Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Valóban jó lett a "kisgyerek", egyre inkább nélkülözhetetlen lesz a csapatban. Hozzád a kérdésem: hová tüntél ennyi éven át a fórumról?senkialfonz40 írta: ↑2025.11.03. 11:09:49Sziasztok!
Csak nekem volt annyira jó Fermin tegnap? Szinte meg sincs említve, de lehet, hogy én vagyok vele nagyon elfogult most..![]()
![]()
A sebesség, a határozottság, és a megoldások, nekem egyre érettebbnek tűnik...
Nem mondom, hogy veszély nem volt, de simára sikeredett végül (jobb szó a lazára talán). (Mi is lőhettünk volna még 4-et ennyi erővel
Általában egyet szoktam veled érteni, de azért ez a meccs nagyon messze volt a simától.
Aki tegyük hozzá, nem is konstans kezdő, sőt.
Lőtt egy gólt, adott gólpasszértékű labdát is a társaknak, végig jól támadott le, szerzett labdát elöl, mindezt sérülés utáni formában, szerintem ennél többet nem kell letennie az asztalra egy centernek. A végére tényleg eltűnt, volt már egy két homály passza is, de nekem a sérülés utáni első 2 meccs minden esetben olyan, hogy az első nem is érdekel, senki nem jó olyankor, a másodikon meg egy jó félidőt várok el a játékostól, nyilván nincs 100%-os fizikai állapotban még. Szóval szerintem hamarabb kellett volna lehozni, de amíg visszatérőként bírta, igen, nagyon jó volt.Alcantara írta: ↑2025.11.02. 21:27:28Rashford lehozatala lehet pihentetés hétközi BL meccsre. Mivel a legjobb formában lévő támadó, lehet ezért kíméli. A többi lehet nem fárad el annyira a semmiben. Amúgy fogalmam nincs. Bence! Szerinted FT jó meccset hozott? Akkor lehet én nem értek a focihoz. Szerintem borzasztóan gyenge volt. Főleg a második félidőben. DJ teljesen jó volt.

OFF:
vidra írta: ↑2025.10.28. 23:28:39
Vannak azok, akik végignyomnak 1 órát mágnestáblán, percről-percre elmagyarázva, hol és hogyan alakult ki embertöbblet, na az nekem sok, azokat nem szeretem.
Btw amúgy a 2-8-nál nem pont Flick vert el bennünket valami hasonló durva letámadással, arra játszva, hogy a hosszú passzokkal amúgy sem tudunk mit kezdeni?
A Bayern-t meg nem úgy vertük tavaly 4-1-re, hogy akkor ki is tudtuk használni?.
Márpedig most sem arra reagáltál, úgyhogy esélyes, hogy én nem fogalmaztam jól, megesik, nem is ritkán.andras953 írta: ↑2025.10.29. 22:19:33Bence: szerintem nincs baj a szövegértésemmel, remélem a tiéddel sincs, szerintem arról írtam, hogy nem lehetett baj Ferran csapat általi kiszolgálásával, ha kétszer is gólhelyzetbe passzolták a társak (tehát nem egyéni játékával került gólhelyzetbe), csak épp kihagyta. Aki Cápának hívja saját magát, annak a 11-es ponton üresen állva illene berúgnia a labdát valamelyik sarokba. Egyébként talán fellesleges is Ferran minőségéről sok szót ejteni, van aki jó játékosnak tartja, van aki nem. Nem kalendárium a fejem, vállalom, hogy tévedhetek, de nem emlékszem, hogy 2005-2020 közötti időszakbsn jatszott-e tartósan az első csapatban nála rosszabb csatár?
Sajnos erősen korlátos az idő amit a fórum olvasásával tudok tölteni, nem tudok minden hsz-t elolvasni és Bence összefoglalóját sem olvastam Flick 2. éveiről.Alcantara írta: ↑2025.10.28. 07:08:10Már sokadik vagy aki mantrázza ezt a légből kapott baromságot. Kérlek linkeld már be hol olvastad sok helyen ezt! Tekintettel arra, hogy LöW mellett volt segédedző a német válogatottnál 8 évig, majd egy Bayernes vezetőedzősége volt és a válogatott. Sehol "nem olvadt le" ahogyan itt többen mantrázzátok. Második nagy klubja vagyunk. Egyszer már Bence leírta itt a "leolvadásos" évének eredményeit, de úgy látom a tények senkit nem zavarnak, egymástól átvéve szajózzátok a semmit.
Az más kérdés, hogy a taktika nem működik jelenleg, de nem a " híres leolvadástól".
A tények? Mik ezek a tények? Összegyűjtenéd őket nekünk is?superman írta: ↑2025.10.28. 12:31:37
A tények, amik szerinted senkit nem zavarnak, azt mondják, hogy a Bayerntől és a Nationalelftől is leszállóágról távozott, és mindkét csapat fellélegzett miután otthagyta őket. Ez látszik most körvonalazódni Barcelona-ban is.
Egész nyáron pihentünk, míg a madridiak közvetlenül a szezon után, szusszanás nélkül lenyomták a klub vb-t, és utána is fele annyi idejük volt feltöltődni, mint nyáron szokott lenni. Ezek alapján agyon kellett volna verni őket. Úgy nézett ki a meccs, mintha ők pihentek volna a nyáron, és Yamalék gyűjtötték volna a fifamilliókat. Gáz.
Tavaly ki tudta használni Flick, hogy leszállóban volt a reál, de idén úgy néz ki nem lesz ilyen szerencséje.
Csodálnám, ha júliusban is ő lenne az edző.
A szövetségi kapitányi posztot teljesen külön venném. LE is rossz edző, mert vele nem ment jól a válogatott, de utána EB-t nyertek? Fenéket, mindkettő ereje a felkészítésben és a munkamorálban (is) rejlik, amit ott nem tudnak kamatoztatni.