet nem érte volna el a labdát.Viszont van egy rossz hírem,mert Olmo tisztán átjátszotta a védőt,és indult a labdára amikor odalépett neki a védő.Lehet hogy nem érte volna el,de az is lehet hogy betudta volna tenni középre.Teljesen mindegy a fault megtörtént a 16 ön belül.A hét perc hosszabbításban volt csere ápolás vár és piros lapos kiállítás,így sokkalod?Nem hiszen el hogy te nézted a meccset,mert akkor nem irkalnal ekkora ostobaságokat .
Troym
Llegenda del Barça

bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2026.02.17. 10:54:23

Most visszanéztem a Koundé esetet, és módosítok, valóban szabálytalanság történt, a gólt vissza kellett volna fújni.
Viszont a tizit meg elég necces volt megadni, az felénk billent. A 7 perces túlóra eleve necces volt, és a 99. percben még simán támadhattunk. Ha ellenünk akarnak fújni, egyfelől a tizit sem lett volna muszáj megadni, másfelől nyilván azonnal le lehetett volna fújni legkésőbb a 97.-ben. Azért a végén majdnem egyenlítettünk.
recrea írta:
2026.02.17. 07:06:35
Látja ő, csak ennyire fafejű…gondolom ezért fogyott el mindenhol viszonylag gyorsan.
Ez a "mindenhol elfogyott" ilyen madridi kamumantra. Nincs ilyen. Már eleve a "mindenhol" egy túlzás, eddig 1 db klubcsapata volt előttünk (+20 éve valami alsóbb osztályú csapatnál volt 1-2 évig, nem veszem ide, mert nyilván semm köze a jelenlegi énjéhez, de ott is kontansan javultak az eredmények). Az első értelmezhető csapata a BM volt, nem fogyott el, ő maga ment el, mert volt egy összetűzése a vezetőséggel. A válogatottas házasság eleve nem működött már az elején sem, szerintem egyértelmű, hogy Flick a napi szintű munkamódszerei miatt top edző, és ez pont nem jött ki egy olyan helyen, ahol néha összefutottak focizni egyet. Idén meg 7 ponttal jobban állunk 24 forduló után, mint tavaly, nem tudom, hogy jön ki itt az összeesés. 5 meccset nem nyertünk csak meg a 24-ből. És úgy állunk ennyivel jobban a tavalyihoz képest, hogy idén azért konstansan sérültek a kulcsjátékosaink, tavaly ez nem volt így.
Csak a Reál közben majdnem történelmi szezont fut a bajnokságban, kétszer volt eddig ennél több pontjuk 24 meccs után, pech.

Most rossz periódusban vagyunk, volt már ilyen ősszel, kjöttünk belőle, volt már ilyen tavaly, kjöttünk belőle.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
drobika
Entrenador del Barça

2026.02.17. 09:47:53

Szerintem a Barcának mindig jó védelme volt. Alapvetően a 4-3-3 rendszerben játszottunk. Nem csak jó volt a hátvédsor, de jók voltak a középpályán is, és volt védekezni tudó is köztük. Támadókról most nem beszélnék, azoknál lehetett arra számítani, hogy több gólt rúgnak, mint kapunk. A csapatrészek közt voltak távolságok, nem lehetett egyetlen passzal a védelem mögé kerülni. Most is lehetne védelmet ilyen felállásban csinálni, csak nincs rá akarat. Ezt nem én mondom, az edzői stáb mondja, hogy ezt tudjuk játszani, ez a helyes út. 3 védős rendszer, amiben 60-70 méteren van az utolsó emberünk és a komplett csapat 20 méteres széles sávban van, persze a tömörülő ellenfél is ott van.
Ezt nyomjunk, teljesen mindegy mi az eredmény.
Amíg ez így lesz, izgulhatunk, hogy nyerünk e bajnokságot, vagy bejutunk e a BL. 8-ba, minden de minden nagyon bizonytalan lesz. Mi innen nem látjuk, hogy ott a stábban, a klubvezetésben, a Sociók mit akarnak, de az irányvonalat nekik kell megszabni. Egyelőre ez van, mert ha nem értenek egyet, valszeg már váltottunk volna ezen a stíluson.
PR42
Jugador d'estrella

2026.02.17. 09:45:58

Gyenge formában vagyunk az fix, viszont ilyenkor egyáltalán nem mindegy hogy 1 pontot elhozunk vagy semennyit.

A bírók hadat üzentek nekünk az teljesen biztos. Meccsről meccsre kritikus hibákat vétenek ellenünk.

A legbeszédesebb tegnap is az volt hogy minden les helyzetüket elengedték, mondván majd úgy is vissza lesz nézve, ha gól.
Viszont sokszor a Girona nem is ment kapuig a les helyzet után hanem szöglet lett vagy vissza/körbe játszott labda lett belőle, és ezeket szinte soha nem fújták vissza lesnek hanem engedték tovább a játékot szabálytalanul.

Bezzeg nálunk a jogosan elvett gólt is azonnal szemre fújták be lesnek, nem nézegettek rajta semmit. Persze les volt, de náluk elengedtek szemre több lest, nálunk semmit, még csak nem is bízták a rendszerre vagy videóbíróra, hanem azonnal fújtak.

4-2 lett a lesek száma, ami egészen hihetetlen mert a Gironának 5 percenként volt les helyzete de tényleg szinte mindet elengedték, nálunk meg azonnal fújtak hogy véletlen se lehessen helyzetünk.

Ez így apróságnak tűnhet de nem az, folyamatosan ez ment, és megy hetek óta.
Koundé azonnal sárga visszarántásért, náluk komolyabb meghúzásért is semmi, le se fújták.
Mezőnyben alul maradtunk intenzitásban de több párharc és helyzet is egyenletlen bírói bánásmódon ment el.

Nem érdemeltünk győzelmet, bár helyzetünk lett volna elég hogy 30 perc után lezárjuk a meccset, de kihagytuk őket ami a mi hibánk, tényleg rosszak voltunk.

Az viszont bosszantó hogy ilyenkor nem ússzuk meg 1 ponttal és x-el, vagy esetleg egy mákos győzelemmel, hanem ha nem megy, akkor a bírók is rásegítenek és ki is kapunk.

Sajnos oda a harciasságunk és motivációnk. Xavi bajnoki évében és tavaly az ilyen meccseket megnyertük kicsikart utolsó perces gólokkal mert volt akaratunk és erőnk, most viszont csak tingli-tanglizás megy. Elfáradtunk és hiányzik a harapás a csapatból.
Nem kell szerintem most felborítani mindent és új csapatot és edzőt hozni, mert jövőre simán lehetünk éhesebbek és jobbak természetesen is. Egyszer fent, egyszer lent.
kmb
Jugador d'estrella

2026.02.17. 09:44:59

Miert fedi el a valóságot?...ha szová teszed a nyilvánvaló ellened iranyuló,mondjuk ki, csalásokat?ilyen látványos korumpalt liga nem létezik még egy a földön mint ez a liga,és ennyire hátráltatott,illetve segített csapatok semelyik másik ligában nem léteznek mint itt a a Barca és a Real.Azt a felfogást amit itt tapasztalni sok embertől,azt meg nem is tudom hova tenni.Szóval ha egy csapat formán kívül van,vagy mondjuk vannak sérültjei és nem igazán megy a játék,akkor automatikusan el kell fogadni hogy az egyértelmű dolgokat minden esetben ellened kell meghozni,és erre rabolintani hogy jól tették mert nem játszottunk jól.Eszem megáll komolyan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kmb 2026.02.17. 09:47:23-kor.
Rdinho10
Entrenador del Barça

2026.02.17. 09:25:53

Sajnos Gm nem focista,Balde full alibi,Ferran total nulla,kezdo kozelebe nem engednem.1v1et csak egyedul Yamal,Raphi mer felvallalni,de Yamal is kontra helyett megall es lelassit,helyzetkihasznalasa nagyon gyenge.1.felidoben egymaga eldonthette volna tizin kivul (ami nem baj,van ilyen)is es barmit csinalhat, fixen kezdo.
Kovekezo meccseken,ha igy maradunk,ki is szallunk kb a bajnoksagbol…soha nem lehet jo vedelme egy Barcelonanak?! evek ota rosszabbnal rosszabb vedoink jonnek,vannak.Koundeval is mi tortent? Teljesen holdkorosan tenfereg a palyan,sztem szezon eleje ota.
Stalkyard
Director del Fútbol

2026.02.17. 09:12:10

Azt ajánlom készüljön fel mindenki lélekben a BL-re. Csúnya lesz.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
drobika
Entrenador del Barça

2026.02.17. 09:06:32

Akkor minden csapat kezdjen el bírózni! Gondolom a nagyobbak nagyobbat rúghatnak beléjük. Azoknak nagyobb lesz majd az érdekérvényesítő erejük.
Nem teljesen mindegy, hogy a 2. gól előtt mi történt? Egyébként meg nagyon véleményes. Ha berúgjuk felét annak, amiket kellett volna, és nem kapkodjuk hátul a gólokat, mint kacsa a nokedlit, akkor fölényesen nyerünk. Semmi másra nem jó ez a bírózás, mint a lényeg elfedésére. Pontosabban inkább szokás, mert a lényeget semmiképp el nem fedheti semmilyen mentegetőzés.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2026.02.17. 08:55:18

FCBsteve írta:
2026.02.17. 08:43:20

Yamal, akit bőven le lehetett volna cserélni, mindenkinek jobb lett volna - főleg a hátvédeknek, akik rohanhattak a róla induló kontrák során.
Ez a Yamal fóbia, zseniális. Igen, kevesebbet kéne kezdetni, igen, le lehetne cserélni, ezeket még el is fogadom, sőt azt is, hogy hibázik, sok labdát elszór. De rajta kívül senki, hangsúlyozom senki nem képes egy váratlant húzni, megbontani a védelmet, forintos labdákat adni. Tegnap is volt egy kiváló passza külsővel Ferminnek, utána Rapha ziccerben rontott. Az egész csapat, meccsek óta siralmas, Ferminnek meg Olmonak 1 jó meccsére jut 5 rossz, Torres bottal veri a labdát, Lewa inkább elvesz, mint hozzáad. Kreativitás nulla. A védelemről nem is beszélek inkább, mert annyira szinten aluli az egész.

Az egész gárda mocskos mély gödörben van és ezért nyilván az edző is felelős.

A bírózás meg jogos, a 2. girona gól előtt szabálytalankodtak Koundéval, a VAR megint becsukta a szemét, nem először. De továbbra is tartom, hogy ne erre fogjunk már egy kiesőjelölt elleni blamát, ha bajnokok akarunk lenni.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
vinszentvega
Capitá del Barça

2026.02.17. 08:54:14

FCBsteve írta:
2026.02.17. 08:43:20
Rdinho10 írta:
2026.02.16. 23:58:45
Iden 10 helyzet kell egy golhoz,tavaly 2 helyzetbol lottunk 3at.Az ellenfelek is jobban felkeszulnek a lestaktikankbol(kiveve real).Vmit ki kell talalnia Flicknek
És az a vicc, hogy a két gól nem is a lestaktika miatti ziccer következtében alakult ki, hanem kvázi felállt védelemmel...
Azért kvázi, mert a 11-es 16-os között mindig van üres ember (már Xavi alatt is sok gól jött ebből), illetve üresen mindig van ellenfél, akit pár méterről figyel egy-egy hátvéd, miközben másokon meg 3 ember lóg...
De, a koordinált védekező mozgás is kifejezetten hiányzik, mindenki össze-vissza rohangál.

Nem tudom, védelmi taktika keretében miket elemeznek, miket gyakorolnak edzésen - de a lesvonal felrajzolásán túlmenően lehetne mást is. :mrgreen:

A kezdőt is Flick rakja össze.
Nem tudom, ki mit várt az egyes emberektől, de GM a támadó térfélen talán egyszer rúgta előrefelé a labdát, és talán kétszer adott be - egyiket épp hogy a pálya másik széle mellett érte el Yamal.
Yamal, akit bőven le lehetett volna cserélni, mindenkinek jobb lett volna - főleg a hátvédeknek, akik rohanhattak a róla induló kontrák során.

Szóval: taktikai finomhangolások, keretb összeállítása, cserék... :(
Martinnak volt két beadása, amit a támadók elszórakoztak. Na már most ez a két beadás is több volt mint amit Baldé tud produkálni akár 10 mérkőzésen keresztül.
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
vinszentvega
Capitá del Barça

2026.02.17. 08:49:05

Én nem akarok okoskodni, hogy Hansinak mit kellene csinálni. De amit látok az az, hogy a jelenlegi keret nem alkalmas arra hogy háromtámadósat játszunk 90 percen keresztül.
Véleményem szerint sem Ferran, sem Lewa nem tud jelenleg annyit adni, hogy ezt a játékot erőltessük. Ellenben, egy 4-5-2-re, hamis kilencessel, szerintem sokkal alkalmasabb a keretünk. Mert Raphán és Yamalon kívül amúgy sincs olyan támadónk, akire rámerném fájdalommentesen bízni ezt a szerepet,( de Torres is szívesebben van a széleken szerintem).De legalább a középpályán megvolnánk. Akár lehetne Rapha, vagy Lamine is hamis 9-es, vagy ahogy erre volt már példa egyszer tavaly, Olmo is( ami amúgy szerintem elég jó állt neki)és Ferrannak is jobban áll ez.
Talán kevésbé kontráznának le minket.. Lewa jöhetne 10-15 percekre, vagy időhúzócserének.( sajnos be kell látni, másra nem alkalmas már.. olyan mintha a korral fordított arányosan elfejtett volna bánni a labdával)
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Válasz küldése