Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem is értem, hogy csk-ként hogy tudott kidumálni magának sárgát? Volt egy Yamal buktatás előtte, de arre sárgát kipofázni csapatkapitányként egy ennyire fontos meccsen?!MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.25. 21:46:33Duplán balfék, mert az első sárgát sem kellett volna kipofáznia a semmire.![]()
![]()
Több "én idén megmutatom mekkora király vagyok", féle nyilatkozata volt mint ahány általa elszabott fontos mérkőzésünk, pedig az utóbbit azért nem egyszerű felülmúlnidingdong írta: ↑2025.11.25. 21:53:02Az előző két szezonban a legfontosabb meccsünkön hozta a formáját most olcsón megusztuk mert ha nem nyerünk akkor sem dől össze a világ. Vonja le Flick és Deco a konzekvenciákat ha szeretnénk a BL-ben teljesíteni.
Eddig sem volt semmi közünk a meccshez ezután meg simán szétlőnek minket.
Miből? Ha a 2.5 millióért Roony-t mondják mint erősítés, akkor szerinted van pénz játékosra?Barcaman1993 írta: ↑2025.11.25. 21:54:10A következő átigazolási időszakban még remélem két középhatédet hozzunk.
Kellett volna mikor majdnem fellökte a bírót. Van pár értékelhető teljesítmény és jópár katasztrófális. Irány a rájátszás sajnos.
A totálisan inverz Raphinha..

Nem értek egyet, lőtt két gólt meg adott 3-4 kulcspasszt a hétvégén is "balszélről". Most is ő került eddig egyedül helyzetbe - csak ma kihagyta.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.25. 21:42:32Amúgy sem értettem, azt hittem Flick ezt már rég lezongorázta magában hogy a lyukas bicikligumit is beállíthatná Ferran helyett a baloson, nem ott fog jó teljesítményt nyújtani hanem Lewandowski helyén.
Igaz, de 7 méterre szemben a kapuval is mellélőtt...
Főleg hogy szélsőként kezdte a pályafutását. De amúgy magyarázná, hogy egy alap átadást nem tud megcsinálni, egy egyszerű 3 méteres labdavezetés közben elesik, és hogy az alap passzok is elpattannak tőle?