Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Épphogy azt írtam, hogy a védelem tette a dolgát, és most őket nem lehet elővenni.
Szefrintem összekvered Gárciával. Együtt voltak Soleren aki fejelt, a kipattanónál pedig Cubarsi ment vele az alapvonalig, onnan kanalazta be valahogy Guedesnek, eközben EG szépen megállt az ötös sarkán és végigmozizta az egészet.Alcantara írta: ↑2026.01.19. 14:03:21Nem értem miért írod ezt le? Konkrétan nem így volt. Nézd meg a linket, 2 perc 16 másodpercnél. Semmilyen emberén nem volt, konkrétan azt csinálta, amit lejjebb írtam részletesen.
https://www.youtube.com/watch?v=lpXKkClTI5k
Nem értem miért írod ezt le? Konkrétan nem így volt. Nézd meg a linket, 2 perc 16 másodpercnél. Semmilyen emberén nem volt, konkrétan azt csinálta, amit lejjebb írtam részletesen.
Ez szerintem pont nem igaz, hogy nem voltak váratlan húzások és nem is egy vezér jelentette volna itt a megoldást. Yamalt elővenni pedig most lehet a legkevésbé. Rengeteg helyzetet kidolgozott a társaknak, 80 %-os sikerességet hozott 14 cselre, a helyzeteink minimum felében, de inkább kétharmadásban benne volt.Yokozuna írta: ↑2026.01.19. 09:46:38Sok ilyen vereség nem fog beleférni a bajnoki címhez vezető úton, bár nem volt annyira csúnya mint a sevillai zakó. Látszik, hogy lelkesedésben nem tudjuk felvenni a harcot sokszor egy alsó házi csapattal sem.
Játszottuk a játékunkat, talán nem is rosszabbul mint máskor, de nem volt vezér, nem volt váratlan húzás, nem volt kapu előtti határozott döntés. Nem volt Raphinha?
Yamal sem játszott rosszul, de kevés a gólveszély tőle, és mikor elkerült a szélről, nem akadt jó megoldása. A védelem sem volt rosszabb mint máskor, de most egy betliző kapus volt a kapunkban a rövidre kapott góllal és a melléről kipattanó labdás szituációban való tétlenkedéssel.
Flick gyakran mondja, hogy csak magunkra figyelünk. Most olyan szoros lett az élen, hogy már az ellenfélre is kell sajnos.
Én is így láttam a cserék is összevisszaságot sugároztak kicsit, Yamal pedig valóban elfáradt.grgly50 írta: ↑2026.01.19. 10:18:34Olvasgatom a kommenteket, s nagyjából egyezik a véleményem. Annyit tennék hozzá, hogy szerinet a cserék valahogy nem voltak átgondoltak. Inkább olyan kétségbe esett kevésbé átgondoltnak tüntek.
Lehet, hogy csak én láttam úgy, de Yamal az utosó húsz percre elfáradt. Már nem jöttek be a cselek, sokszor elveszítette a labdát.
Remélem lesz még szerencsésebb napunk is.
Valahogy mindig csodot mond Olmo,nem csak ezen a meccsen,azt , h neha elsul a laba,egyebkent Lipcse szint(vagy az sem)Barcaman1993 írta: ↑2026.01.18. 23:15:45Akkor egy pár nevet még ideírhatnánk. Kezdve Yamallal... Jók voltunk, be kell rúgni a helyzeteket. Ennyi.
Nagyon jól játszott. Sok helyzetet alakított ki, jól került helyzetben. Ahogy mindenki más is. Kivàlóan játszottunk, de gólra játszák ezt a játékot, és mindent kihagytunk. 3 elvett gól, 4 kapufa és számtalan ziccer.