A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Formaidőzés szempontjából tényleg az lenne a legjobb, ha letudnánk most a hullámvölgyet. Nagyon nem éles csapat, a védekezés meg botrány szintű.csababarca írta: ↑2026.02.16. 22:42:24Én bízom benne, hogy valahogy egyet betuszkolunk, de nem úgy néz ki sajna.
Össze kell szedni a fejeket, mert így bajban leszünk hosszútávon. Remélhetőleg ez egy átmeneti formahanyatlás, és kijövünk belőle, ha március-április-májusban újra hengerelünk, azzal én kiegyezek.
Jogos, más kontextusban említetted Tebast.FcBarcelona1 írta: ↑2026.02.16. 22:23:40
Olvasd, vissza, értelmezd. Tebasnak semmi köze a bíróküldéshez
Persze, ez egy középcsapat szintű belsővédő páros. Araujo nagyon kéne, Cuba és Eric is pont olyanok, hogy egy hozzá hasonló játékos mellett alighanem jobban néznének ki. Nyáron meg nagyot kell durrantani oda.
Olvasd, vissza, értelmezd. Tebasnak semmi köze a bíróküldéshezcsababarca írta: ↑2026.02.16. 22:04:20Ha jól emlékszem, pont nem én jöttem a fórumra aznap tegnap/ma, hogy Soto Grado lett Tebas válasza a méltatlan nyílt levelünkre.
Mi is megkaptuk a tizit, nem rúgtuk be.
Ennyi a történet.