Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én azon csodálkoztam kicsit, hogy Flick sosem vetette be vkp poszton, pedig szerintem ott jobb teljesítményt nyújt, mint belső védőként. Most megtalálta Eric Garciát, de tavaly sem használta kp-n soha, pedig Xavi alatt remekelt azon a poszton.FcBarcelona1 írta: ↑2025.12.17. 13:02:23Christensen nagyon jó képességű védő.
Viszont nem először fordult vele elő hasonló
https://www.mirror.co.uk/sport/football ... n-26989229
Conte is nyilatkozott mentális fáradtságról vele kapcsolatban.
Ezekre nem látunk rá, de valószínűleg lehet valami probléma az "ingyenes" igazolásokkal, ha lejár a szerződésük, ez szerintem benne van.
Tegnap nehezen, de behúztuk a meccset. Remélem nem áll be mindenki bunkerezni a Frankfurt példájából kiindulva.
Meccs közben is volt róla szó, 37 meccse tart a gólszerzési széria a bajnokságban, szerintem ez a csapat nagy erénye, nem lenne jó minden meccsen "kézilabdázni"
Ha ez így van, az nagyon szomorú és egyben elkeserítő is. Mentálisan leépítjük az Araujo/Christensen belső védő párost, mellette meg GM/Cubarsi/EG szaladgál ezeken a posztokon.
Csak valami ilyesmi lehet a magyarázat, vagy személyi súrlódás, bár ez Flicknél még nem volt elvileg. Esetleg valami fizikális dolog, ami nem szembetűnő, mondjuk még most műtét után is begyulladgat az Achillese, vagy ilyesmi. Mert képességileg egy polccal van az összes többi védőnk felett, és ezt minden egyes pályáralépéskor újra és újra bizonyítja.

Tommy szerintem max. csereként szállhat be, de akkor is inkább legfeljebb 10-15 percre, Bernalt nyomatni akarja Flick, mellé pedig Casadót tippelem. Rengeteget játszottak együtt, anno Flick is azt nyilatkozta tavaly szezon elején, hogy ha bekötnék a szemüket a pályán, akkor is 100%-kal passzolnának. Ha nem, akkor is inkább Frenkie, most nem EG akinek inkább kellenek a percek, nem ő a második számú.De azt is el tudom képzelni, hogy Dro kezd vagy a félidőben száll be. Fermin még csak most épült fel az előző meccseken is csak perceket, illetve egy félidőt kapott, Olmo pedig nincs.bence0330 írta: ↑2025.12.16. 01:03:06Vajon hogy áll ehhez az első 1-2 meccshez Flick a kupában? Én örülnék a cseresornak, mentálisan fárasztó meccs volt az előző, hétvégén meg Villarreal jön.
Amilyen kezdőt én szívesen látnék:
Tek; Torrents-Christensen-Ara(? már ha olyan állapotban tért vissza, ha nem, akkor GM) - Eric; Bernal(Casadó)-DJ; Rashford-Fermín-Roony; Ferrán.
Az emberek, akiket mindenképp pihentetnék:
Koundé, Rapha, Yamal, Pedri, Cuba. Ericnek örülnék, csak Koundét és Ericet egyszerre biztos nem lehet, hacsak nem húzunk egy váratlant Casadóval a jobb bekkben, ami neki amúgy egy természetes poszt.
Valamint Marquest szeretném debütálni látni valamikor a második félidőben, már zsinórban 4 meccsen ott ült a padon.
Igen. Remélem, nem bántódik meg, ha inkább szurkolónak, mintsem szakembernek nevezném, egyáltalán nem rontja a színvonalat, ha szurkolók beszélgetnek, nem pedig szakértők, láttam én már kiöregedett focistákat a stúdiókban, akik a közhelyeken kívül egyetlen összetett mondatot sem tudtak megfogalmazni.