A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Kb egészen pontosan így láttam én is, annyit tennék hozzá, hogy amennyiben megfelelően, jól, kellő élességgel, intenzitással és hatékonysággal játszuk a saját játékunkat, akkor köddé válik a "feltoltnak nevezett" védekezés illetve működőképes állapotba kerül a "lestaktika" is.
A Realnak "biraskodot" is eltiltottak, aki megadta a tizit Vini vetodesere.
Kb hasonlóan reagáltatok, így összevonom a reakcióm is.drobika írta: ↑2026.02.17. 11:38:16Egyetértek. Csak először magában is kellene vizsgálatot elvégezni, hogy ez az út, taktika, nevezzük bárminek, az eredményes lehet e. Továbbra is tartom, ez a mértékű 3 védős ennyire feltolt védekezés nem lehet eredményes. Ott, ahova mi szeretnénk tartozni biztosan nem.
Nem hiszem, hogy van tovább az ő lescsapdájának, ami viszont azt jelenti, hogy vagy bukik, vagy 100%-ban átstruktúrálja a csapatot és a taktikát.
Senki nem mondta, hogy el kell fogadni. Kiesőjelölt ellen, rontott tizi után, megye III-as védelemmel nem bírózni kell, mert gáz. Ennyi.kmb írta: ↑2026.02.17. 09:44:59Miert fedi el a valóságot?...ha szová teszed a nyilvánvaló ellened iranyuló,mondjuk ki, csalásokat?ilyen látványos korumpalt liga nem létezik még egy a földön mint ez a liga,és ennyire hátráltatott,illetve segített csapatok semelyik másik ligában nem léteznek mint itt a a Barca és a Real.Azt a felfogást amit itt tapasztalni sok embertől,azt meg nem is tudom hova tenni.Szóval ha egy csapat formán kívül van,vagy mondjuk vannak sérültjei és nem igazán megy a játék,akkor automatikusan el kell fogadni hogy az egyértelmű dolgokat minden esetben ellened kell meghozni,és erre rabolintani hogy jól tették mert nem játszottunk jól.Eszem megáll komolyan.
Egyetértek. Csak először magában is kellene vizsgálatot elvégezni, hogy ez az út, taktika, nevezzük bárminek, az eredményes lehet e. Továbbra is tartom, ez a mértékű 3 védős ennyire feltolt védekezés nem lehet eredményes. Ott, ahova mi szeretnénk tartozni biztosan nem.
Ez a "mindenhol elfogyott" ilyen madridi kamumantra. Nincs ilyen. Már eleve a "mindenhol" egy túlzás, eddig 1 db klubcsapata volt előttünk (+20 éve valami alsóbb osztályú csapatnál volt 1-2 évig, nem veszem ide, mert nyilván semm köze a jelenlegi énjéhez, de ott is kontansan javultak az eredmények). Az első értelmezhető csapata a BM volt, nem fogyott el, ő maga ment el, mert volt egy összetűzése a vezetőséggel. A válogatottas házasság eleve nem működött már az elején sem, szerintem egyértelmű, hogy Flick a napi szintű munkamódszerei miatt top edző, és ez pont nem jött ki egy olyan helyen, ahol néha összefutottak focizni egyet. Idén meg 7 ponttal jobban állunk 24 forduló után, mint tavaly, nem tudom, hogy jön ki itt az összeesés. 5 meccset nem nyertünk csak meg a 24-ből. És úgy állunk ennyivel jobban a tavalyihoz képest, hogy idén azért konstansan sérültek a kulcsjátékosaink, tavaly ez nem volt így.
Ez a Yamal fóbia, zseniális. Igen, kevesebbet kéne kezdetni, igen, le lehetne cserélni, ezeket még el is fogadom, sőt azt is, hogy hibázik, sok labdát elszór. De rajta kívül senki, hangsúlyozom senki nem képes egy váratlant húzni, megbontani a védelmet, forintos labdákat adni. Tegnap is volt egy kiváló passza külsővel Ferminnek, utána Rapha ziccerben rontott. Az egész csapat, meccsek óta siralmas, Ferminnek meg Olmonak 1 jó meccsére jut 5 rossz, Torres bottal veri a labdát, Lewa inkább elvesz, mint hozzáad. Kreativitás nulla. A védelemről nem is beszélek inkább, mert annyira szinten aluli az egész.
Martinnak volt két beadása, amit a támadók elszórakoztak. Na már most ez a két beadás is több volt mint amit Baldé tud produkálni akár 10 mérkőzésen keresztül.FCBsteve írta: ↑2026.02.17. 08:43:20És az a vicc, hogy a két gól nem is a lestaktika miatti ziccer következtében alakult ki, hanem kvázi felállt védelemmel...
Azért kvázi, mert a 11-es 16-os között mindig van üres ember (már Xavi alatt is sok gól jött ebből), illetve üresen mindig van ellenfél, akit pár méterről figyel egy-egy hátvéd, miközben másokon meg 3 ember lóg...
De, a koordinált védekező mozgás is kifejezetten hiányzik, mindenki össze-vissza rohangál.
Nem tudom, védelmi taktika keretében miket elemeznek, miket gyakorolnak edzésen - de a lesvonal felrajzolásán túlmenően lehetne mást is.![]()
A kezdőt is Flick rakja össze.
Nem tudom, ki mit várt az egyes emberektől, de GM a támadó térfélen talán egyszer rúgta előrefelé a labdát, és talán kétszer adott be - egyiket épp hogy a pálya másik széle mellett érte el Yamal.
Yamal, akit bőven le lehetett volna cserélni, mindenkinek jobb lett volna - főleg a hátvédeknek, akik rohanhattak a róla induló kontrák során.
Szóval: taktikai finomhangolások, keretb összeállítása, cserék...![]()