Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Nem láttam, de akkor én is egyetértek. Idén Raphát konstansan cseréli is le, Yamallal is remélem elkezdődik valami. Csak így van esélyünk nem kifújni tavaszra.
Szerintem nem teljesen egészséges még. Abszolút egyetértek Csabával egyébként. A legnagyobb értékekre vigyázni kell. Yamal is lejött szerencsére. Ők ketten lehetnek a különbség a tavaszi nagyobb meccseken.
Én vagyok Flick.Alcantara írta: ↑2026.01.25. 17:42:56Flick követheti a fórumot?csababarca írta: ↑2026.01.25. 17:38:01Brazilt le is kapnám, messze a legnagyobb értékünk a pályán meg mindenhogy, le ne sérüljön.![]()
Akkor is megvolt már a válasz. Azért mi vagyunk a legnagyobb esélyes, mert mi vagyunk az egyetlen esélyes.ocsike83 írta: ↑2026.01.25. 17:40:22Nem fogom visszakeresni. De akkor is már beleálltam ebbe. Majd ha normális válasz lesz, arra, ha hogy miért mi vagyunk azok, akkor majd elgondolkodik rajta.
Az nem baj ugye, ha nem ugyanazon a szemüvegen keresztül látjuk a világot?
Engedtessék már meg, hogy legyen más véleményem, mint pl Neked. Van akinek félig tele, van akinek félig üres....
Én szeretek fél lábbal a földön maradni.
Téma lezárva.
Flick követheti a fórumot?csababarca írta: ↑2026.01.25. 17:38:01Brazilt le is kapnám, messze a legnagyobb értékünk a pályán meg mindenhogy, le ne sérüljön.
Nem fogom visszakeresni. De akkor is már beleálltam ebbe. Majd ha normális válasz lesz, arra, ha hogy miért mi vagyunk azok, akkor majd elgondolkodik rajta.PR42 írta: ↑2026.01.25. 17:29:11Legutóbb is feltettem neked a kérdést hogy a hazai triplára ki a legnagyobb esélyes, ha nem mi?
Mert hogy egy legnagyobb esély van, akkor is ha csak 1%-kal van több esélye mint másoknak.
Talán a Madrid a legnagyobb esélyes a hazai triplára?
Miután a szuperkupában már vertük őket, a kupából pedig már kiestek???
Vagy ki?
Vissza nem keresem de senki se írta hogy toronymagas esélyesek. Ne kamuzz.
Ennek a kifordítjuk a másik szavait passzív aggresszív módon, az egész csapatot és a szurkolókat is lenéző mentalitáshoz nem sok kedvünk lesz itt szerintem kollektíven kijelenthetem.
Szerk:
Még ki sem hűlt a kommentem de már 1-0.
Olmo, a sokak által lenézett és lesajnált Olmo újabb gólt rúg. Így tovább fiúk.
Legutóbb is feltettem neked a kérdést hogy a hazai triplára ki a legnagyobb esélyes, ha nem mi?
https://www.eredmenyek.com/merkozes/foc ... d=GUeAB1F8FCBsteve írta: ↑2026.01.25. 17:10:44Casado jópár sima passzt rontott...PR42 írta: ↑2026.01.25. 17:08:20Casado nagyon tetszik. Több mélységi labdát is adott és szépen forgatott párszor.
Nagyon nagyon extra, lesz szerintem még helyeztünk a labdáiból.
Cancelo előre extra, hátra 0. Ez így nem lesz jó. Direkt az ő oldalára hozzák a támadásokat 1v1-re, és rendre bukjuk is. Ebből is lehet még gól.
Többiek langyos semmi.
Inkább erőlködőnek tűnik, mint magabiztosnak...