Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért ilyen barokkos túlzásokba ne essünk, főleg ha ilyen rosszindulatú gondolatokról van szó.
Óriási +1. Rosszul vagyok mikor akár TS-en, akár Araujo-n vagy De Jongon meglátom a karszalagot. Egyértelműen Raphinhának kell lennie az elsőszámúnak. Utána meg előbb adnám bárkinek mint az említetteknek.ocsike83 írta: ↑2025.12.03. 06:57:22
2) Találj egy igazi CSK-t. Megtaláltuk. Amíg a pályán van, le ne vegyük róla a szalagot. Ez az ember erre született. A hideg kiráz, amikor rátesszük a fagyos, unott képű FDJ-re.
Ahogy visszajött Raphinha, olyan érzésem van, mintha berúgta volna az ajtót az öltözőben, majd ráordított mindenkire, hogy na itt aztán most vége a lazsálásnak. Kounde látványosan feljavult, de Yamal és Olmo teljesítményét is magával húzta.

Én is ettől tartok. A mostani még a Real TV/Chiringuito TV-től is durva volt, "Negreira fiai miatt 4 pontot buktak" stb.Chino írta: ↑2025.12.02. 15:22:14Ami még komoly félelmem, hogy ha jól tudom az a De Burgos Bengoetxea fogja vezetni, aki hétvégén a Girona-Realt. Úgy beleálltak a madridiak, hogy nem fog semmi kockázatot vállalni, nehogy tetézze a bajt magának. Az 50-50%-os megítélések biztos az Atleticonak fognak kedvezni.
Én sem tudom, mennyire lenne sztenderd a dolog, de szerintem most szükségből Rapha lesz a 10-es. Aztán majd kiderül. A két center kérdéses, a savat Ferrán kapta az elmúlt két meccsen, miközben Lewynak ezen időszakban még momentumig se sikerült eljutnia, az elmúlt két meccsen mindketten nagyon gyengék voltak. Én elöl Rashford-Rapha-Yamal sorra szavazok, előttük Ferránnal. Ebben a felállásban Yamalon kívül bárki felbukkanhat bárhol, elég dinamikus lehetne a dolog.Chino írta: ↑2025.12.02. 16:05:28Játszik, de nem elérhető, hogy pótolja Pedrit, mivel Fermin hiányzik nem rendelhető hátrébb. Legfeljebb ha Raphinhát beteszi 10-es pozícióba, de ezt látszólag Flick nem favorizálja, még amikor a brazil és Rashford egyaránt egészségesek voltak. Valamikor a szezon elején játszottak így, de meccs közben át is variálta.
Játszik, de nem elérhető, hogy pótolja Pedrit, mivel Fermin hiányzik nem rendelhető hátrébb. Legfeljebb ha Raphinhát beteszi 10-es pozícióba, de ezt látszólag Flick nem favorizálja, még amikor a brazil és Rashford egyaránt egészségesek voltak. Valamikor a szezon elején játszottak így, de meccs közben át is variálta.