Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Örülök hogy te is nézed ezt a csatornát! Kiváló videói vannak. Terjesszük csak az igét.vidra írta: ↑2025.10.28. 04:06:02Angol nyelvű, nem túl hosszú, lényeget összefoglaló elemzése a vasárnapi játéknak.
https://www.youtube.com/watch?v=U1GeHIWTfK0
Tldv: A Madrid nagyon letámadott az elején, vállalva ezzel a védelmi kiszolgáltatottságot, de a minőség hiánya miatt nem tudtuk igazán kihasználni. Utána meg ügyesen visszaálltak és jól védekeztek.
Már sokadik vagy aki mantrázza ezt a légből kapott baromságot. Kérlek linkeld már be hol olvastad sok helyen ezt! Tekintettel arra, hogy LöW mellett volt segédedző a német válogatottnál 8 évig, majd egy Bayernes vezetőedzősége volt és a válogatott. Sehol "nem olvadt le" ahogyan itt többen mantrázzátok. Második nagy klubja vagyunk. Egyszer már Bence leírta itt a "leolvadásos" évének eredményeit, de úgy látom a tények senkit nem zavarnak, egymástól átvéve szajózzátok a semmit.
Nem értek eléggé az élsporthoz bár már lassan 20 éve követem a barcat illetve a top focit. Ezer dolog változott ennyi idő alatt de könyörgöm májusban voltak az utolso tétmeccseink. Utána augusztus végéig max a 2 meccs nemzetek ligaja volt a spanyoloknak ami szamottevo. Mennyi idő kell kipihenni a tavalyi szezont?Rdinho10 írta: ↑2025.10.27. 16:01:56Ezert mertem beirni Flick 2.eves leolvadasat(?)egyszeruen olyan tempot toltunk tavaly amivel majdnem vittunk mindent,iden pedig isszuk a levet,a sok serules,faradtnak tuno jatekosok(szerintem).Remelem ez csak egy tavalyihoz hasonlo hullamvolgy es a formaidozites kesobbre van kalibralva…
Ez a félelmetes leginkább. Nem emlékszem idén olyan meccsre, ahol lesimáztuk volna az ellent. (A hétközi BL elengedhető, pont a legrosszabbkor jött a kamukiállítás, ha az nincs, ott is melegben vagyunk.)Rdinho10 írta: ↑2025.10.27. 13:15:55Osszesegeben a tavalyi maxra porgetett lestaktikank bejott,de idenre kijon ugy tunik a keret minden gyengesege,plussz serulesek hegyen hatan,kifacsartnak tuno jatekosok.
Ez igy nehez lesz,mert nem csak a tegnapi meccsen lettunk lefocizva,sztem az egesz szezonba docogunk,hiaba a 6-1 meg a tobbi gyozelem…
Nem dőlök a kardomba sem, mert a legnagyobb riválisunk megvert minket idegenben.Kovbal88 írta: ↑2025.10.27. 11:29:49Nekem se tetszett a tegnapi meccs. Egyedül ami tetszik, hogy végre mi is tudunk kontrákat vezetni, ezt nagyon hiányoltam a Barcelonából. Amúgy idén jó a Madrid, mi meg nem, hozni kell a meccseket, amivel már több forduló óta gondok vannak. Lehet csak Raphinha hiányzik. Nehéz megmondani. De ez így kevés lesz.

Reméljük Flick meghúzza a szükséges változtatásokat, bár sajnos én egyre inkább szkeptikus vagyok a német rugalmasságával kapcsolatban.bence0330 írta: ↑2025.10.27. 09:11:10Viszont remélem, hogy Flick végre levonja a nagyon világító következtetéseket a védősorban, tényleg kettős mérce, hogy Koundénak már hetek óta nincs jó megmozdulása, és kirobbanthatatlan kezdő, vagy hogy a két jelenlegi belső védő bármit csinálhat, kezdők, Araujó meg az első hibájánál megy a padra. Christensen meg kb 0 hibával konstans pados, oké, 2 meccsig beteg volt, de előtte is ez volt a helyzet.
Ericnek már rég Koundé helyén kéne kezdenie. Vagy akár Araujónak, ha belső védőként nem bízik benne.
Nekem se tetszett a tegnapi meccs. Egyedül ami tetszik, hogy végre mi is tudunk kontrákat vezetni, ezt nagyon hiányoltam a Barcelonából. Amúgy idén jó a Madrid, mi meg nem, hozni kell a meccseket, amivel már több forduló óta gondok vannak. Lehet csak Raphinha hiányzik. Nehéz megmondani. De ez így kevés lesz.Troym írta: ↑2025.10.26. 21:05:09Kikaptunk 1-2re idegenben úgy, hogy több helyzete volt az ellenfélnek, kár többet belelátni.
Ugyanúgy lehetett volna 4-1 oda és 2-2 is, ahogy tavaly is, amikor meccsenként 12* állítottuk 2 centi híján lesre Mbappet, idén nem jönnek be a centik.
A védekezést rakjuk rendbe, szegjük le a fejünket, húzzuk be a következő 6-8 bajnokit és meglátjuk még mindig 5 pont-e a hátrány.
Yamal meg ha gödörben van, változtassunk a posztján, középen a csatár mögött nem volt rossz, Roony meg verekedhet a szélsővédőkkel, de ideje lenne mutatnia valamit Cápának is, engem továbbra sem győz meg arról, hogy jövőre ő legyen a kezdőcsatár, ahogy Kounde jhv pozíciója is kérdéses.
Szerintem nem olvastad el, amit írtam. A szezon elejéről írtam, amíg volt kiszolgáló gépezet, meg úgy en bloc működött a csapat, addig ment. Tavaly továbbra is szó szerint Európa leggólerősebb csatára volt, gyengének hívni mindenképp necces. Folytatta ezt kb a szezon elején is, max hangyányi visszaeséssel. Aztán eltűnt Yamal és Raphinha, az egész csapatnak nem ment, ő sem rúgott nagyon gólt. Egy center igenis ki van szolgáltatva a csapatnak.andras953 írta: ↑2025.10.27. 10:19:56Bence írta Ferranról egyebek közt, h nem volt kiszolgálása, a center játéka a csapattól függ, és ő valóban rosszabb Kane-nél, stb-nél, Ferrannaal jobbra nincs pénze a klubnak. Ferrant csak kiszolgálta a csapat, mivel 2 ordító gólhelyzetet is kihagyott. Talán gyakorolnia kellene a "Cápának" a 1-es potról történő, senkitől nem zavartatott kapuralövést! 50-60 millióba került a csapatnak egy ilyen gyenge csatár, tehát volt pénz ha részlekekben is, meg a fizujára is.