2026.01.18. 21:37:36
Én imádom a VARt amúgy, és szerintem tök jogosan veszik el a gólokat.
Ne felejtsük el, amit évtizedekig elszenvedtünk, annak idején a VAR bevezetése környékén volt egy összeállítás, hogy minden szezonban hány pontot "vesztettünk" vagy nyertünk csak az egyértelműen téves les és büntető szituk miatt, ha jól emlékszem átlag -10 pont körül voltunk a madridhoz viszonyítva.
Nekünk a VAR egy isten áldása, szó szerint.
Még úgy is, hogy ha nem lenne most, simán vezetnénk több góllal, helyette pedig a sociedad vezet.
Egyébként Yamal legutolsó elvett góljánál én zavarban vagyok a lesszabály kapcsán. Van aki konkrétan és teljesen pontosan tudja, hogy szó a szabály? pl ha Koundé passzol de egy védő beleér és úgy kerül a lesen lévő Yamalhoz, az egyértelműen les szokott lenni... most hogy KOundénak esze ágában nem volt passzolni, csak hozzáért a labda, ugyanúgy les? De akkor mi az ami nem les? Csak az ha konkrétan eladja a védő a labdát?
Nem elmélkedésekre meg sejtésekre lennék kíváncsi, csak ha valaki fejből tudja, hogy szól szó szerint a szabálykönyv.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila