Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
torotam
Jugador d'estrella

2025.10.27. 22:49:58

Nagyon egyet tudok érteni a legutóbbi hozzászólásokkal. Van pár sérültünk ez tény, de a csapat magja játékra kész állapotban van, mégis billeg, döcög a játék az eddigi szezon során.
Legutóbb a Girona meccsen éreztem azt, hogy még egy olyan nyarat nem élünk túl, amikor nem tudunk minimum 3-4 MINŐSÉGI játékost igazolni. A La Masia sajnos nem termeli ki a minőségi Barca szintű játékosokat, a nagy részük még Bilbao szint sem, inkább csak Valladolid vagy Oviedo szint.

Beszélünk itt egy sérült Lewandovskyról. Az emberünk 37 éves, nem több, nem kevesebb, grammra 37 éves. Mit akarunk még tőle?! Rommá van fizetve, de ő már a múlt, sajnos eljár felette is az idő, egyre csak rosszabb lesz már.
Sehol nem vagyunk csatár poszton a BL topcsapataihoz képest (Bappe, Haaland, Kane, Gyökeres, Isaak, stb), ez fájó felismerés de így van. Korábban írtam és most még inkább tartom, a prio1 igazolás egy normális csatár lenne. Nagy kár, hogy Endricket Florentio Perez elhappolta előlünk, nálunk kb már most kezdő lehetne.

Yamal: Őt már alaposan kiveséztétek, rettentően káros a karrierjére nézve az a mérhetetlen hype amit kap. Talán még nem késő visszarántani a földre. Talán.....

Védelem. Szerintem minőségi játékosaink vannak a védelemben, de ezt az öngyilkos taktikát egyszerűen nem lehet bírni, még egy Girona ellen sem, nem hogy egy PSG vagy Madrid ellen. Én nem a védőinkre haragszom, sokkal inkább a taktikára. Az nem véletlen, hogy egyik európai topcsapat sem játszatja konstansan ezt a high line védekezést, maximum a mérkőzések közbeni taktikai húzásként jelenik csak meg.

Flick. Sokszor olvastam korábban "a híres" Flick féle második évados leolvadásról. Sajnos ez eddig beigazolódni látszik. Kiismerhető, egysíkú a játékunk, aminek az ellenszerét már a kiscsapatok is jól alkalmazzák.
Jó lenne olykor váratlant húzni és ezzel kiismerhetetlenebbé tenni a játékunkat. De Flick sosem változtat, ezzel nyitott könyv lettünk az ellenfelek előtt.

Nem nézünk ki jól. Gazdaságilag továbbra sem pozitív a csapat helyzete, igazolni nem tudunk minőségi játékosokat, jelenleg nincs stadionunk, a taktikánk teljesen kiismerhető lett és a húzónév a csapatban egy bulizós, beképzelt tinédzser.
Na innen szép nyerni.
Visca el BARCA!
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.10.27. 16:57:26

Jo kerdes,de iden a szokasosnal tobb serultunk van sztem.Tavalyi intezitas meglepte oket,csak akkor olyan flowba voltunk,nem volt ido megserulni sem :lol: tenyleg csak azt remelem,h kesobbre van a formaidozites vagy egyszeruen a tavalyi “ehseg” nincs meg.(realt reg lattam ennyire beporogve)
dingdong
Capitá del Barça

2025.10.27. 16:11:48

Rdinho10 írta:
2025.10.27. 16:01:56
Ezert mertem beirni Flick 2.eves leolvadasat(?)egyszeruen olyan tempot toltunk tavaly amivel majdnem vittunk mindent,iden pedig isszuk a levet,a sok serules,faradtnak tuno jatekosok(szerintem).Remelem ez csak egy tavalyihoz hasonlo hullamvolgy es a formaidozites kesobbre van kalibralva…
Nem értek eléggé az élsporthoz bár már lassan 20 éve követem a barcat illetve a top focit. Ezer dolog változott ennyi idő alatt de könyörgöm májusban voltak az utolso tétmeccseink. Utána augusztus végéig max a 2 meccs nemzetek ligaja volt a spanyoloknak ami szamottevo. Mennyi idő kell kipihenni a tavalyi szezont?
Kounde, Raphinha és Lewandowski a 3 legtudatosabb játékosunk ami az egészségüket és az erőnlétüket illeti ehhez képest mindhárom gatya idén. Ezt nem magyarázhatja a tavalyi szezon.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.10.27. 16:01:56

Ezert mertem beirni Flick 2.eves leolvadasat(?)egyszeruen olyan tempot toltunk tavaly amivel majdnem vittunk mindent,iden pedig isszuk a levet,a sok serules,faradtnak tuno jatekosok(szerintem).Remelem ez csak egy tavalyihoz hasonlo hullamvolgy es a formaidozites kesobbre van kalibralva…
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.10.27. 13:44:20

Rdinho10 írta:
2025.10.27. 13:15:55
Osszesegeben a tavalyi maxra porgetett lestaktikank bejott,de idenre kijon ugy tunik a keret minden gyengesege,plussz serulesek hegyen hatan,kifacsartnak tuno jatekosok.
Ez igy nehez lesz,mert nem csak a tegnapi meccsen lettunk lefocizva,sztem az egesz szezonba docogunk,hiaba a 6-1 meg a tobbi gyozelem…
Ez a félelmetes leginkább. Nem emlékszem idén olyan meccsre, ahol lesimáztuk volna az ellent. (A hétközi BL elengedhető, pont a legrosszabbkor jött a kamukiállítás, ha az nincs, ott is melegben vagyunk.)

Vagy hatalmas szenvedések és/vagy szerencse árán kiizzadjuk a győzelmet, vagy jön a sapka, lásd tegnap, Sevilla, PSG, etc.

Nagyon nem mutat jól.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.10.27. 13:15:55

Aludva ra,sztem gondok vannak a csapattal..
Vedelem abszolut 00,mintha nem is letezne,eve ota ezt latjuk,nem lett volna jobb a vedelem stabilizalasaval kezdeni Flicknek?! Tavaly az orult lestaktika ult mert a csapatok azt se tudtak mivan,mara egy Sevilla megszor es egy rakat helyzete van az ellenfelnek.Koundet kuldjek el nyaralni vagy nem tudom,de ez katasztrofa,almoskas,totyogos iden.Ferran egy Lillebe se lenne kezdo…azokat a golvonalig kijatszott helyzeteket barmelyik Barca B csatar berugna,kar ezzel vedeni.Osszesegeben a tavalyi maxra porgetett lestaktikank bejott,de idenre kijon ugy tunik a keret minden gyengesege,plussz serulesek hegyen hatan,kifacsartnak tuno jatekosok.
Ez igy nehez lesz,mert nem csak a tegnapi meccsen lettunk lefocizva,sztem az egesz szezonba docogunk,hiaba a 6-1 meg a tobbi gyozelem…
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.27. 12:56:02

Kovbal88 írta:
2025.10.27. 11:29:49
Troym írta:
2025.10.26. 21:05:09
Nekem se tetszett a tegnapi meccs. Egyedül ami tetszik, hogy végre mi is tudunk kontrákat vezetni, ezt nagyon hiányoltam a Barcelonából. Amúgy idén jó a Madrid, mi meg nem, hozni kell a meccseket, amivel már több forduló óta gondok vannak. Lehet csak Raphinha hiányzik. Nehéz megmondani. De ez így kevés lesz.
Nem dőlök a kardomba sem, mert a legnagyobb riválisunk megvert minket idegenben.

Hátravan 28 forduló, az maximum 84 megszerezhető pont, ők meg vezetnek 5-el, nem kell elkeseredni, szerintem szoros lesz a bajnokság a végéig.
A lényeg, hogy tanuljunk minden vereségből például azt, hogy ez a védelem ebben a felállásban nem elég jó sem képességekre, sem formára jelenleg, plusz bízzunk benne, hogy lassacskán az alapemberek is visszatérnek, Lewa már most a csapattal edz.
Télen meg vegyünk egy szélsőhátvédet, legalább kölcsön.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2025.10.27. 12:54:15

Ebben a meccsben nem volt köszönet és látva az előszezont, felkészülést, játékosmozgásokat, igazából várható volt, hogy "nincs ingyen ebéd". Talán most jön ki igazán, hogy mennyire töketlenek vagyunk, voltunk a piacon. Lewa fizetése idén fáj a legjobban, már tavaly is a fejfájás kerülgetett amikor pályán volt, idén sérült, de ott pereg a keret legjobban fizetett bére. Olmo detto, sérült, tök fölösleges igazolás volt ami az idők végezetéig pörög. Plusz ott van Gavi sajnálatos sérülése, ez kapásból 3 ember akire különböző okokból nem lehet számítani. Mellé jön FT akitől as hideg kiráz, teljesen súlytalan 9-es pozícióban, labdával nem tud megindulni, párharcokban rendre alul marad, -1 az ember. Én ebben a keretben nem látok csodát, élmény nézni Pedri és főleg Fermin produkcióját, és lehet majd össze kapja magát a csapat, de ez a real tényleg egyben van, és bár utálom a teknősbékát, nagyon elit a posztján, ezt elkell ismerni, amennyire tavaly még idegen testnek tűnt, most annyira olajozott rendszer részét képezi, sajnos nálunk ilyen szintű és komplexitású játékos nincs. Anno Dembele köpködve volt, mekkora tróger, hát nálam Yamal sem különb, zéró alázat, ennyi idősen még kb. semmit se tett le az asztalra, a buli és a nagyvilági élet megvan, ennek a foci látja a kárát, aminek köszönhet mindent, de az arc megvan hozzá, bízok benne még vissza lehet húzni a földre, de ehhez eredmény szinten kell pár pofon, másban nem látom a kiutat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2025.10.27. 12:56:44-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
torotam
Jugador d'estrella

2025.10.27. 11:31:17

bence0330 írta:
2025.10.27. 09:11:10
Viszont remélem, hogy Flick végre levonja a nagyon világító következtetéseket a védősorban, tényleg kettős mérce, hogy Koundénak már hetek óta nincs jó megmozdulása, és kirobbanthatatlan kezdő, vagy hogy a két jelenlegi belső védő bármit csinálhat, kezdők, Araujó meg az első hibájánál megy a padra. Christensen meg kb 0 hibával konstans pados, oké, 2 meccsig beteg volt, de előtte is ez volt a helyzet.

Ericnek már rég Koundé helyén kéne kezdenie. Vagy akár Araujónak, ha belső védőként nem bízik benne.
Reméljük Flick meghúzza a szükséges változtatásokat, bár sajnos én egyre inkább szkeptikus vagyok a német rugalmasságával kapcsolatban. :?

Christ mielőbb vissza kellene a kezdőbe építeni.
Kounde meg tényleg csak árnyéka tavalyi önmagának. Ő ugye eredetileg középső védő, én megnézném újra az eredeti posztján, pl egy Kounde, Chris (vagy Ara) párosra kíváncsi lennék.

A vereség várható volt az elmúlt meccsek teljesítménye alapján.
Bappe-val elképesztőt nyertek, az öreg Florentino csak behúzta megint az aktuális korszak legjobb támadóját...

-5 pont, nem a világvége, de nagyon gyorsan reagálnia kellene a szakmai stábnak, a taktikànk idén (egyelőre) nem ül már annyira.
Visca el BARCA!
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.10.27. 11:29:49

Troym írta:
2025.10.26. 21:05:09
Kikaptunk 1-2re idegenben úgy, hogy több helyzete volt az ellenfélnek, kár többet belelátni.
Ugyanúgy lehetett volna 4-1 oda és 2-2 is, ahogy tavaly is, amikor meccsenként 12* állítottuk 2 centi híján lesre Mbappet, idén nem jönnek be a centik.

A védekezést rakjuk rendbe, szegjük le a fejünket, húzzuk be a következő 6-8 bajnokit és meglátjuk még mindig 5 pont-e a hátrány.

Yamal meg ha gödörben van, változtassunk a posztján, középen a csatár mögött nem volt rossz, Roony meg verekedhet a szélsővédőkkel, de ideje lenne mutatnia valamit Cápának is, engem továbbra sem győz meg arról, hogy jövőre ő legyen a kezdőcsatár, ahogy Kounde jhv pozíciója is kérdéses.
Nekem se tetszett a tegnapi meccs. Egyedül ami tetszik, hogy végre mi is tudunk kontrákat vezetni, ezt nagyon hiányoltam a Barcelonából. Amúgy idén jó a Madrid, mi meg nem, hozni kell a meccseket, amivel már több forduló óta gondok vannak. Lehet csak Raphinha hiányzik. Nehéz megmondani. De ez így kevés lesz.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.10.27. 11:29:01

andras953 írta:
2025.10.27. 10:19:56
Bence írta Ferranról egyebek közt, h nem volt kiszolgálása, a center játéka a csapattól függ, és ő valóban rosszabb Kane-nél, stb-nél, Ferrannaal jobbra nincs pénze a klubnak. Ferrant csak kiszolgálta a csapat, mivel 2 ordító gólhelyzetet is kihagyott. Talán gyakorolnia kellene a "Cápának" a 1-es potról történő, senkitől nem zavartatott kapuralövést! 50-60 millióba került a csapatnak egy ilyen gyenge csatár, tehát volt pénz ha részlekekben is, meg a fizujára is.
Szerintem nem olvastad el, amit írtam. A szezon elejéről írtam, amíg volt kiszolgáló gépezet, meg úgy en bloc működött a csapat, addig ment. Tavaly továbbra is szó szerint Európa leggólerősebb csatára volt, gyengének hívni mindenképp necces. Folytatta ezt kb a szezon elején is, max hangyányi visszaeséssel. Aztán eltűnt Yamal és Raphinha, az egész csapatnak nem ment, ő sem rúgott nagyon gólt. Egy center igenis ki van szolgáltatva a csapatnak.

Példa: nézd meg, Haaland tavaly hány gólt lőtt a City összeomlása (Rodri kiválása) után. Első 5 meccs 10 gól, összeomlás után következő 15 meccs 3 gól. Haaland gyenge játékos? Nem, csak nem volt mögötte erős csapat akkor. Aztán kicsit stabilizálódott a City a második félévben, megint lőtte a gólokat, még ha nem is olyan szinten, mint ahogy az elején, meg előző években, amikor szárnyaltak. Pont annyira volt gólerős, amennyire a csapat mögötte engedte. Ferránnál (és más centereknél is) hasonló a helyzet.

A mostani meccsre meg külön írtam, hogy részemről irreleváns, tegnapelőtt dőlt el, hogy tegnap egyáltalán játszhat-e (nem is értem, hogy kerülhetett a kezdőbe így, valami sámánunk is van?), játszhat ilyenkor gyengén, szinte mindenki gyenge ilyenkor 1-2 meccsig. Egy sérülés utáni meccsből következtetünk a játékos szintjére? Akkor Yamal is gyenge játékos?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.10.27. 11:32:17-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.10.27. 10:57:07

Teljesen megérdemelten nyert a madrid, becsapós volt a második félidő, mert lejjebb tekerték a tempót.

A játékvezetéssel komolyabb gond nem volt, az elvett madridi büntetőt jogosan vette el, ugyanilyet vettek el tőlünk Fermín hasonló szitujában másik bajnokin (talán a Betis ellen tavaly, de nem vagyok benne biztos.). Egy nagy hiba viszont szerintem volt, a 2. real gól előtt a könyökös az mindenhol szabad kifelé. Mindegy, hogy hogyan ment oda Cuba, hogyan nem, az ilyet mezőnyben 10-ből 10-szer lefújják. Ettől függetlenül nyert volna a madrid, TEK-nek köszönhetjük, hogy nem lett nagyobb a kabát, pedig az elején nagyon bizonytalannak éreztem őt is.

Nagyon mély a gödör, ilyen kerettel, ennyi sérülttel nem tudom, hogyan mászunk ki belőle.

A meccs végi jeleneteket pedig nem ragoznám, volt ok-okozat, egyik sem futball pályára való.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.10.27. 10:46:39

Nem néztünk ki jól, valahogy a végén hátrányban is kicsit hitehagyottnak éreztem a társaságot, sok nagyon gyenge egyéni teljesítmény volt, talán tényleg csak TEK-et illetve De Jongot lehet kiemelni úgy ahogy.
Mbappé sajnos félelmetes, azon a poszton most hatalmas előnyben vannak hozzánk képest, nem is tudom hogy ezt kivel vagy hogyan lehetne megoldani, ilyen minőséget támadóként nem igen képvisel ma senki a világfociban, talán Haaland, de róla kár is álmodozni.

Magáról a meccsről egyébként az a véleményem, hogy ez a Real csapatként, összességében nem volt jobb, mint tavaly bármelyik klasszikuson, akkor pedig 4/4-szer vertük őket.
Mi estünk vissza jókorát, aminek a pontos okait nem tudom, maximum sejtem/sejtjük.
Szerintem Araujot kihagyni nagy hiba volt, az egyetlen védőnk aki sebességben nem teljesen esélytelen a teknőssel szemben, valamint ezen a meccsen egyáltalán nem volt a védősorunk akkora nyomás alatt, hogy a passzjátékbeli hiányosságai kijöjjenek.

Várom vissza Raphinhát meg Joan Garciát, biztos vagyok benne hogy ők fognak tudni lendíteni a csapaton, de kicsit úgy érzem hogy Flicknél is mintha elfogyott volna a tudomány, illetve valószínűleg ő sem érti pontosan, hogy ami tavaly ment mint a karikacsapás, az idén miért döcög ennyire.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
andras953
Jugador del Barça

2025.10.27. 10:19:56

Bence írta Ferranról egyebek közt, h nem volt kiszolgálása, a center játéka a csapattól függ, és ő valóban rosszabb Kane-nél, stb-nél, Ferrannaal jobbra nincs pénze a klubnak. Ferrant csak kiszolgálta a csapat, mivel 2 ordító gólhelyzetet is kihagyott. Talán gyakorolnia kellene a "Cápának" a 1-es potról történő, senkitől nem zavartatott kapuralövést! 50-60 millióba került a csapatnak egy ilyen gyenge csatár, tehát volt pénz ha részlekekben is, meg a fizujára is. Én kisegérnek hívatnám magam nem capanak. A City miért engedte el? Csaknem anyagicsődhelyzetükmistt?
ktm
Capitá del Barça

2025.10.27. 10:04:27

Talan erdemes lett volna jobban ramenni a pontrugasokra, Balde-t futtatni a szelen stb.. szogleteket kiharcolni. Mostanaban eleg sok fejesgolja volt a Barcelonanak, az AM is a levegoben verte a Real-t. Ez meg Kounde szerepelteteset is magyarazta volna valamennyire.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2025.10.27. 09:28:25

Ez az értékelő tényleg félresikerült. Talán a kapusunk osztályzata reális, főleg egy ilyen gyenge védelem mögött. De Jong volt a csapat legjobbja, ha nem is nyújtott kiemelkedőt.
Pedri lehet hogy fáradtság miatt, de nagyon haloványan játszott, plusz a felesleges kiállítás sem javította az összképet.
Ez a belső védőpáros nem üti meg a La Liga szintjét sem, itt változtatni kéne. A két szélső hátvédünk produkciója pedig nem érte el az első osztály szintjét. Koundé zombiként kóvályog, minden helyzetre iszonyat lassan és ügyetlenül reagál. Baldé mindkét gólban főszerepet játszott, védő munkája gyenge, helyezkedési problémái vannak és most előre játékban sem mutatott semmit.
bence0330

2025.10.27. 09:11:10

Engem a vereség most annyira nem zavar, tényleg benne volt a levegőben, bár én jobb támadójátékban reménykedtem, azért reális elképzelés volt előzetesen, hogy ha csak 2 gólt rúg végül a Reál, akkor mi azt túllőhetjük.

Viszont remélem, hogy Flick végre levonja a nagyon világító következtetéseket a védősorban, tényleg kettős mérce, hogy Koundénak már hetek óta nincs jó megmozdulása, és kirobbanthatatlan kezdő, vagy hogy a két jelenlegi belső védő bármit csinálhat, kezdők, Araujó meg az első hibájánál megy a padra. Christensen meg kb 0 hibával konstans pados, oké, 2 meccsig beteg volt, de előtte is ez volt a helyzet.

Ericnek már rég Koundé helyén kéne kezdenie. Vagy akár Araujónak, ha belső védőként nem bízik benne.

Én Yamalt is úgy hoznám formába, hogy padon kezdetném a kövi meccsen, kisebb a nyomás, bejön egy fáradt védelem ellen, és ha jól összeköti a cipőfűzőjüket, majd kezd megint. De mondjuk ezt megértem, ha máshogy gondolja a Flick, a védelmi rész az, ami szerintem már nagyon kezd egyértelmű hibának tűnni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.27. 08:38:57

A tegnapi kivédett Tek büntető 2022 április óta az első, amit kapusunk fogott, 24 büntetőt kaptunk azóta.

Külföldi értékelőkön:
Tek 9.5
Kounde 5.8
Cubarsi 6.3
EG 6.5
Balde 6.3
Pedri 6.7
DJ 6.9
Rash 6.8
Fermin 7.0
Yamal 6.8
FT 6.0

Araujo 7.0
Casado 6.6
Roony 6.4

Szódával elmegy, kb ilyesmi lehetett, nekem is a védők és Ferran tűntek a leggyengébbnek, én EG-nek mondjuk Koundéval hasonló pontot adnék.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.10.27. 07:35:27

Nem szoktam az értékelőt bírálni, mert lehet másként látni elvileg, de aki Cubarsi, Garcia páros és de Jong teljesítményét egyformára pontozza/értékeli, az inkább ne írjon értékelőt.
drobika
Entrenador del Barça

2025.10.27. 06:51:30

Szerintem ez a Pedri kiállítás pozitívnak való beállítása pontosan olyan félremagyarázása a valóságnak, mint a védekezési taktika jónak beállítása, hiszen majdnem összejött az X :)
Igen egyoldalú nézet. A valóság az, hogy azért kaptunk ki egy góllal, mert TEK klasszist hozott ennyi idősen nyugdíjból, elvettek gólókat, plusz az edzőjük levette a veszélyt a pályáról az utolsó időszakban. Ha ez nem így van a reális különbség 3-4 fa.
Pedri pedig nem akart pihenni, ő legalább olyan hozzáállással van, hogy csináljátok már basszsus! Hülyeséget csinál, megúszta a második sárgát egy perccel előtte...De őt hajtotta a tenni akarás. Más csapatoknál is vannak sérültek, mások is fáradtak, másoknak is göröngyös a pálya! Mégis a Madrid vezetése tudatában, ha támadott is rendesen visszazárt, és nem ilyen öngyilkos módon védekezett a saját otthonában.
Lehet még sokszor leírni tehát ezeket, tagadni a valóságot, (eredmények is fogják majd segíteni a bajnokságban a kiscsapatok ellen). De ez kegyetlenül visszaüt a riválisok ellen.
vidra
Entrenador del Barça

2025.10.27. 02:34:58

Az a kérdés vótmá, hogy hová lett a híres Flick direkt foci?
Fél szemmel néztem, de ez a tili-toli kínlódás a Setien időszak rosszabb meccseit idézte.
Hány beadásunk volt az egész meccsen? Nem kéne több?
Hány hosszú passz? Szélső elfutás, gyors, egyéni megoldások?
Nem jó irányban vagyunk, szerintem. Nem néz ki jól az egész.
NewNagyatyesz
Barça B

2025.10.26. 23:10:51

Általában a Classicok előtt eléggé izgulok, most viszont nem volt bennem akkora drukk, mintha már előre éreztem volna a vereséget. A meccs közben is úgy voltam vele, hogy ne legyen nagy a gólkülönbség, hátha lesz egy jobb periodosunk, és ott tudunk zárkózni, egyenlíteni esetleg forditani. Az X majdnem össze is jött...
A meccs képét nézve, azért mindenképpen jár a gratuláció a Madridnak, nem érdemtelenül nyertek.
A csapatból csak TEK és De Jong nyújtott értékelhető teljesítményt, a többiek gyengek voltak.
A kispadunk pedig iszonyat súlytalan ennyi sérültel...
A csapat mostani és egész idei játékát nézve engem az zavar nagyon, hogy mintha a játékosok nem hajtanának annyira, mintha úgy lennének, hogy rutinbol hozzák a meccseket. Hiányolom a lelkesedést és tüzet, ami tavaly megvolt bennünk.
Remélem Flick összekapja a fiúkat, mert ez így így kevés lesz
bence0330

2025.10.26. 21:33:41

Troym írta:
2025.10.26. 21:23:23
bence0330 írta:
2025.10.26. 21:09:11
Cápa szépen hozta a döntő megmozdulásokat a sérüléséig, 1 meccs volt talán kivétel? Talán 2. Tegnap még az is kérdéses volt, engedélyt kap-e ma a játékra, asszem nem ez alapján kell megítélni. Lefelé igazán sajna ő sem lógott ki, de ennél nyilván jobb lesz. Mint ahogy Yamal is.
Ferran első 6 meccs 5 gólpont, utolsó 5 meccs 1 gólpont. Pont ez a hullámzás alapján mondom, hogy szerintem nem való kezdőnek, de hasznos csere.
Meccsek óta nem volt kiszolgálás, Yamal-Raphinha végig hiányoztak, vagy kvázi hiányoztak, nem tudtunk igazán helyzeteket kialakítani. Egy center azért ki van téve a csapat játékának, ezt nem lehet megkerülni, kb R9 volt az egyetlen center, akinek mindegy volt, mert megcsinálta egyedül az elejétől a végéig akár, ha kellett. Ettől még lehet nála jobbat igazolni, de pl. nekem erős kétségeim vannak, hogy mondjuk egy Isak jobb center-e, mint ő. Alvarez-Haaland-(Mbappé)-Kane kb, akik tisztán jobbak mint ő, aztán lehet valakit kihagytam. Hú, de jó lenne, ha még Ferránnál is jobb centerünk lenne, és ő egyértelmű csere lenne, szurkolok, hogy így legyen. De nem látom ezt bele az anyagi helyzetünkbe. Aztán lehet belenyúlunk valami egyszezonos, még elviselhető árú játékosba, aki itt is gólzsák lesz (Etta? Samu Aghehowa? Dán gyerek a Monacóból?), de ez elég bizonytalan.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.10.26. 21:24:10

Saviola írta:
2025.10.26. 20:27:44

Azt nem ő kezdte. :)
Nem kell felülnie, pláne annak tudatában, hogy ő kezdte a szánalmas nyilatkozatával.
De mindegy, ez rajtunk full kívül álló dolog, kezelésbe illene venni, vagy lesz egy Viniciusunk hamarosan, az meg nekem pl marhára nem hiányzik.

Ha a játékra koncentrálna és a munkára csak és kizárólag, akkor top top játékos. Erre kellene a fókuszt tolnia, ha ez a cél.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.26. 21:23:23

bence0330 írta:
2025.10.26. 21:09:11
Cápa szépen hozta a döntő megmozdulásokat a sérüléséig, 1 meccs volt talán kivétel? Talán 2. Tegnap még az is kérdéses volt, engedélyt kap-e ma a játékra, asszem nem ez alapján kell megítélni. Lefelé igazán sajna ő sem lógott ki, de ennél nyilván jobb lesz. Mint ahogy Yamal is.
Ferran első 6 meccs 5 gólpont, utolsó 5 meccs 1 gólpont. Pont ez a hullámzás alapján mondom, hogy szerintem nem való kezdőnek, de hasznos csere.
De amúgy lefelé lógott ki ma játékban is. Letámadásban nem látszott, helyzetét elbaltázta, keveset lehetett játékba hozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.10.26. 21:29:04-kor.
Válasz küldése