A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Hibának nem lehet nevezni szerintem, mert ha valaki mindenáron menni akar, azt nem tudod megakadályozni, a klub nem tudott volna semmit tenni ellene. De ettől még gyengültünk vele, az tuti.
Abban egyetértünk, hogy jelenleg valami hiányzik, ennek sok oka lehet. Néha szimpla pech, mint a Soci ellen (25 idei toronymagas európai listavezető kapufából megint csattant kettő, a Soci ellen mennyi volt, 4? 5?), fáradtság, hiányzók, félremenedzselt keret, vagy épp a jelenlegi állapotunknak nem megfelelő edzés-regenerációs ütem (nekem utóbbi ilyenkor mindig gyanús, mikor 1-2 meccsen egymás után kb minden mezőnyjátékosunk egyszerre zuhan meg, ha meg ez 2 idegenbeli meccs, mint most akkor még esélyesebbnek tartom, hogy valami férlesiklott).
Mindamellett, hogy egyetértek veled, de 15 perc alatt eldönhettük volna a meccset, és akkor teljesen mindegy lenne, hogy milyen a védelmünk. Sociedad ellen ugyanez volt. Meg azinte az összes többin is, de most ismét pontokba került. A támadók gólképtelenek...

Mármint melyik előző meccsre gondolsz, bajnokira? Ott lehet.FcBarcelona1 írta: ↑2026.02.15. 18:41:07
Ennyit hagyok benne, volt ennél rosszabb.
Ha a másik topicban felhozod a büntetők jogosságát, legalább 4-5 nálunk is elmaradt, csak az előző meccsen kettő
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -126864260
Nemrég még Soto Gradoval negatív volt a Barca mérlege
Most 7 győzelem 3 döntetlen 6 vereség
https://www.transfermarkt.com/cesar-sot ... t/spieltag
Ez azt hiszem egy élcsapatnak elég rossz statisztika, kérdés, hogy miért.
Személyes véleményemet többször leírtam a Real
Madrid bírókra tett nyomásgyakorlásáról, ami rendesen bejött nekik, nekünk pedig rendesen visszaütött.
Ez a nyomásgyakorlás nem csak az én véleményem, hanem a Real Madrid szurkoló Tebas véleménye is, amit többször lenyilatkozott.
Az, hogy egy hivatalos levél után ez legyen a bíróküldők válasza (Soto Grado), az különösebb magyarázatot nem ígényel
Ennyit hagyok benne, volt ennél rosszabb.csababarca írta: ↑2026.02.15. 18:02:49Érdemes visszanézni miket csináltak 10-15 éve a bírók, vagy a 2000-es években, sokan itt már agyvérzést kaptak volna azon a bírói tevékenységen, semmi kirívó nincs most.
A bírókérdésnek akkor van csak létjogosultsága a meccseinken, amikor amúgy is terített betli a csapat.FcBarcelona1 írta: ↑2026.02.15. 17:53:27Soto Grado lesz holnap a bíró.
Gondolom hétközben meg Gil Manzano
Nem is értem minek írtak hivatalos levelet, itt a nem hivatalos válasz
A szombatot már le stipitpozta a Real,de remélem szhar kerül a palacsintába a Benficával.
Barca meccsek a Ligában idén, amelyek 18:30 előtt kezdődtek, a Reál-Barcát nem jelenítem meg, mert mindkettőnél nyilván azonos.kmb írta: ↑2026.02.10. 17:25:22Valaki amúgy érti hogy spanyolország egyik legnézettebb csapata miért játsza rendre délutáni idősávban a meccseit,mÍg a másik rendre az esti idősávban?Most lehetne azt mondani hogy azért hogy mind a kettőben legyen egy nagy csapat,de ez nem igaz mert egy napon szinte soha nem játszanak.Nem néztem utána,de érzésre kb a 80% délutáni meccs a Barcának,ugyan ennyi a Realnak fordÍtva az esti sávban.